AJoy v.1.2 S60v3 SymbianOS9.x Freeware Unsigned ( Tuşları Joystick gibi kullanma)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Şuan benim N73 ün joistigi bozuldu bununla idare ediyorum... Mesajlarda ve opera mini de sorun yaşayanlar. Arama tuşuna basılı tutun aktif ediyor yine basılı tutun deaktif oluyor. Bu özellik güzel yani...

kahraman4146

kahraman4146

Üye
sertıfıka hatası uygulama saglayıcısla gorusun dıyo hata verıyor cok guzel program ama yukleyemedım yarcımcı olursanız memnun olurum sımdıden tesekkur emegınıze saglık...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertıfıka hatası uygulama saglayıcısla gorusun dıyo hata verıyor cok guzel program ama yukleyemedım yarcımcı olursanız memnun olurum sımdıden tesekkur emegınıze saglık...
sertifikalaman yada telefonu hacklemen lazım

osmanayman

osmanayman

Üye
Benim n93 ün kamera tuşu bozuk. Bu sebeple video çekemiyorum çünkü kamera tuşu dışında hiçbir şey etki etmiyor... Ne yapabilirim. Bu pro tarzında bi pro veya başka bir çözüm yolunuz var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum... Selametle...

isyankar3000

Üye
eline sağlık süper paylaşım.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim n93 ün kamera tuşu bozuk. Bu sebeple video çekemiyorum çünkü kamera tuşu dışında hiçbir şey etki etmiyor... Ne yapabilirim. Bu pro tarzında bi pro veya başka bir çözüm yolunuz var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum... Selametle...

video çekme programı bulursam eklerim

osmanayman

osmanayman

Üye
video çekme programı bulursam eklerim

Teşekkürler kardeşim... Çok aradım ancak 6kb lik java pro buldum. Onun çekim kalitesi de acayip düşük. Eski günlere geri dönmek istiyorum. Siyahın büyüsüne kapılıp kapağı değiştirdik tuşu bozduk... Değiştirmez olaydım... :bilmm İlgin için teşekkürler kardeşim... Selametle...

exmurat

exmurat

Üye
bende işe yaramadı hackledim acmadı diye ama program işlemiyoru :( tuhaf

frifri

Üye
çok teşekkür ederim :) cepten internete girerken çok işimeyarayacak :)

bulentba

bulentba

Üye
saolasın çok güzel

naal1993

Üye
arkadaşlar bnm n 73 var onun joystic i kırıldı şuan bantlı bi şeklde kullanıyorum bu program denk geldiinde çok sevindm ama tlefona sertifika sorunu nedeniyle kuramadım bana sertifika problemi aşılmış bi şeklide upload edebilecek oln var mı gerçekten çok ihtiyacım var???? pleaseeeee!!!!!! acil!!!!!!!!

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bnm n 73 var onun joystic i kırıldı şuan bantlı bi şeklde kullanıyorum bu program denk geldiinde çok sevindm ama tlefona sertifika sorunu nedeniyle kuramadım bana sertifika problemi aşılmış bi şeklide upload edebilecek oln var mı gerçekten çok ihtiyacım var???? pleaseeeee!!!!!! acil!!!!!!!!

dostum bu bölùme bak sende yapabilirsin telefonu hackle istersen S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici

Buyur kardeş sertifikaladım sonucu yaz buraya

naal1993

Üye
tşekkürler arkadaşım da bn o yazıyı burayaa yazdıktan bir kaç dk sonra başka forumda sertifikalatılmış halini buldum ama yinede ilgin için çok saol !!!!! az da olsa işime yarıyor program :D ama servise vermeyi düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam garantisi bitmedi :D inşallah yaparlar olmuyor böyle :S:S

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kolay gelsin

1amisos

1amisos

Üye
çok güzel
teşekürler indirdim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

kahraman4146

kahraman4146

Üye
ardadaşım paylaşım muhteşem olmuş ellerine sağlık ama benim n73e yükleyemedim uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor sorun tam olarak ne ? yardımcı olursan cok sevinirim aeo

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ardadaşım paylaşım muhteşem olmuş ellerine sağlık ama benim n73e yükleyemedim uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor sorun tam olarak ne ? yardımcı olursan cok sevinirim aeo
programı sertifikalamalısınız ve telefonu hacklemelisiz uygulama unsignedtir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt