Exalans
Üye
ah şu insanlar ah
Ah Şu Erkekler Ah
Komik şikayetler bölümünde yayınlanan "ah şu kızlar ah" başlıkı yazıdan şikayetçiyim; çünkü
1. Arkadaş hislerimizi gayet iyi belli ederiz,
2. Ne öyle çok havalıyız ne de kaprisliyiz,
3. Maddi yönden her şeyi erkeklerden beklermişiz!(hıh, palavra!)
4. Burunlarımız maşallah yerli yerindedir,
5. "Seviyorum" kelimesi bizim yaşam kaynağımızdır, duymaktan da hoşlanırız söylemekten de, yani bu kelimeyi mümkün olduğunca sık kullanırız,
6. "Kendileri gibi davranmazlar" diyene de bakın, siz "kendiniz gibi" davranabiliyor musunuz acaba?
Bu mesajımı yayınlarsanız çok sevinirim ah şu erkekler ah bizi hiç anlamıyorlar!
Ah Şu Kızlar Ah
Ben 23 yaşında askerliğini yapmış bir gencim ben sizin bu wep sayfanızı çok sevdim,size şükran ve teşekürlerimi sunarım. Evet her insanın olduğu gibi benimde bir şikayetim var alında benim çok şikayetim var ama şu an aklıma geleni söyleyeyim.Ben kızlardan şikayetçiyim; çünkü
1. Arkadaş hislerini açığa çıkartmamak için elinden geleni yapıyorlar
2. Erkeklere göre çoooooooooook havalılar kaprisliler
3. Maddi yönden her şeyi erkeklerden beklerler
4. Burunlarının yerden yüksekliği boylarından uzun.
5. Birisinin sevgisinden ölseler bile seviyorum kelimesini nadir kulanırlar
6. Ve en kendileri gibi davranmazlar.
Bu mesajımı yayınlarsanız sevinirim ahhhhhhhhhhhhh şuuu kızzzzzzzzzzzzzzzzzz larrrrr ahhhhhhhhhhhhh
Komik şikayetler bölümünde yayınlanan "ah şu kızlar ah" başlıkı yazıdan şikayetçiyim; çünkü
1. Arkadaş hislerimizi gayet iyi belli ederiz,
2. Ne öyle çok havalıyız ne de kaprisliyiz,
3. Maddi yönden her şeyi erkeklerden beklermişiz!(hıh, palavra!)
4. Burunlarımız maşallah yerli yerindedir,
5. "Seviyorum" kelimesi bizim yaşam kaynağımızdır, duymaktan da hoşlanırız söylemekten de, yani bu kelimeyi mümkün olduğunca sık kullanırız,
6. "Kendileri gibi davranmazlar" diyene de bakın, siz "kendiniz gibi" davranabiliyor musunuz acaba?
Bu mesajımı yayınlarsanız çok sevinirim ah şu erkekler ah bizi hiç anlamıyorlar!
Ah Şu Kızlar Ah
Ben 23 yaşında askerliğini yapmış bir gencim ben sizin bu wep sayfanızı çok sevdim,size şükran ve teşekürlerimi sunarım. Evet her insanın olduğu gibi benimde bir şikayetim var alında benim çok şikayetim var ama şu an aklıma geleni söyleyeyim.Ben kızlardan şikayetçiyim; çünkü
1. Arkadaş hislerini açığa çıkartmamak için elinden geleni yapıyorlar
2. Erkeklere göre çoooooooooook havalılar kaprisliler
3. Maddi yönden her şeyi erkeklerden beklerler
4. Burunlarının yerden yüksekliği boylarından uzun.
5. Birisinin sevgisinden ölseler bile seviyorum kelimesini nadir kulanırlar
6. Ve en kendileri gibi davranmazlar.
Bu mesajımı yayınlarsanız sevinirim ahhhhhhhhhhhhh şuuu kızzzzzzzzzzzzzzzzzz larrrrr ahhhhhhhhhhhhh

her kız öyle olmuyor ama bak sevgilime