Tavsiye Adventure Town ve Trial Xtreme 3 Mağazada !

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Adventure Town ve Trial Xtreme 3 Mağazada !
Adventure Town
"Kahramanlar Aranıyor!" sloganıyla mağazada yer alan oyun basit zevkli bir Türkçe dil destekli strateji oyunu. Bir zamanlar muhteşem olan kasabalarını canavar ve yaratıkların ellerinden kurtarmak senin işin, karşılığında alacağın ödüllerle mağazadan hem karakterini hem kasabanı yenileyebilir geliştirebilirsin ve tüm bunların liderlik panosunda yer alabilirsin...
Oyun içinden:
QR:
Link:

Trial Xtreme 3
Bu da 50 Milyon üzerinde indirlmiş yine oynaması kolay ve zevkli moto spor oyunu, oyunun az hatalı da olsa Türkçe olması oynanabilirliği kolaylaştırıyor. Oyunda yeni fizik motoru, alınan puanlarla yarışçı ile motorda modifikasyon ve geliştirmeler, yalnız ve başa baş oynama, her seviye için yüksek puan tablosu, oynanışta gyro sensör ya da dokunmatik kontroller ile oynama gibi özellikleri barındırıyor. Oyun 32 level ücretsiz sonrası kilitli/ücretli toplam 112 seviyedir.
Oyunun içinden:
QR:
Link:

Her iki uygulama ücretsizdir fakat opsiyonlu olarak uygulama içi satın alma seçeneği kullanıcıya bırakılmış, iyi eğlenceler :maxicep: Windows Phone kullanıcıları...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, papakudioflu, skynet ve 1 kişi daha

csH

csH

Üye
:tşk:

alical33

alical33

Üye
trial extreme i kesinlikle tavsiye ediyorum androide geçeli beeri en çok oynadığım oyunlardan biri

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Adventure Town çok çocuk oyunu gibi duruyor yahu, öyle olunca insanın oynayası gelmiyor. Total Conquest gibi olması lazım ama onda da haddinden fazla hata var. Ayrıca 2 haftalık oyunun hilesi bile çıkmış, eminim hileyi yazan da 10dk'da yazmış, piyasaya sunmuştur.

skynet

Üye

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
aferin aferin adam olcak bu mc biraz daha para basması lazım ama geliştiricilere:yuru :alkis

saynesim

saynesim

Üye
teşekkürler güzel olmuş

OozyStaw

OozyStaw

Üye
2. yi tuttum inceleme için :tşk:

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
rpg türü oyunları pek sevmem o yüzden trial xtreme hoşuma gitti Adventure town wpye gelmekle beraber üç platformda yer almış oldu ve daha yeni kimse indirmemişken tanıtayım dedim hoşunuza gittiyse iyi eğlenceler

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Üst Alt