Yardım Ainol Novo 7 Flame Oyunlardan Atıyor Bakarmısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

vedat-21

Üye
    Konu Sahibi
Ainol Novo 7 Flame Oyunlardan Atıyor Bakarmısınız.
selam arkadaşlar.
ainol novo 7 flame tablet aldım bu tablete oyun yükledim fakat oyuuna girerken atıyor bunun sebebi ne olabilir . bu tabletten kullanıpta başına gelen varmı yardımcı olun bana lütfen ne yapmam gerekiyor.
nova3 yükledim oyun başlarken attıyor.
modern combat4 yükledim oyuna başlarken yine attı
Asphalt 8 - Airborne gayet güzel akıcı oynatıyor bunda sıkıntı yok.
bana lütfen yardımcı olun .yardımcı olacak yokmu arkadaşlar.

baronet1905

baronet1905

Üye
kardeş bende piranha tablet var busines 2 9'' bendede oyun yüklerken böle oluyordu bu oyunların bazıları senin tabletine uyumsuz olduğu için böyle yapıyor bazılarınında sd dosyalarını yüklü değildir.

vedat-21

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende piranha tablet var busines 2 9'' bendede oyun yüklerken böle oluyordu bu oyunların bazıları senin tabletine uyumsuz olduğu için böyle yapıyor bazılarınında sd dosyalarını yüklü değildir.

apk ve data dosyasıni istenildigi gibi yükledim farkli data dosyasida denedim olmadi acaba romdanmi kaynaklaniyo kardes

kestal

kestal

Üye
Böyle sorunların olması bence çok muhal üzgünüm ama çin mali tabletler de böyle sorunlar olmazsa olmaz :-) ( not : kendimde kullandım )

nazcak

Üye
Dostum çin malı min malı değil. İşi. Aslı uygun apk ve data bulman gerekiyor. Bendede fire olanı ver. Şuan son oyunların hepsini oynuyorum. Ayrica CM10.2 android 4.3 romunu kurdum tablet süper oldu. Modern combat 4 var elimde onu da kuracaktım ama şuan yer yok yani. Biraz araştır. Özellikle mali oyun dosyalari diye arattırısan bulman gerekiyor.
Şuan oynadığım oyunlar modern combat 3, nova 3, fifa 14, deattriger2, most wanted, csr racing falan toplam 19 tane yüklü. Doasyalarini bulmak baya uğrastirmisti sana kolay gelsin dostum.

Üst Alt