Adsl Modem Veri Alışverişini Kesiyor, Neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
Adsl Modem Veri Alışverişini Kesiyor, Neden?
Arkadaşlar,nete girdiğim zaman bir süre sonra systemtray deki pcler sürekli sönük kalıyor.Sayfa açmaya da çalışsam olabiliyor bu durum.Sayfa görüntülenemiyor yazısıyla falan karşılaşıyorum.Kısacası bir süre sonra modem pc ile alışverişi kesiyor.Bu neden olabilir acaba? Sizde de oluyor mu?
Modemler fazla ısındıkları zaman böyle problemler çıkarabiliyorlar ama uzun süre kullanılmadıktan sonra bile modemi açsam böyle bir sorunla karşılaşabiliyorum.Çözüm yolu bilen varsa yardım lütfen...

padme

padme

Üye
Ayni sorunu bende yasiyorum.Ben sorunu isinmaya bagliyorum ama emin degilim.Eski modemlerde o kadar uzun sure kullanmamiza ragmen bu tur seyler yasamiyorduk,bunlar 2saat kullanimdan sonra bile neden boyle anlayabilmis degilim.Isinma ve wireless etkilesimi olabilir belki.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
modemim wireless değil.Wireless kullanan bir arkadaşımda da oluyormuş ama çok çok nadir dedi.Modemi resetledim,yeniden kurdum ama fayda etmedi ne yazıkki.

perfectlover

Üye
Modemin markası ne? Ne kadar zamandır kullanıyorsun? Daha önceden böyle bir sorun var mıydı? Modemin driverında bir sorun olabilir. Güncelleyebiliyorsan güncelle.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
Loopcom ve zoom x4...ikisinde de oluyor aynı problem.Bu modemlerle bağlanan diğer pclerde de oluyor.Zoom için firmware buldum ama faydası olur mu bilmiyorum.Bide update yaparken elektrik falan giderse modemi öldürmeyelim

perfectlover

Üye
Zoom. Zoom'da bu tip problemlerden dolayı servislere çok şikayet gelmiş. Sorunlu bir modem. Firmware'den kaynaklandığı kadar, soğutmasının iyi olmamasından da kaynaklanıyor. Firmware bulmuşsun, sende yüklü olanla aynı mı acaba?

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
adına güvendikde aldık valla zoomu aynı firmware mi bilmiyorum açıkcası,nasıl anlayabiliriz ki acaba.ayar sayfasında rastlamadım ama belki gözümden kaçmıştır bakayım tekrar bir ara ve aynı değilse yüklemek lazım, belki çözer problemi.
loopcom içinse sayfalarında driver bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt