valla abi en az 250 var sonra 1 gb sonrada 5 gb paketleri var.bunlar dışındada hani ilk yazdığım standart tarife var 1 kb-0.09 kuruş olan ondada birşey anlamadık.ama dediğin gibi 250 mb yeter heralde
birde opera sayfaları düşük kb ile açıyor o çok güzel valla.aslında benim telefonun orjinal web tarayıcısı hiç fena değil be abi.programa filan gerek kalmayabilir.çünkü benim telefonum internet telefonu. telefon modem bile oluyormuş yahu
abi senin dediğini yapıp abone olacağım.ama hem operayı hemde orjinali kıyaslayacaşım hangisi iyi diye.ama birkaç güne kadar yine giremem.şu aralar başka birşey için para biriktiriyorum
--------------- Ekleme ---------------
sohbetinizi bolmek gibi olmasin benimde bilgisayarim yok internete hep cepten baglaniyorum. vodafonun aylik 250 mb paketinden faydalaniyorum. eger benim gibi her ay 20 30 cep programi indirmez cepten video izlemeye kalkmaz ve de opera mini yi kullanirsan 250 mb cok bile. ayrica fatura stop ozelligi ile en azindan farkinda olmayip siniri asarsan butun bakiyen dusmez..
bu arada ailen adina sevinip senin adina uzuldum...
teşekkür ederim kardeşim sağol
zaten piyasada ne oyun uygulama varsa hepsi bende var ihtiyacıma yarayacak film oyun tema resim ne dersen dev bir arşiv oluşturdum zaten telefondan girerseim indirecek birşeye ihtiyacım olmayacağından dediğin gibi 250 mb yeterli olabilir.tek isteğim sizden kopmamak