Klavye ai.type Keyboard Plus v2.2.0.4 türkçe sozluk-emoji eklenti ve temalar (lisans kontrolu yok!)

Sponsorlu Bağlantılar

By_CemiL

By_CemiL

Üye
Ok :)
ilgi ve alakaniz için çok teşekkür ederim bahadir bey emeginize sağlık…

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

dandanakant

Üye
Kardesim rica etsem galaxy blue temasini eklermisin hic biyerde bulamadim cok makbule gecer valla

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

lo0ss_2

Üye
müthiş ama çok yer kaplıyomüthiş ama çok yer kaplıyo

• Beğen
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
cok müthiş :tşk:

• Beğen
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
he sunu soruyum klavye boyutunu nasil ayarliyacagiz ve turkce q klavye yokmu yani ç gibi harfler

• Beğen

cyngus06

Üye
uygulama yüklenemedı dıye hata alıyorum s4 de ama bı bakarmısınız.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
uygulama yüklenemedı dıye hata alıyorum s4 de ama bı bakarmısınız.
Cihazda uygulama ile ilgili tema, dil paketi, emoji yada baska eklenti varsa kaldırın ve sadece bu konudan indirip yükleme yapin.

cyngus06

Üye
Cihazda uygulama ile ilgili tema, dil paketi, emoji yada baska eklenti varsa kaldırın ve sadece bu konudan indirip yükleme yapin.

storeden indirmiş uygulamayı o vardı sildim onu şimdi bunu kurmak istedim hata veriyor .s

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
storeden indirmiş uygulamayı o vardı sildim onu şimdi bunu kurmak istedim hata veriyor .s
Dostum illaki tema vs birsey daha yuklemissindir. Imzalar cakistigi icin yuklemiyor.
Yüklü olan ne varsa kaldır ve bu konudan indirip yükle eklentileri

cyngus06

Üye
Dostum illaki tema vs birsey daha yuklemissindir. Imzalar cakistigi icin yuklemiyor.
Yüklü olan ne varsa kaldır ve bu konudan indirip yükle eklentileri

cihazın root lu olması gerekmıyor dımı çünkü eskiye dair hiç bişey yok cihazda yüklenmıyor diye hata veriyo hala

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
cihazın root lu olması gerekmıyor dımı çünkü eskiye dair hiç bişey yok cihazda yüklenmıyor diye hata veriyo hala
Root gerekmiyor.
Cihazinda klavyeye ait bir eklenti yuklu olmali, tekrar kontrol et dosyada sorun yok cunku.
Marketteki uygulamanin farkli imzaya sahip surumu yani tek fark imza

cyngus06

Üye
Root gerekmiyor.
Cihazinda klavyeye ait bir eklenti yuklu olmali, tekrar kontrol et dosyada sorun yok cunku.
Marketteki uygulamanin farkli imzaya sahip surumu yani tek fark imza

bütün teldeki klasörlere baktım klavyeye dair hiç birşey yok. var mı acaba bıldıgın bır program böyle kalıntı fılan varsa temizleyen?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bütün teldeki klasörlere baktım klavyeye dair hiç birşey yok. var mı acaba bıldıgın bır program böyle kalıntı fılan varsa temizleyen?
Klasorlere niye bakiyorsun?
Yüklü uygulamalara gir ve yüklü olan eklentisi varsa kaldır ;)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Mesela bendeki eklentiler buradan kaldirman yeterli

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

cyngus06

Üye
Mesela bendeki eklentiler buradan kaldirman yeterli

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tamam tamam sıkıntı bende buldum sildim şimdi türkçe klavye varmış oldu tşkler emeğine sağlık ;)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: cyngus06