Uygulama Ağda kayıtlı değil hatası

Sponsorlu Bağlantılar

ensonkral06

ensonkral06

Üye
    Konu Sahibi
Ağda kayıtlı değil hatası
Arkadaşlar dün bi konu daha açmıştım Android 4.3 sorunları vardı işte bugün 4.1.2 ye dönmeye karar verdim yükledim stock romu. Ama hattı takınca yalnızca acil aramalar diyo bi arama yapmaya çalışsam Ağda kayıtlı değil hatası veriyor. Telefon klon imei ama önceki imei numarası ile aynı sorgulattığım zaman. İnternette forumlarda bulduğum herşeyi denedim çözüm bulamadım. Başına gelen ve çözen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim :karisti:
Telefonum galaxy s3

serhat_002

serhat_002

Üye
Dostum ariza pacht die bi program var onu kur buyuk olasilikla duzelecektir ama cihazin rootlu olmasi lazim unutma

Kontrol

Kontrol

Üye
Mobildeyim link atamiyorum.
Google dan s3 xxmg4 modem zip yaz o dosyayi turk sitelerinde rahat bulabilirsin indirdikten sonra cwm uzerinden flashla sorun cozulur

ensonkral06

ensonkral06

Üye
    Konu Sahibi
Mobildeyim link atamiyorum.
Google dan s3 xxmg4 modem zip yaz o dosyayi turk sitelerinde rahat bulabilirsin indirdikten sonra cwm uzerinden flashla sorun cozulur

vala uzun zaman cevap gelmedi bende telefoncuya verdim düzeltti. 4.3 yüklemeyi düşünen varsa tavsiyem hiç bulaşmasın s3 için

Kontrol

Kontrol

Üye
vala uzun zaman cevap gelmedi bende telefoncuya verdim düzeltti. 4.3 yüklemeyi düşünen varsa tavsiyem hiç bulaşmasın s3 için

Dedigim modem dosyasini cwm uzerinden flashlarsan sorun kalmaz ben de ilk bu sorunla karsilastim bu yontemle hallediliyor ;) Suan 4.3 kullaniyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ensonkral06