ADSL'de müthiş fırsatlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
ADSL'de müthiş fırsatlar
ADSL'de müthiş fırsatlar

Hızlı internet ADSL alanında son dönemde yaşanan kıyasıya rekabet fiyatların aşağı çekilmesini de beraberinde getirdi.

5.2 milyon aboneyle ADSL pazarını domine eden Türk Telekom’un internet kolu TTNet’le rekabete giren şirketler, yeni aboneliklerde ilk aylar için sundukları indirimli fiyatlarla tüketiciyi kendisine çekme çabasında.
Piyasada ayrıca Doğan Online “Smileadsl”, Tellcom “Superonline”, Koç.net ise “Biri” markalarıyla ADSL hizmeti sunuyor.

Eski aboneler dikkat!
Örnek verilecek olursa Tellcom’dan abonelik alan bir tüketici modem istemez ise 5 ay boyunca 9.99 YTL üzerinden ücret ödüyor. 19 aylık dönemde 29 YTL’lik fiyat uygulanıyor.
24 aylık süreden önce abonelik iptal olursa, firmalar, uygulanan indirim tutarı ve modem fiyatını tüketicilerden talep ediyor.
Bu ve benzeri paketleri Smileadsl ile TTNet de abonelere sunuyor. Smileadsl, yeni aboneliklerde 14.99 YTL’lik baz fiyat uygularken, modemsiz seçenekte 5 ay, kablolu modemde 3 ay, kablosuz modem seçeneğinde ise 2 aylık bir kampanya uyguluyor.
TTNet’te ise baz fiyat 15.99 YTL. Modemsiz seçenekte 4 ayı kullanıcılara bu fiyat üzerinden taahhüt eden firma, kablolu modemde 16.99 YTL’ye çıkarak 3 ay, kablosuz modemde ise 16.99x2 aylık kampanyayı tüketicilerin önüne koyuyor.
Bu arada TTNet, 9 Temmuz 2008 tarihinden itibaren ADSL aboneliklerini iptal ettiren eski abonelerini bu kampanyadan yararlandırmıyor.



 


sibergokay

sibergokay

Üye
ne kadar ucuzveriyoruz desede hep kazığı son kullanıcı bir şekilde yer kardeşim:nono:
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben rüşvet almam (çaktırmadan yan cebime koy) hesabına döndü bu iş. Sorsan bedava verecekler. 3G çıksında ondan sonra görürüm onların halini. Bakalım ne hale gelecekler. 3 operatörde rakip olacak.
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İyide 3G kullanabilmek için connect kart belası ve yine belli bir süre fiyatları oparatörler yukarda tutacaktır.şuan mevcut gprs tarifesi iyi değilken 3G ne kadar ucuz olabilirki.millet 4G de biz hala 3g geçemedik yav:allalla:
 
erfc20

erfc20

Üye
göründügü gibi en kazık ttnet
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Iki ay sevecek 2 sene sömürecek. Yok efendim yok. Sen bu milleti ne sanıyorsun.
 

kutalmis

Üye
ah ttnet ah akıllanamadın gitti
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt