asfwefdsvcsascf
Üye
Ağır Asosyal'im Ne Yapmalıyım ?
Bütün günüm bilgisayar başında geçiyor. Okuldan eve, evden okula gidiyorum. Çok sessiz ve sakinim. öz güvenim yok. Bir tane bile takılacağım arkadaşım yok.
Doğru dürüst konuşamıyorum. (mesela birisi kalkıp nasılsın ... dediğin de iyi. diye cevap veriyorum tıkanıyorum gibi bir şey. napıyorsun dediğinde de iyi. diyorum konuşamıyorum yani
)
yaş 15.
yardımlarınızı bekliyorum maxicep halkı
Bütün günüm bilgisayar başında geçiyor. Okuldan eve, evden okula gidiyorum. Çok sessiz ve sakinim. öz güvenim yok. Bir tane bile takılacağım arkadaşım yok.
Doğru dürüst konuşamıyorum. (mesela birisi kalkıp nasılsın ... dediğin de iyi. diye cevap veriyorum tıkanıyorum gibi bir şey. napıyorsun dediğinde de iyi. diyorum konuşamıyorum yani
) yaş 15.
yardımlarınızı bekliyorum maxicep halkı

Arkadaslarinla mesafeli olma muhabbet et ortama gir kendini gostermeye calis toplum icinde pc basina gecip saatlerce durma . Cik disari arkadaslarinla top oyna parka git . Arkadaslarin yoksa bile olur git bi top oyna yanina biri gelir illaki tanis . Kendine guven ezik durma yoksa seni ezmeye calisir bazi arkadslarin . Kisaca pcden kalkim biseyler yap kuzenin varsa gidin dolasin daha gencsin .