Ağır Asosyal'im Ne Yapmalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
Ağır Asosyal'im Ne Yapmalıyım ?

Bütün günüm bilgisayar başında geçiyor. Okuldan eve, evden okula gidiyorum. Çok sessiz ve sakinim. öz güvenim yok. Bir tane bile takılacağım arkadaşım yok.

Doğru dürüst konuşamıyorum. (mesela birisi kalkıp nasılsın ... dediğin de iyi. diye cevap veriyorum tıkanıyorum gibi bir şey. napıyorsun dediğinde de iyi. diyorum konuşamıyorum yani
:ağlarım:)
yaş 15.
yardımlarınızı bekliyorum maxicep halkı
:ehe

• Beğen
Tepkiler: SorgulayanAdam

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Sporlarla ilgilenebilirsin. Bazı arkadaşlarında samimi olup gez. Belli bir süre takıl düzelir.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
aynı sorunu bende yaşadım bende bendede sosyal fobi vardı.sana gecmiş olsun kardeş i.sadece dışarda öylesine gezsen bile yeter sana.düzelirsin

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
lise veya üniversite yıllarında tam sosyal biri olursun merak etme. takma kafana bu yaşta.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
lise veya üniversite yıllarında tam sosyal biri olursun merak etme. takma kafana bu yaşta.

ben lise 4 te sosyal fobi oldum .söylediklerinizin gecerli olabilmesi ücün arkadaşın arkadaş edinmesi gerek.ama cocuk konuşamıyo bile .daha da ezilir lisede.

• Beğen
Tepkiler: SorgulayanAdam
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sana Bol Bol Kitap Okumani Oneririm .. Bu Sayede Kelime Haznen Artar .. Nasil Konusman Gerektigini Ogrenir, Akici Konusmaya Baslarsin ..
Ve Bence Imkanin Varsa Maca Git (Futbol - Basketbol)
Kendine Guven ..
Su Viki Sayfasina Bir Goz At Derim .. :oke:

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Like me!: ?

- - - Eklendi - - -

Tek yapman gereken saçmalamak! Bir de bakacaksın ki herkes senin yanında ve arkadaaşın! Mesela hocayla konuşurken durmadan bi gulumse sebpsiz yere gül, yani şımar. Veya daha kolay bir yol bencil pisliğin teki ol o zaman da çok arkadaşın olur!

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga
zombaka

zombaka

Üye
bende asosyalim tek konuştuğum kişi bu forumdaki kişiler

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Like me!: ?

- - - Eklendi - - -

Tek yapman gereken saçmalamak! Bir de bakacaksın ki herkes senin yanında ve arkadaaşın! Mesela hocayla konuşurken durmadan bi gulumse sebpsiz yere gül, yani şımar. Veya daha kolay bir yol bencil pisliğin teki ol o zaman da çok arkadaşın olur!

sen böylemisin :s

justblood

justblood

Üye
Bi sporla ilgilen mesala boks insana asırı derecede oz guven kazandirir kendine guvenin gelir . kendimden biliyorum birisi ciksada kavga etsem diye beklersin :) Arkadaslarinla mesafeli olma muhabbet et ortama gir kendini gostermeye calis toplum icinde pc basina gecip saatlerce durma . Cik disari arkadaslarinla top oyna parka git . Arkadaslarin yoksa bile olur git bi top oyna yanina biri gelir illaki tanis . Kendine guven ezik durma yoksa seni ezmeye calisir bazi arkadslarin . Kisaca pcden kalkim biseyler yap kuzenin varsa gidin dolasin daha gencsin .

Topal Pire

Topal Pire

Üye

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
Sana Bol Bol Kitap Okumani Oneririm .. Bu Sayede Kelime Haznen Artar .. Nasil Konusman Gerektigini Ogrenir, Akici Konusmaya Baslarsin ..
Ve Bence Imkanin Varsa Maca Git (Futbol - Basketbol)
Kendine Guven ..
Su Viki Sayfasina Bir Goz At Derim .. :oke:

Özgüven - Vikipedi

ara sıra kitap okuyorum ama bi faydası olduğunu sanmıyorum :bilmm

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
ben lise 4 te sosyal fobi oldum .söylediklerinizin gecerli olabilmesi ücün arkadaşın arkadaş edinmesi gerek.ama cocuk konuşamıyo bile .daha da ezilir lisede.

hocam peki nasıl atlattın asosyalliği ? :)

Mert

Mert

Üye
Küçüklüğünde bir sporun temellerini atmadıysan bu saatten sonra çok zor zaten. Kendimi örnek verecek olursam basketbola 7 yaşında başladım ve liseye başlar başlamaz okul takımına girdim birsürü arkadaş edindim.
Sen ne yapabilirsin? Mesela uçaklar hakkında ne varsa öğrenip onun hakkında çevrendekilerle iletişim kurabilirsin. Aynı şekilde gemi olur başka bir şey de olabilir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ben lise 2. Asosyalim. Sadece sınıfın en ve aşırı yakışıklıyım diye arkadaş oluyorlar benle. Bende senin gibiyim ama herkez beni sosyal zannediyorlar :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Bende senin yaşındayken öyleydim sonra Kendime bi alan belirledim o alan üzerine kurslara gittim eğitim aldım sonuç olarak bir sürü tanıdık arkadaş vb. Edindim belli alan etrafında şekillendim. Evde boş boş oturarak asosyallikten kurtulunamaz :hmmm

Samet.25

Sinemaya tiyatroya filan git arkadaslar bul kendine tanis

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Bütün günüm bilgisayar başında geçiyor. Okuldan eve, evden okula gidiyorum. Çok sessiz ve sakinim. öz güvenim yok. Bir tane bile takılacağım arkadaşım yok.

Doğru dürüst konuşamıyorum. (mesela birisi kalkıp nasılsın ... dediğin de iyi. diye cevap veriyorum tıkanıyorum gibi bir şey. napıyorsun dediğinde de iyi. diyorum konuşamıyorum yani
:ağlarım:)
yaş 15.
yardımlarınızı bekliyorum maxicep halkı
:ehe

Aynı ben

dookie85

dookie85

Üye
pcyi kapa dışarı çık. az irade sahibi ol en azından bunu yap. mal mal dolaş yollarda, otobüse falan bin in öylesine. yürü saatlerce. beynine oksijen gitsin. sonra otur bir daha düşün bakalım ne yapman gerekiyor. spor mpor hikaye biz seni tanımıyoruz ki, neye ihtiyacın olduğunu en iyi kendin bilirsin.

furkan5800

furkan5800

Üye
Her gun sokaga cik ve 30 dk kos gel belki bakkaldan bisilerde al esnafada selam ver İSE YARAYACAK EMİN OL

Üst Alt