Klavye ai.type Keyboard Plus v2.2.0.4 türkçe sozluk-emoji eklenti ve temalar (lisans kontrolu yok!)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Konu icindeki linkten klavyeyi indirdim. Kurdum, sorunsuz calisiyor. Fakat ekten tr ekini indiriyorum, dosya acilamadi hatasi veriyor. 3 5 farkli tarayicidan indirdim. Ayni hata devam etmekte.
Dosyayı indirdim ve sorun gorunmuyor üzerine tikladigimda açılıyor ve yükleme işlemine geçiyor

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

frhttprk

Üye
Arkadaş özel mesaj yolu ile de yardımcı olmuştur. Benimle aynı problemi yaşayan arkadaşlar Tapatalk aracılığı ile ekteki dosyayı indirebilirler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş özel mesaj yolu ile de yardımcı olmuştur. Benimle aynı problemi yaşayan arkadaşlar Tapatalk aracılığı ile ekteki dosyayı indirebilirler.
Aslinda alakası yok cunku dosyayı tam indiremedigin icin paket hatası alıyorsun ama yinede sorun yaşayan olursa alternatif cozum olabilir :)

GlasTes

GlasTes

Üye
Çok uzun bi yazı yazmışsın görememiş olsamda emeğe saygı :)

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
teşekkürler

• Beğen
-Dyo-

-Dyo-

Üye
sizce en iyi klavye uygulamasi bu mu ?

• Beğen
-Dyo-

-Dyo-

Üye
Eyw saolasın

• Beğen
By_CemiL

By_CemiL

Üye
Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum…
A.I.type Ziv's Combat Theme sini crackleyebilirmisiniz rica etsem

• Beğen

ugr.shnn

Üye
Teşekkürler :)

• Beğen
By_CemiL

By_CemiL

Üye
Cok tesekkur ederim bahadir bey son olarak bu themeyida ekleyebilirmisiniz " A.I.type Flat Holo Light Skin"

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Bak bu siyah olanı yükle sonra arka planı beyaz duvar kagidi sec aynısı oluyor :)

Ekli dosyalar