Tavsiye Airdroid Tarzi Program

Sponsorlu Bağlantılar

Crixus07

Crixus07

Üye
    Konu Sahibi
Airdroid Tarzi Program
Arkadaslar airdroid gibi wifi ile telefona dosya aktarabılecegım bildiginiz program var mı..

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Teamweaver

monteboy

monteboy

Üye
airdroidin nesi var ki?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kesin surekli calismasindan sikayetcisindir

Samet.25

wifidroid bu güne kadar kullandıgım en kullanıslı program denemeni tavsiye ederim

Crixus07

Crixus07

Üye
    Konu Sahibi
sorun buysa uygulamadan geri tuşuna basarak çıkmak sorunu çözecektir :D

kardeş belli ki 1 yıldır girmiyosun..Airdroid ücretli olmus..Birde gelip burda makara geçiyosun.Yaş kaç ?

brsgltkn

brsgltkn

Üye
Kies Air tavsiyem

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
FileExpert bana göre dahada kullanışlı özellikle Ftp ve smb kullanımı

monteboy

monteboy

Üye
kardeş belli ki 1 yıldır girmiyosun..Airdroid ücretli olmus..Birde gelip burda makara geçiyosun.Yaş kaç ?
Hayır sıkça kullanıyorum programı ücret filan yok ve makara dediğin şey sorunun çözümü, geri geri bastığın zaman program çıkış yapılsın mı diye soruyor. boş boğaz gereksiz insanlar toplanır başkasının yaşını merak eder bravo aynen devam

Cok kurnazsiniz ama yine de calisiyor
evet öyleyimdir :) programdaken geri tuşuna bastığınızda birkaç kere, sizden çıkış yapılsın mı diye sorar bu kadar basit

Son düzenleme:
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Dostum her startupta kendi aciliyor. Arastirmaci gazeteci tarzi iddialarla gelmene gerek yoktu

monteboy

monteboy

Üye
Dostum her startupta kendi aciliyor. Arastirmaci gazeteci tarzi iddialarla gelmene gerek yoktu
önceki mesajlarda sorunun sürekli açık olmasını söylemiştiniz, şimdi startupta diyosunuz. telefon açılışında mı dediniz tam olarak anlayamadım fakat ben de öyle bir şey de olmuyor.
estafurullah siz varken bana mı düşer araştırmacısı gazetecisi :)