Onemli degil dostumOk
ilgi ve alakaniz için çok teşekkür ederim bahadir bey emeginize sağlık…

Dostum apk si yok ama galaxy white yükleyip renklerini ve arka planı ayarlayabilirsinKardesim rica etsem galaxy blue temasini eklermisin hic biyerde bulamadim cok makbule gecer valla

Türkçe klavyesi yok, boyutunu klavyenin sag üstünden tututarak ayarlayabilirsinhe sunu soruyum klavye boyutunu nasil ayarliyacagiz ve turkce q klavye yokmu yani ç gibi harfler
Cihazda uygulama ile ilgili tema, dil paketi, emoji yada baska eklenti varsa kaldırın ve sadece bu konudan indirip yükleme yapin.uygulama yüklenemedı dıye hata alıyorum s4 de ama bı bakarmısınız.
Cihazda uygulama ile ilgili tema, dil paketi, emoji yada baska eklenti varsa kaldırın ve sadece bu konudan indirip yükleme yapin.
Dostum illaki tema vs birsey daha yuklemissindir. Imzalar cakistigi icin yuklemiyor.storeden indirmiş uygulamayı o vardı sildim onu şimdi bunu kurmak istedim hata veriyor .s
Dostum illaki tema vs birsey daha yuklemissindir. Imzalar cakistigi icin yuklemiyor.
Yüklü olan ne varsa kaldır ve bu konudan indirip yükle eklentileri
Root gerekmiyor.cihazın root lu olması gerekmıyor dımı çünkü eskiye dair hiç bişey yok cihazda yüklenmıyor diye hata veriyo hala
Root gerekmiyor.
Cihazinda klavyeye ait bir eklenti yuklu olmali, tekrar kontrol et dosyada sorun yok cunku.
Marketteki uygulamanin farkli imzaya sahip surumu yani tek fark imza
Klasorlere niye bakiyorsun?bütün teldeki klasörlere baktım klavyeye dair hiç birşey yok. var mı acaba bıldıgın bır program böyle kalıntı fılan varsa temizleyen?
Mesela bendeki eklentiler buradan kaldirman yeterlibütün teldeki klasörlere baktım klavyeye dair hiç birşey yok. var mı acaba bıldıgın bır program böyle kalıntı fılan varsa temizleyen?
Mesela bendeki eklentiler buradan kaldirman yeterli
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben zaten sorunu en basta soylemistim sıkıntı yok hayırlı olsuntamam tamam sıkıntı bende buldum sildim şimdi türkçe klavye varmış oldu tşkler emeğine sağlık![]()