Ailemin iş buyurmasından nefret ediyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Ailemin iş buyurmasından nefret ediyorum..
Az önce başka bir telefonun temasına ait resim dosyalarını kendi telefonum için modluyordum.
Yaklaşık 800 tane resim arasından 200 e yakın resim seçmiştim. Ayıklayacaktım onları.

Ardından gel çabuk bulaşık makinesini taşıyacağız diye bir ses geldi. Gittim geldim. Aynı konsantrasyonda olmadığım için yanlışlıkla tıkladım bir yere. Seçtiğim tüm resimlerin kopyaları oluştu. Ctrl+z yapmama rağmen seçtiklerimi tekrar seçemedim.. Hadi bakalım başa döndüm şimdi.

Sinirden kuduruyorum şimdi...

Anlatacak kimse de yok, olanlar da anlamazlar zaten halimden..

Buraya yazıp biraz rahatlamak istedim sadece.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
bazen bendede oluyor yanlış bir tık yüzünden tüm emek boşa gidiyor... :ağlarım:

jackalmami

jackalmami

Üye
bende anlamam halinden

Mert

Mert

Üye
Babamın dibindeki yazıcıyı açması için 2 oda uzaklıktaki beni çağırması veya 5 adım uzaklıktaki gözlüklerini getirmem için seslenmesi de buna örnek olabilir.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Hemen olmasını istemeleri sinir ediyor. Yoksa yaparım ne olacak bensiz kaldırmasını istemem zaten..
2 dk bekle ne olacak...

KayraBey

KayraBey

Üye
İdare edin millet olur böyle şeyler... Benim babam ailemle birlikte beni evden kovdu sizin ki bırakında böyle şeyler istesin... Hee evden kovdu ne oldu? Gitmiyorum hadi gel kapışak dedim.Olay iyice sarpa sardı.Şimdi can düşmanız :kıskıs:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
İdare edin millet olur böyle şeyler... Benim babam ailemle birlikte beni evden kovdu sizin ki bırakında böyle şeyler istesin... Hee evden kovdu ne oldu? Gitmiyorum hadi gel kapışak dedim.Olay iyice sarpa sardı.Şimdi can düşmanız :kıskıs:

Köprü altındamı yatıyorsun? Ve telden siteye giriyorsun? Hamballık yapıp geçimini sağlıyorsun?

(şaka şaka umarım alınmazsın)

• Beğen
Tepkiler: Dede
anılbaran

anılbaran

Üye
destekliyorum :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Karadenizde gemiler batmış demekki neyse canım filo bizim nasılsa:D

KayraBey

KayraBey

Üye
Evden kovdu derken kendisine ait ama benim oturduğum diğer daireden.Ben çıkmıyorum dedim döndüm arkamı gittim.Çok şükür çalışıyorum ekmek paramı kazanıyorum.Kimseye muhtaç değilim.Ama kendime ait bir ev alıp vatandaşa dairesini vereceğim elbet.Bi koycam dairesini kırcam şimdi çok pis sinirlendim :p

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Abi şuda var ama aile bu sonuçta atsan atılmıyor,satsan satılmıyor.
Yani başa gelen çekiliyor.
Kendimde kin tutmuyorum yoksa tutacak olsam,fazlasıyla abartırım.
Kanlı-bıçaklı olsamda 1 saat sonra unuturum insandır yapar derim ama baktım abartıp yenidende hep aynı olayı yapıyorsa,
E derim ozaman şimdi sen düşün:)
Yeri gelir çok sinirliyimdir,yeri gelir sinir etmeye çalışsalarda birşey demem.
Sabrıma,bazen dur diyebiliyorum ama tabi bunu karşımda ki belirliyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt