1STayTRue35
Üye
Arkadaşı özele davet etmek isterdim ama şimdi biraz meşgulumtaner abii aşk uzmanı yeminle![]()

Arkadaşı özele davet etmek isterdim ama şimdi biraz meşgulumtaner abii aşk uzmanı yeminle![]()

Arkadaşı özele davet etmek isterdim ama şimdi biraz meşgulum![]()
getiririrm bi işaretinle 
Arkadaş nedir bu böyle bir kızı amma takmışsın sanki eskiden o vardı da![]()

Sağol Osmanım sen benim sağ kolumsunrandevu defterine not ettim bengetiririrm bi işaretinle
![]()

Sağol Osmanım sen benim sağ kolumsun![]()
neyse konu dağılmasın... 
Hacı bak daha yaşın genç ama ben geleceğe yatırım yapacağım, tecrübe yapmak istiyorum, deneyim kazanmak istiyorum, ciddi bişeyler olsun istiyorum diyorsan da hallederiz yani
Eskiden yoktu peki gelecekte![]()

Hacı bak daha yaşın genç ama ben geleceğe yatırım yapacağım, tecrübe yapmak istiyorum, deneyim kazanmak istiyorum, ciddi bişeyler olsun istiyorum diyorsan da hallederiz yani![]()

Hacım o zaman sana bi kaç günlük bi eğitim vereyim ben ama ciddi ciddi o kız sende![]()

Hacım o zaman sana bi kaç günlük bi eğitim vereyim ben ama ciddi ciddi o kız sende![]()
m.facebook.com/LoVeAndMKHacım o zaman sana bi kaç günlük bi eğitim vereyim ben ama ciddi ciddi o kız sende![]()

Aynen Osmanım hızlısın sen zatengaranti ver abiii hatırlıyo ben düğünde bi kızı tam ayar veriyordum![]()

Aynen Osmanım hızlısın sen zaten
Bu arada benim facem yok arkadaşlar haberiniz olsun
faceyi boşver be dayı ne yapacan bura iyi işte 
Aynen Osmanım hızlısın sen zaten
Bu arada benim facem yok arkadaşlar haberiniz olsun

Anlat işte![]()

Aynen aga bura iyi iştefaceyi boşver be dayı ne yapacan bura iyi işte
![]()

Tek diyeceğim şey bağlanma. Ben bağlandım 2 yıl olacak hala unutamadım, bağlanma.![]()
işte al bak canlı bi örnek...

Nerde burda bi uzman vardı ?![]()