Agile Mobile Agile Messenger v3.86 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned Read.NFO-BiNPD

Sponsorlu Bağlantılar

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Agile Mobile Agile Messenger v3.86 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned Read.NFO-BiNPD
Agile messenger programının son versiyonu.. Aşağıdaki açıklamayı okuyup o şekilde kullanabilirsiniz.

Program ile MSN®, AIM®, Yahoo!®, ICQ® & GoogleTalk® 'a bağlanabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi, Agile bütün IM trafiğini kendi serverları üzerinden takip etmektedirler. O yüzden biz de onların serverlarını emüle eden küçük bir java oluşturduk. Telefonunuzda Agile Messenger'ı kullanacağınız zaman bu programı da çalıştırıyorsunuz.
.sis dosyasını sertifikalandırıp yükleyin, .jar dosyasını yükleyin, AMCrack uygulamasını çalıştırın, 'Hide' yapın ve Agile Messenger'ı normal olarak kullanın. İyi eğlenceler

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jaguarkral

matador_paco

matador_paco

Üye
Dostum eline sağlık, Ama sen bu proyu kullandınmı gerçekten ... Nasıl doğru çalışıyor diyebiliyosun anlamadım... Bir kere bağlantıda sürekli sorun yaşanıyor... Konu açarken lütfen daha araştırmacı olursan ve daha fazla açıklama yaparsan bizim için daha iyi olur... Hem kotamız hemde zamanımız gitmez değil mi? Kolay gelsin...

:maxicep:

jonturk_esk

Üye
tşk ler

ponch

Üye
teşekkrüler

camlicali

Üye
n73 de çalışıyormu arkadaşlar

hakanbass

Üye
çook güzel olmuş ellerine sağlık

mclskn

Üye
Kanqa Çok Sağol Ücretlendirme NasıL ?

cenkcelebi

Üye
çok saol arkadasim sizler olmasaniz biz ne yapariz :)

buroooo

Üye
güzel

azsxdcfvgb

Üye
aradıgım programları buldum tesekkurler

FerreT

FerreT

Üye
Dostum bu iyi çünkü eski versiyon yükleyince uptade gerektiriyor saol

142

Üye
Malesef sis dosyası yüklenmiyor dosya bozuk uyarısı veriyor :S

nev85

Üye
süperrrrrrrrrrrrrr

shadowman88

Üye
teşekkurler

sercan.taskin

Üye
paylaşım için sağol

fkutlu

Üye
tesekkur

seyyahosman

Üye
Arkadaşlar N95 te süper çalışıyor Önce Amcrack ı çalıştırın Hide ye basın sonra agile progra
mını çalıştırıp full kullanın Süper Pro Türkçe ve ses video gönderebiliyorsun

__JackaL__

Üye
sertifikalandırma nası oluo onu anlamadım...yüklerken sertifika hatası werdi

osford

osford

Üye
yardım edin.sis dosyası yüklenemiyor; sertifika hatası diyor. sis dosyası nasıl sertifikalandırılıyor kardeş.açıklamalı bir tarih edermisin (sağol)

g0dsp3LL

Üye
ahhh ahh su sertifika yapmak özel yetenek istiyor galiba bende forumda baska bir program icin sertifika yapamadim simdi cvp bekliyorum :) ama ücretlendirmeyi gercektende merak ettim cünkü ben türkcell'in yilbasina kadar bedava olan MSN LIVE yükledim telefonuma bunun ücretlendirmesi daha ekonomikse bunu indirmek de fayda war hem daha cok özellikli gibi görünüyor bilen bir arkadas bu konuda aydinlatirsa bizi cok makbule gecer simdiden saolun ;)

Üst Alt