Aferin Nokia (!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Bence unutmamış bilerek yapmışlar çünkü çevrim içi ve çevrimdışı mod seçeneği olsaydı mesela atıyorum bir kullanıcı n8de mini uygulamayı çevrimiçine almayı unutup çevrimdışında bırakacaktı ve bu durumda tele emailleride düşmeyecekti taaki hatırlayıp çevrimiçine alana kadar.Bu sorunun önüne geçmek için sadece çevrimdışı yapmış mini uygulamaya girip çıkınca zaten otomatik çevrimiçine geçiyor.

telefonun dilini ingilizce yapın, o zaman sorunsuz.. Wigdet online ve offline

ozggurr

ozggurr

Üye
Telefonun en büyük özelliği ne? 3 tane ev ekranının olması ve bu ev ekranlarına ekleyebildiğimiz mini uygulamaların internete bağlanması.. ama telefon bunu bile doğru düzgün beceremiyor, siz gelmişsiniz iphone falan iyice saçmalamışsınız.. Ben cihazdan bana yapabilecek dendiği özelliği yapmasını istiyorum ama işte..

Bir tane offline'ı alt yanı online yapacak nokia bu kadar mı zor ?

Nokia N8'in en buyuk ozelligi 3 ev ekranin olmasi widgetlerin internete baglanmasi falan degil ki...
Bunu bile beceremiyor dedigini gayet basarili beceriyor. Cok seyi gormezden gelmis, sorunu da abartmissiniz. Aldiginiz tepkiden olsa gerek ama size daha cok katilim saglamaz ki dayaniksiz abartilariniz.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'in en buyuk ozelligi 3 ev ekranin olmasi widgetlerin internete baglanmasi falan degil ki...
Bunu bile beceremiyor dedigini gayet basarili beceriyor. Cok seyi gormezden gelmis, sorunu da abartmissiniz. Aldiginiz tepkiden olsa gerek ama size daha cok katilim saglamaz ki dayaniksiz abartilariniz.

Doğru en büyük özelliği kamerası, ama google'a n8 parlama yazın..

Kamerasından bir girsem zaten, video çekmekten utanır oldum resmen. 10 dakikalık videonun 2-3 dakikasında parlama var, videoları göstermeye utanıyorum insanlara. Sen bu alete 1000 lira mı saydın yuh diyecekler diye.

Starsley

Arkadaşım sen samsung sayfana dön burda yalan yanlış milleti kandırma google bakarsan her telefonun hatasını görürsün n8 konularına girip samsungculuk yapma

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar normaldir meyve veren ağaç taşlanır daha önceki yorumlarımdada belirttim kimisi telefonu elinealır ve zannederki cihazona itaat etcek ee bi zahmet birazda siz anlayın teknolojiden bu arada widgetler çevrim içi ve çevrim dışı mod var biraz araştırsanızcihazı daha ii kullanabilirsiniz

suat1111

suat1111

Üye
kimisi telefonu elinealır ve zannederki cihazona itaat etcek ee bi zahmet birazda siz anlayın teknolojid:kop:

webgezgin

Üye
Bu tür sorunları kafaya takmamak lazım yeterki daha ciddi sorunlar olmasın ama işte herkezin farklı bir görüş açısı var

korayduruhan

korayduruhan

Üye
O kadar para veriyoruz üstüne saçma sapan bu tarz hatalar çıkıyor illa bi kusur oluyo telefonlarda :)

arkadaşlar abartmayın, altı üstü bin lira para veriyorsunuz, nokia'yı satın almış gibi konuşuyorsunuz. adamlar piyasaya sürmeden önce illa ki deniyorlardır telefonu.. ama kaç kişilik ekiple deneyebilirler ki? Piyasaya sürdüklerinde onbinler yüzbinler kurcalıyor, arızası varsa nokia'ya bildiriyor ve adamlar yazılım güncellemesiyle arızayı gideriyorlar.. bu kadar gaddar olmayın yahu.. biri çıkıp size bin değil onbin lira para verse o telefonu yapabilir misiniz? daha iyisini yapabiliyorsanız yapın, yapamıyorsanız ufak tefek şeyler için topa tutmayın adamları..

barann79

Üye
Widget lerin internete bağlı olup olmadığını telefon bilip gösteremez bence. İyiki çevirim dışı modd seçeneği düşünülmüş

pcwolf

pcwolf

Üye
arkadaşlar abartmayın, altı üstü bin lira para veriyorsunuz, nokia'yı satın almış gibi konuşuyorsunuz. adamlar piyasaya sürmeden önce illa ki deniyorlardır telefonu.. ama kaç kişilik ekiple deneyebilirler ki? Piyasaya sürdüklerinde onbinler yüzbinler kurcalıyor, arızası varsa nokia'ya bildiriyor ve adamlar yazılım güncellemesiyle arızayı gideriyorlar.. bu kadar gaddar olmayın yahu.. biri çıkıp size bin değil onbin lira para verse o telefonu yapabilir misiniz? daha iyisini yapabiliyorsanız yapın, yapamıyorsanız ufak tefek şeyler için topa tutmayın adamları..

Herkes nokiayı tek telefon ve tek işletim sistemi çıkaran firma sanıyor...

AYNA

AYNA

Üye
millete bulaşmadan duramıyon dimi samsungmania..

Starsley

Napsın adam almış üretimden kalkmış telefonu kendini tatmin etmeye çalışıyor :D

mavrick

mavrick

Üye
Napsın adam almış üretimden kalkmış telefonu kendini tatmin etmeye çalışıyor :D

bir telefonun uretimden kalkmasini niye bu kadar sorun yaptin :allalla: piyasada daha az olursa 2. eli daha iyi satilir:naughty:ula varya wave e takla attiricam gorursunuz:aha:

--------------- Ekleme ---------------

millete bulaşmadan duramıyon dimi samsungmania..

bu arada ayna n70 kullaniyomusun benim emektar n70im varda bazen arayanlari gostermiyor sendede varmi boyle bir sorun dalga gecmiyorum ciddi soruyorum

Starsley

Takıcam tabi çünkü bu bi ezikliktir 5800 hala üretimde :D

pcwolf

pcwolf

Üye
buzdolabida yapiyo demi:ehe

Zeka geliştirici ilaç da yapıyo, kullan istersen...
Ben diyom apple ios kullanıyo, başka ürettiği telefon yok... Sen bunu deyince aklıma ilk gelen şeyi dedim, şikayet etmemen dileğiyle

suat1111

suat1111

Üye
bir telefonun uretimden kalkmasini niye bu kadar sorun yaptin :allalla: piyasada daha az olursa 2. eli daha iyi satilir:naughty:ula varya wave e takla attiricam gorursunuz:aha:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ayna n70 kullaniyomusun benim emektar n70im varda bazen arayanlari gostermiyor sendede varmi boyle bir sorun dalga gecmiyorum ciddi soruyorum

n70 oneki telsizmi:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt