sertifikalaman yada telefonu hacklemen lazımsertıfıka hatası uygulama saglayıcısla gorusun dıyo hata verıyor cok guzel program ama yukleyemedım yarcımcı olursanız memnun olurum sımdıden tesekkur emegınıze saglık...
Benim n93 ün kamera tuşu bozuk. Bu sebeple video çekemiyorum çünkü kamera tuşu dışında hiçbir şey etki etmiyor... Ne yapabilirim. Bu pro tarzında bi pro veya başka bir çözüm yolunuz var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum... Selametle...
video çekme programı bulursam eklerim
İlgin için teşekkürler kardeşim... Selametle...bende işe yaramadı hackledim acmadı diye ama program işlemiyorutuhaf
arkadaşlar bnm n 73 var onun joystic i kırıldı şuan bantlı bi şeklde kullanıyorum bu program denk geldiinde çok sevindm ama tlefona sertifika sorunu nedeniyle kuramadım bana sertifika problemi aşılmış bi şeklide upload edebilecek oln var mı gerçekten çok ihtiyacım var???? pleaseeeee!!!!!! acil!!!!!!!!
arkadaşlar bnm n 73 var onun joystic i kırıldı şuan bantlı bi şeklde kullanıyorum bu program denk geldiinde çok sevindm ama tlefona sertifika sorunu nedeniyle kuramadım bana sertifika problemi aşılmış bi şeklide upload edebilecek oln var mı gerçekten çok ihtiyacım var???? pleaseeeee!!!!!! acil!!!!!!!!
programı sertifikalamalısınız ve telefonu hacklemelisiz uygulama unsignedtirardadaşım paylaşım muhteşem olmuş ellerine sağlık ama benim n73e yükleyemedim uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor sorun tam olarak ne ? yardımcı olursan cok sevinirim aeo