Ağrı'da Yaptığım Çekimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
Konuya girerken gozlerim _BaRan_ i aradi. Oda agrili ama adanada yasiyor.

15097

15097

Üye

Evet. Xperia varken kaçırmak istemedim.

- - - Eklendi - - -

Mühim olan fotoğrafın kalitesi değil, ne içerdiği :evet:
o ne be öyle :ehe önemli olan dış güzellik değil iç güzellik der gibi :kıskıs:

Otroligt

Otroligt

Üye
Yeni fotoğraflar da harika abi :tşk:

handci04

handci04

Üye
birkaç tanede ben koyim foto
bu panoromik foto sözde

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu Ağrı çok griymis yav Angaradan da beter yani :ehe
Yok mu şöyle bi çay şelale melale de koysanız içim karardı :D

handci04

handci04

Üye
çay var ama suyu yok bide şuan yağmur yağıyor su yükselir zamanla

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
memleketimizin her yeri çok güzeldir. fotoları çok beğendim doğrusu.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu Ağrı çok griymis yav Angaradan da beter yani :ehe
Yok mu şöyle bi çay şelale melale de koysanız içim karardı :D

Burası Ağrı. En güzeli gökyüzü. İnsanlar birbirine iyilik yapmak istemiyor! Geçen gün babamla ve kardeşimle beraber 100. Yıl Parkı'na gittik. Aile olarak gitmiştik anlayacağınız. Parkın ortasından karşısında geçecekken, bir park çalışanı, "Oraya gitmeyin orası yasak!" dedi. Babam, kardeşim ve bana öyle orta yerde bağırarak söylenecek laf mıydı? Sonra babamda parkın ortasındaki suyu kastederek "Bakmakta mı yasak!" dedi. Daha sonra olduğu gibi çıktık tabi. Daha bir sürü böyle insan tanıyorum.

15097

15097

Üye

Burası Ağrı. En güzeli gökyüzü. İnsanlar birbirine iyilik yapmak istemiyor! Geçen gün babamla ve kardeşimle beraber 100. Yıl Parkı'na gittik. Aile olarak gitmiştik anlayacağınız. Parkın ortasından karşısında geçecekken, bir park çalışanı, "Oraya gitmeyin orası yasak!" dedi. Babam, kardeşim ve bana öyle orta yerde bağırarak söylenecek laf mıydı? Sonra babamda parkın ortasındaki suyu kastederek "Bakmakta mı yasak!" dedi. Daha sonra olduğu gibi çıktık tabi. Daha bir sürü böyle insan tanıyorum.
:hmmm

handci04

handci04

Üye
o da bişey mi biz arkadaşlarla otururken parktaki dolaşan üç beş kız yüzünden parktan zorla dışarı atıldık :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt