Ahiretten yazıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben memleketimi bırakmam :d:

Seni bırakırlarsa lakin buradan, sen gidebilirsin istersen :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Sıcak be..
Klima falan olsa iyi de o da yok. Tamam güzel tüm mankenler modeller falan burada da cennet daha çekici geliyor ya..
Bilmiyorum artık gidip oraları da gezeyim sıkılırsam orda hacı amcaların tekine küfrederim banlarlar atarlar yine cehenneme :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tekila var evde :naughty:

Metin MF

Metin MF

Üye
Ben cennette çok sıkıldım ya burda hep yaşlı amcalar var. Becayiş yapmak isteyen var mı cehennemden?

cukuleaks

Üye
Mayanız bozuk.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
tövbe yarebbim :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
3 günlük dünya espirilerinden daha vasat espirilerdi .....

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yolculuk uzun sürdü köprüde takıldık burası daha modern hgs'ye geçmişler bile bizim kgs'leri okumadı kalıyorduk sırat köprüsünde :ehe muhabbetlere bak ya :d:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Yolculuk uzun sürdü köprüde takıldık burası daha modern hgs'ye geçmişler bile bizim kgs'leri okumadı kalıyorduk sırat köprüsünde :ehe muhabbetlere bak ya :d:
Ben dedim kgs geçmiyor diye :)
Kaçak geçiş yaptığın an zaten direk sırattan düşüyorsun aşağı cehenneme.. Orda tek ceza birimi cehennem :d:

abandonware

abandonware

Üye
Kefenin cebine koyacak param yoktu ben de telefonu koymuştum.
Vodafone burda da çekiyomuş gençler kapsama kalitesine hayran kaldım.

Köprüde çok trafik var, parkta oturdum biraz sakinleşmesini bekliyorum gelecek olanlar bildirsin buluşalım.
Bu arada Ozan abiye helal olsun diyorum adam geleceğe dönük yatırım yapmış buraya bile sunucu kurdurmuş.

Bu arada köprüde kgs geçmiyomuş bilginize...

Espri için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Dunyaya donun artık kıyamet kopmadı. Yanlıs alarmıs. Yine iyisiniz. Donecek bir dunyanız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt