Ahir Zamandaki Gerçek Din Alimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ben Konyaya gittim mübareğin yanına.. İnşallah bir gün yolun düşerse beraber gideriz :tebessüm:
inşallah yakın zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorum... mutlaka haberleşelim... :oke:

- - - Eklendi - - -

Genel olarak yazıyorum,

Arkadaşlar ben kadiri hariç hemen hemen bütün tarikatların sohbetlerine katılmış ve onların hizmet anlayışlarını araştırmış birisi olarak şunu söyle bilirim. Örnek; Ankara'ya gitmem gerekiyor ve bunun için bir ulaşım aracına ihtiyacım var! Şimdi demek istediğim şuki; ha otobüsle gitmişim ha Uçakla yada otomobil ile... Sonuçta amaç ulaşım...

• Beğen
Tepkiler: _SiyabeNd_ ve Cezzbedici3

jackalmami

jackalmami

Üye

inşallah yakın zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorum... mutlaka haberleşelim... :oke:

- - - Eklendi - - -

Genel olarak yazıyorum,

Arkadaşlar ben kadiri hariç hemen hemen bütün tarikatların sohbetlerine katılmış ve onların hizmet anlayışlarını araştırmış birisi olarak şunu söyle bilirim. Örnek; Ankara'ya gitmem gerekiyor ve bunun için bir ulaşım aracına ihtiyacım var! Şimdi demek istediğim şuki; ha otobüsle gitmişim ha Uçakla yada otomobil ile... Sonuçta amaç ulaşım...

:oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
paradox07

paradox07

Üye
Herkese göre değişiklik gösterir...sana göre o'dur ama bana göre o değildir :/

Türe

Türe

Üye
Fetullah Gülen çıkarılmalı o listeden.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Fetullah Gülen çıkarılmalı o listeden.
Fethullah Gülen hakkında bir yorumum yok kaldırılsında demiyorum kalsında.. Denildiği gibi sevenleride vardır sevmeyenleride..Siz yinede yöneticiye danışın tabiki..

Türe

Türe

Üye

Fethullah Gülen hakkında bir yorumum yok kaldırılsında demiyorum kalsında.. Denildiği gibi sevenleride vardır sevmeyenleride..Siz yinede yöneticiye danışın tabiki..

Sadece bir fikir benimkisi de

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt