Aferin Nokia (!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Aferin Nokia (!)
Seçeneklerde widgetlar offline modunda iken de mini uygulamalar çevrim dışı mdd diyor online ikende, widgetler online mı offline mı anlamak 6.hisse kalmış..

Aferin nokia bunu da mı beceremedin.. Yani gittik 1000 liralık telefonunu aldık onda bile böyle dandirik hataların var :off:

• Beğen
Tepkiler: orcusss

selly1310

selly1310

Üye
Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni

Utku

Utku

Üye
selly bu iyiydi:ehe

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
evet ufak tefek hatalar olabiliyor ama güncellemelerde düzenlemeye çalışıyorlar o da olmasa :)

pcwolf

pcwolf

Üye
Bana bir tane marka göster ki hiçbir hatası olmamış olsun...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Yahu hatasız telefon mu istiyorum ? Sadece önemli bir özellikte böyle malca bir hatanın olmasını saçma buluyorum.

Starsley

Doğru diyor c7 böyle

aagkn

aagkn

Üye
bende bu dertten muzdaribim arkadaş bence haklı .Tabiki hatalar olacak ama bu çok bariz bir hata olmuş

pcwolf

pcwolf

Üye
Yahu hatasız telefon mu istiyorum ? Sadece önemli bir özellikte böyle malca bir hatanın olmasını saçma buluyorum.
E dandirik hatası olmayan marka göster o zaman. O zımbırtı için güncelleme gelir bence.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
alma hocam o zamn acele edip alıyorsunuz sonra telefonu kötülüyorsunuz o kadar hata bizdede var

ThebLue16

ThebLue16

Üye
herkezdemi var bu hata ??

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
evet herkeste var hatamıdır unutulmuş bi ayrıntımıdır bilinmez yeni güncellemeyle düzeltilir

dwarwendwarfy

dwarwendwarfy

Üye
1dk ya, bende yeni başlık açıcaktım bu icat kendi kendine wifime bağlanıyor diye, acaba bundan dolayımıdır? bi deneyelim şansımızı... yoksa sabaha şarj fln kalmicak.

--------------- Ekleme ---------------

Sorun orada değilmiş, yinede bağlanıyo otomatikman wi-fi ye .pff.. virüsmü soktum ya.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
haklısın adamların gözlerine gözlerine girmedimi o hata yani bu kadar göz önünde olan bir şeyi nasıl atlamışlar :S
6. his konusunda haklısın

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
O kadar para veriyoruz üstüne saçma sapan bu tarz hatalar çıkıyor illa bi kusur oluyo telefonlarda :)

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
O kadar para veriyoruz üstüne saçma sapan bu tarz hatalar çıkıyor illa bi kusur oluyo telefonlarda :)

Bi de bu büyük hataları normalmiş gibi karşılayan insan yok mu, gidip 1000 lira veriyorsun uğraştığın şeylere bak.

blackbird48

blackbird48

Üye
o kadar para verip normalmiş gibi karşılamak , arkadaşlar ALLAH aşkına bana 4,4lük bir telefon söyleyin de beni utandırın ya o çok beğenilipte alınan ıphone zımbırtrısında bile dünya kadar eksik var bunuda karalamak maksadı ile söylemiyorum hiç bir cihaz 4,4lük değildir ee bi zahmnet edinde birazda siz teknoljiden anlayıverin bi kaç eksiği kapatmanın yolunu bulun mesela ayarlar,bağlantı,tekrar ayarlar,kendi ülkenizde veri kuulan da her zaman sor vseçin bi alttaki yurt dışında veri kullanda da aynen herzaman sor seçin olay bitmiştir sorun kalmadı yani. ama şuda bir gerçek siz yakında bu cihazdan size kahve yapmasınıda istersiniz pes yani biraz araştıralım hazırcı olmayalım

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
o kadar para verip normalmiş gibi karşılamak , arkadaşlar ALLAH aşkına bana 4,4lük bir telefon söyleyin de beni utandırın ya o çok beğenilipte alınan ıphone zımbırtrısında bile dünya kadar eksik var bunuda karalamak maksadı ile söylemiyorum hiç bir cihaz 4,4lük değildir ee bi zahmnet edinde birazda siz teknoljiden anlayıverin bi kaç eksiği kapatmanın yolunu bulun mesela ayarlar,bağlantı,tekrar ayarlar,kendi ülkenizde veri kuulan da her zaman sor vseçin bi alttaki yurt dışında veri kullanda da aynen herzaman sor seçin olay bitmiştir sorun kalmadı yani. ama şuda bir gerçek siz yakında bu cihazdan size kahve yapmasınıda istersiniz pes yani biraz araştıralım hazırcı olmayalım

Telefonun en büyük özelliği ne? 3 tane ev ekranının olması ve bu ev ekranlarına ekleyebildiğimiz mini uygulamaların internete bağlanması.. ama telefon bunu bile doğru düzgün beceremiyor, siz gelmişsiniz iphone falan iyice saçmalamışsınız.. Ben cihazdan bana yapabilecek dendiği özelliği yapmasını istiyorum ama işte..

Bir tane offline'ı alt yanı online yapacak nokia bu kadar mı zor ?

matrax-0052

Üye
Bence unutmamış bilerek yapmışlar çünkü çevrim içi ve çevrimdışı mod seçeneği olsaydı mesela atıyorum bir kullanıcı n8de mini uygulamayı çevrimiçine almayı unutup çevrimdışında bırakacaktı ve bu durumda tele emailleride düşmeyecekti taaki hatırlayıp çevrimiçine alana kadar.Bu sorunun önüne geçmek için sadece çevrimdışı yapmış mini uygulamaya girip çıkınca zaten otomatik çevrimiçine geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt