ah şu kızlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
Biyrun efenim :islik

• Beğen
Tepkiler: MrTech

Legendary.

Legendary.

Üye
DİĞER YORUMLARI OKUMADIM.Biraz daha yaklaş ona sevdiğini hissetir.Eğer bunu bildiği halde birşey yoksa eyvallah de geç. Ben 5 ay önce felan teklif ettim üzgünüm dedi. Ama ben peşini bırakmadım hep çabaladım olmadı. Son 10-15 gündür hiç konuşmuyoruz yüzüme bakmıyor selam vermiyor :zzz: O yüzden sakın kaptırma kendini..

Astrosman

Astrosman

Üye
DİĞER YORUMLARI OKUMADIM.Biraz daha yaklaş ona sevdiğini hissetir.Eğer bunu bildiği halde birşey yoksa eyvallah de geç. Ben 5 ay önce felan teklif ettim üzgünüm dedi. Ama ben peşini bırakmadım hep çabaladım olmadı. Son 10-15 gündür hiç konuşmuyoruz yüzüme bakmıyor selam vermiyor :zzz: O yüzden sakın kaptırma kendini..

adam king

x-scarface

x-scarface

Üye

Tamam sen olmuşsun :yavrum:

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi

Of of :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Legendary.

Legendary.

Üye
ciddiyim :zzz: ağustos gibi taşınmış oluruz Bursaya :) Bende üni. Olursa Bursa çevresi yazmayı düşünüyorum çok uzaklaşmadan :hmmm Güzel bi yer kazanamazsam Bursadayım :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Legendary.

Legendary.

Üye
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Arkadaş nedir bu böyle bir kızı amma takmışsın sanki eskiden o vardı da :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Takipçi Satın Al

Üst Alt