Oğuzhan Üye hasane51' Alıntı: Zaten kullanmıyorum flash i hiç bi ise yaramiyordu zaten Genişletmek için tıkla ...
hasane51' Alıntı: Zaten kullanmıyorum flash i hiç bi ise yaramiyordu zaten Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Hommate kim, DM'den? O da mesaj atmış. Dur ben Maxiye konusunu açayım. Kimler var DM'de
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap kcsoft' Alıntı: Kardeşim bu flash olayı doğrumu Genişletmek için tıkla ... Doğru. Kısmen flaş player 10.1 desteği geliyor OFW'ye. Belki internetteki videoları açmaz ama performansı iyileştirilmiş bir flaşa sahip oluyorsun.
kcsoft' Alıntı: Kardeşim bu flash olayı doğrumu Genişletmek için tıkla ... Doğru. Kısmen flaş player 10.1 desteği geliyor OFW'ye. Belki internetteki videoları açmaz ama performansı iyileştirilmiş bir flaşa sahip oluyorsun.
Oğuzhan Üye Rambo_FT' Alıntı: Hommate kim, DM'den? O da mesaj atmış. Dur ben Maxiye konusunu açayım. Kimler var DM'de Genişletmek için tıkla ... uyarmışlar bizi küfür edesim geldi de tuttum
Rambo_FT' Alıntı: Hommate kim, DM'den? O da mesaj atmış. Dur ben Maxiye konusunu açayım. Kimler var DM'de Genişletmek için tıkla ... uyarmışlar bizi küfür edesim geldi de tuttum
Oğuzhan Üye Rambo_FT' Alıntı: Beni de özel mesajla uyardılar. Genişletmek için tıkla ... kesin beni de uyarmışlardır
Rambo_FT' Alıntı: Beni de özel mesajla uyardılar. Genişletmek için tıkla ... kesin beni de uyarmışlardır
symbian.forever Üye niye uyarıyolar ---------- Eklendi @ 10:37:12 ---------- Yazıldı @ 10:35:31 ---------- Round-Saturn' Alıntı: ofw de çalışıyormuş sadece ona göre dosyaları atın rofs a Genişletmek için tıkla ... Telden yapsak olur mu ki
niye uyarıyolar ---------- Eklendi @ 10:37:12 ---------- Yazıldı @ 10:35:31 ---------- Round-Saturn' Alıntı: ofw de çalışıyormuş sadece ona göre dosyaları atın rofs a Genişletmek için tıkla ... Telden yapsak olur mu ki
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Birgün basacaz DM'yi, bütün Türkler konu açıp sohbete başlicaz. Toplu ban
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Farklı isimle üye olacağım, Rambo_FT nicki işime yarıyor. Evet baskın var. Herkesi davet ediyorum. ---------- Eklendi @ 16:55:21 ---------- Yazıldı @ 16:54:38 ---------- anılbaran' Alıntı: Dm de Türkçe konuşmak yasakmı ondan mı uyarıldınız Genişletmek için tıkla ... Onlara öyle bi Türkçe konuşucam ki, feleklerini şaşıracaklar.
Farklı isimle üye olacağım, Rambo_FT nicki işime yarıyor. Evet baskın var. Herkesi davet ediyorum. ---------- Eklendi @ 16:55:21 ---------- Yazıldı @ 16:54:38 ---------- anılbaran' Alıntı: Dm de Türkçe konuşmak yasakmı ondan mı uyarıldınız Genişletmek için tıkla ... Onlara öyle bi Türkçe konuşucam ki, feleklerini şaşıracaklar.