Adobe Reader

Sponsorlu Bağlantılar

hafeyu

Üye
    Konu Sahibi
Adobe Reader
MS nin pdf Reader ile adobe Reader arasında fark nedir.
Hangisi daha kullanışlıdır

alical33

alical33

Üye
aslında ikiside küçğk 2 şer mb lik uygulama konu açmadan kendin indirip deneseydin keşke ama ben pdf reader kullanıyorum ms nin ürünü olduğu için :oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şimdi burada MSyi savunmayacağım cunku ; Adobe Reader daha fazla özelliğe sahip.
En basit kelime arama özelliği.
Altta olan kutucukla diğer sayfaların önizlemesini kucuk bir görüntüde görebiliyorsunuz. Ayrıca kolay geçiş yapıyorsunuz.Mesela 20den 40ıncı sayafaya.
Bookmarks özelliği.Bu arada Bookmarks özelliği güzel olmuş.(Bilmeyenler için ; Konu başlıkları,imleri burada yer alıyor ve kolay erişim sağlıyorsunuz).
Daha sayayayım mı ?

hafeyu

Üye
    Konu Sahibi
Bende adobe kullanıyorum
Kullanılması daha iyi birde bookmarks özelliğini sevdim

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bendede adope Reader yüklü kullanmıyorum ama boyle uygulamaları asıl sahibinden olanları kullanıcaksın bence

• Beğen
Tepkiler: ceza87
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben zamanında telefonum yanımdaykene :D İkisini de kullanmıştım. Bankanın gönderdiği hesap ekstresini her iki uygulamada da açtım. Adobe'de ekstre'nin yarısı görünmezkene MS'in uygulaması çatır çatır açtı her şeyi. Aynısı başka bir mailde açtığım tabloda da başıma geldi. MS'de pdf dosyasındaki tüm tablolar açılırken adobe'de yine büyük kısmı açılmadı. 2-3 kere kullandım ikisini de ama daha uzun süreli kullananlar varsa onlar daha iyi bilgi verebilirler.:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Şimdi burada MSyi savunmayacağım cunku ; Adobe Reader daha fazla özelliğe sahip.
En basit kelime arama özelliği.
Altta olan kutucukla diğer sayfaların önizlemesini kucuk bir görüntüde görebiliyorsunuz. Ayrıca kolay geçiş yapıyorsunuz.Mesela 20den 40ıncı sayafaya.
Bookmarks özelliği.Bu arada Bookmarks özelliği güzel olmuş.(Bilmeyenler için ; Konu başlıkları,imleri burada yer alıyor ve kolay erişim sağlıyorsunuz).
Daha sayayayım mı ?

say:islik

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Evet fatura konusunda sorunlu şablon geliyor ama bilgilerim gelmiyor adobe da böyle eksikliği var.

- - - Eklendi - - -

Daha yok galiba bu arada arkadaşlar MSnin yapmış olduğu uygulama da da arama özelliği var şuan 2 kez tıklatınca geldi ama bookmarks özelliği adobe da daha iyi.Birde sayafaya atla özelliği var MS de :D uykulu uykulu görmemişim.

bozokluht

bozokluht

Üye
Valla ben zamanında telefonum yanımdaykene :D İkisini de kullanmıştım. Bankanın gönderdiği hesap ekstresini her iki uygulamada da açtım. Adobe'de ekstre'nin yarısı görünmezkene MS'in uygulaması çatır çatır açtı her şeyi. Aynısı başka bir mailde açtığım tabloda da başıma geldi. MS'de pdf dosyasındaki tüm tablolar açılırken adobe'de yine büyük kısmı açılmadı. 2-3 kere kullandım ikisini de ama daha uzun süreli kullananlar varsa onlar daha iyi bilgi verebilirler.:oke:

Bende de tam tersi oldu Bi kaç kere ms inki açamazken adobeninki açmıştı :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt