Ağrı'da Bilinmeyen Gökyüzü Olayı! (Videolu, Fotoğraflı)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Siz kendi gözlerinizle görmediğiniz için, videoya-fotoya göre yorum yapıyorsunuz. Burada millet çığlık çığlığa izlemiş. Evde olan arkadaşım öyle söylüyor. Herkes mucize falan diyormuş.

Bir de, düzgün bir şekilde ışık huzmeleri yayan bir cisim daha sonra düzgün spiraller oluşturup o spiralin içinde cirit atıyorsa buna ne diyeceksiniz?

- - - Eklendi - - -

Youtube'da gelen yorumlara bakmanızı rica ederim :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
kedidir o panpa

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Saat 7.40 gibi Aynisi bugün kilis tede oldu hatta arkadaşım resimde çekti

Enes

Enes

Üye
kendini anlatmaya çalışan biriyle kafa bulmak :vur

dboz

Üye
Ben de bu görüntülere şahit oldum.Patnos'ta 5 arkadaş yürürken fark ettik bu görüntüyü.Çekilen videodan daha net ve şaşırtıcı bir görüntüydü. Merak ediyorum ben de acaba nedir diye.

marist

marist

Üye
Bizede gönder Furkan.
Mekan : Mardin. :ehe

fb3435

Üye
beyler şaka maka biraz önce izmir buca'dan buna benzer bir şey gördüm. ufocu falan değilim,. ama yörüngede hareket eden füze veya uçak spiral ışık göndermez. meteor diyeceğim ama o da abartı sanki.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
beyler şaka maka biraz önce izmir buca'dan buna benzer bir şey gördüm. ufocu falan değilim, . ama yörüngede hareket eden füze veya uçak spiral ışık göndermez. meteor diyeceğim ama o da abartı sanki.

Meteor taşı düşerken görmüş biri olarak bunun meteor ya da bir cismin düşerken yanması olmadığına yemin ederim.

KayraBey

KayraBey

Üye
Ufo olmadığı kesin :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada Youtube'a eklediğim video patlamış galiba. Hiç facebook kullanmadığım halde bir akrabam kardeşimi arayarak "Siz ufo videoya çekmişsiniz galiba. Sizi sesinizden tanıdım. Videoyu da facebookta gördüm" dedi.

fb3435

Üye
korkuyorum beyler !!!11!!1! tarzı başlık açıalcak birazdan inci sözlükte kesin.

Enes

Enes

Üye
ya bunlarla uğraşmak insana kafayı yedirtiyor ben biraz baktım da bıraktım daha sonra pramitlerdeki duvarlar kazınmış ufo resimleri ve Kur'an da geçen 18 bin alem ifadesi insanın kafasını allak bullak ediyor

fb3435

Üye
abi şaka maka aynı saatlerde azerbaycan ve gürcistan'dan da aynı video çekilmiş isterseniz atayım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Komiğimdir :gul: Normal konuştuğumda bile herkes gülümsüyor. Sınıfta ders anlatışımı göreceksiniz :ehe
Abi süpersin ya konuşman çok güzelmiş :tebessüm: Bir de bunu araştırma merkezlerine felan mı yollasan acaba :D

fb3435

Üye
azerbaycan
gürcistan
galiba arabistan yada arap bir ülke

capadent

Üye
nedense ufo görüntüleri hep berbat.ayrıca uzaylı niye ışık saçsın ki.inanmayın böyle şeylere.

Üst Alt