O yüzden sakın kaptırma kendini..DİĞER YORUMLARI OKUMADIM.Biraz daha yaklaş ona sevdiğini hissetir.Eğer bunu bildiği halde birşey yoksa eyvallah de geç. Ben 5 ay önce felan teklif ettim üzgünüm dedi. Ama ben peşini bırakmadım hep çabaladım olmadı. Son 10-15 gündür hiç konuşmuyoruz yüzüme bakmıyor selam vermiyorO yüzden sakın kaptırma kendini..
Vazgeçme,ne olursa olsun.Sonra benim gibi pişman olursun görmediğin için.Doğal ol,yeter![]()

DİĞER YORUMLARI OKUMADIM.Biraz daha yaklaş ona sevdiğini hissetir.Eğer bunu bildiği halde birşey yoksa eyvallah de geç. Ben 5 ay önce felan teklif ettim üzgünüm dedi. Ama ben peşini bırakmadım hep çabaladım olmadı. Son 10-15 gündür hiç konuşmuyoruz yüzüme bakmıyor selam vermiyorO yüzden sakın kaptırma kendini..

DİĞER YORUMLARI OKUMADIM.Biraz daha yaklaş ona sevdiğini hissetir.Eğer bunu bildiği halde birşey yoksa eyvallah de geç. Ben 5 ay önce felan teklif ettim üzgünüm dedi. Ama ben peşini bırakmadım hep çabaladım olmadı. Son 10-15 gündür hiç konuşmuyoruz yüzüme bakmıyor selam vermiyorO yüzden sakın kaptırma kendini..

Tamam sen olmuşsun![]()
Ah be abi yakın biyerlerde olsak da keşke bi içsek şöyle adam akıllı o kadar doluyum ki 
Haydi ataistler bunuda açıklayın.

Ah be abi yakın biyerlerde olsak da keşke bi içsek şöyle adam akıllı o kadar doluyum ki
![]()

Yazın muğlaya gelme düşüncem var olursa senle seruma rakı koyar damardan alırız merdo![]()

Yazın muğlaya gelme düşüncem var olursa senle seruma rakı koyar damardan alırız merdo![]()
damardan bi tufan altaş açın offfciddiyimağustos gibi taşınmış oluruz Bursaya
Bende üni. Olursa Bursa çevresi yazmayı düşünüyorum çok uzaklaşmadan
Güzel bi yer kazanamazsam Bursadayım
![]()

hahahadamardan bi tufan altaş açın offf
- - - Eklendi - - -
yer bul bu yıl yanındayım![]()

![]()
Neyse konu dağılmasın.Uzun lafın kısası benim gibi kendini kaptırma sen sakın![]()
bana demedin biliyom ama boşver 
Arkadaş nedir bu böyle bir kızı amma takmışsın sanki eskiden o vardı da![]()

Arkadaş nedir bu böyle bir kızı amma takmışsın sanki eskiden o vardı da![]()

Tanerden bomba açıklama ve konu kilitlenir![]()

taner abii aşk uzmanı yeminle![]()

Bilmezmiyim birde mami kardeşim var o da askerde![]()
hocam gereksizlere gel sizin için konu açtım tanışmak için