Aglaya Callmagic v2.00 TÜRKÇE - Arkadaşlarınızı Çıldırtacaksınız !!! -

Konu Sahibi
Aglaya Callmagic v2.00 TÜRKÇE - Arkadaşlarınızı Çıldırtacaksınız !!! -
Program Tamamen TÜRKÇEDİR.

Call Magic : Telefona gelen çağrıları otomatik olarak kabul eder.telefonda zil çalmaz.herhangi bir uyarı olmaz. Aranan telefona önceden tanımlanmış olan numaradan aradığınızda karsı taraf farketmeden ortamı dinlemeye başlarsınız.

Program yuklenince 3 adet cevaplama modundan birinin seçilmesi istenir.

1-Tümünü red
2-Oto-cevap
3-Tek cevap

Tek cevap modunda casus telefonu arayacağınız telefonun numarasını tanımlayıp otomatik açılmanın zil çalmadan veya kaç zilden sonra açılacağını tanımlarsınız.

Oto-cevap modunda zil sayısını arttırıp araç tel olarak da kullanılabilir.

Tümünü red Modunda tüm çağrılar red edilir ve meşgul sinyali verilir.

Nokia Series 60v2 :: Nokia 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 7610, N70

-lidir ş*freye 0000 sıfır girin

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ekli dosyalar

Tepkiler: bugra 1903, ZAFER_0068D, murat129 ve 11 diğerleri

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Şüpheli/meraklı eşler ve kişiler için iyi bir program

popusss

Üye
ii guzelde bu programı daha detaylı anlatsan ???????? karsı telefonamı ukluorz yoksa kendı tlfumuzamı ?

bunun N82 de çalışanı yokmudur...?

akababa

Üye
anladıgım kadarıyla program karşı tarafa sormadan görüşmeyi kabul mü ediyo ?

domiyo

Üye
yaa reis kendi telefonumuza ındırdık programa gırmıo.yukleme yapmıo.bunun formulunu solesen acıklasan sana zahmet.kac gundur bununla ugrasıorum.

--------------- Ekleme ---------------

reis programı denedınmı

valla bılmıyom yazıyolar ama nsl yapılacagını yazmıyolşar bence yalan atıyolar.

ceylan1

Üye
Sayın yetkili, size 2 kere soru sordum ama bir türlü cevabını alamadım. Neden sorularımı cevaplamıyorsunuz.

Uygarman

Üye
virüs lü mü dosya neden cevap verilmiyo sorulara anlamadım getti

guzel prg mıllet anlasılan tam tersı anlamıs atıyorum sevgılısını aradıgında sevgılısının telefonu calmadan o ortamı dınlemek ıstıyor ama bu tam tersı prg kontor yemeye bıre bır arayan fark etmıyor ntelefonun acıldıgını