Adminler Userler Maxicep Hakkında Herkes Okusun Rekor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
babacan sırf sen rahatsız oluyosun die fikirlerimizi ve elimizdeki dökümanları yayınlamaktan vazgeçecek değiliz işine gelmeyeni okumassın olur biter.

DefectoR

Arkadaşım tmm gereksiz bi konu açmayalım diyosun ama açtığın konu başlı başına gereksiz bi konu, bunu pm olarak yönetime atsan yönetim bi şekilde bi değerlendirme yapar zaten...

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 29 2005, 11&#58;58 AM) [post=240069]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşım tmm gereksiz bi konu açmayalım diyosun ama açtığın konu başlı başına gereksiz bi konu, bunu pm olarak yönetime atsan yönetim bi şekilde bi değerlendirme yapar zaten...
[/b][/quote]Arkadaşım tmm gereksiz bi konu açmayalım diyosun ama açtığın konu başlı başına gereksiz bi konu Oke ßundan sonra öyle Bir konu olursa Pm&#39;den Yollarım

slayer

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>1 kullan&#305;c&#305;n&#305;n Mesaj Say&#305;s&#305;n&#305;n 10.000 veya 1000 üzeri oldu&#287;unu[/b][/quote]
yanl&#305;&#351; hat&#305;rlam&#305;yosam 25.000 post atm&#305;&#351; birisini görmü&#351;tüm.. Final fantasy il ilgili bir forumdu.
türk forumlar&#305;nda da var 10.000 s&#305;n&#305;r&#305;n&#305; a&#351;an....
1000 mesajdan bahsetmiyorum bile....

Forum kurallar&#305;nda " &#8226; Forumlarda sordu&#287;unuz sorular&#305;n o forumda daha önce geçip geçmedi&#287;ini, lütfen arama yaparak kontrol ediniz." yiyor zaten tekrar etmeye gerek yok.. Ama arama yapsakta Gözümüzden kaçabiliyor...
G&#305;rg&#305;r olsun diye açt&#305;&#287;&#305;n konu &#39;deneme&#39; bölümündeydi heralde... Oran&#305;n açmac&#305; o....
+
gereksiz bir konu

Salihyet

Salihyet

Üye
eğer saçma sapan konu açıp postum yükselsin derdinde değilsen bunu deneme meşajlarına açsaydın mr.herşeyi iyi bilen

^^AnaCOnDA^^

Üye
Olabilir kardeşim olamazmı milletin zewkine kalmı gereksiz olmadıkça niye olmasın...Lütfen gereksiz polemiklere girmeyelim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ortamı germenin bir anlamı ve birbirinize boş yere laf sokmaya gerek yok..

Ayrıca, hackercihan arkadaşım &#39;adam yolda takılıp düşerse bile Konu açılıyor&#39; cümlesi pek hoşuma gitmedi. Burada hepimiz arkadaşız. Bir yere gideceğimiz zaman ya da başımıza kötü bir iş geldiğinde bunu arkadaşlarımızla paylaşırız. Bu bir nezle sevinç ve hüznümüzü paylaşmak gibi birşey. örneğin; midnight arkadaşımız 15 - 20 gündür ortada yok, açıkçası çoğu kişi merak ediyor, niye haber vermeden gitti. Uzun zamandır ses çıkmadı acaba başına kötü bir iş mi geldi&#39; ( Allah korusun ) gibisinden.

Zaten bunlar her forumda olan şeylerdir. &#39;Deneme Mesajları & Özel Mesajlar&#39; bu tür içerikli konular için oluşturulmuş bir bölümdür.

&#39;Zaten Sitede Çoğu Konu Mevcut İlk önce Eğer O konu warsa aynı konu üzerinden Yorumlarınız yapın yoksa Tekrar Topic AÇarsınız&#39; bu cümleninde hoşuma gittiği söylenemez. Çünkü senin anlatmaya çalıştığın şey var olan konunun ikinci kere açılmaması yönünde. Aşağıdaki linkte de senin bu konuda anlatmak istediğin tartışılıyor. Bu durumda da bu konu ikinci bir konu oluyor. Ve senin deyimine göre gereksiz post için açılmış bir konu, hatta gereksiz bir konu..

http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=24263

^^AnaCOnDA^^

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Dec 29 2005, 02&#58;24 PM) [post=240181]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ortamı germenin bir anlamı ve birbirinize boş yere laf sokmaya gerek yok..

Ayrıca, hackercihan arkadaşım &#39;adam yolda takılıp düşerse bile Konu açılıyor&#39; cümlesi pek hoşuma gitmedi. Burada hepimiz arkadaşız. Bir yere gideceğimiz zaman ya da başımıza kötü bir iş geldiğinde bunu arkadaşlarımızla paylaşırız. Bu bir nezle sevinç ve hüznümüzü paylaşmak gibi birşey. örneğin; midnight arkadaşımız 15 - 20 gündür ortada yok, açıkçası çoğu kişi merak ediyor, niye haber vermeden gitti. Uzun zamandır ses çıkmadı acaba başına kötü bir iş mi geldi&#39; ( Allah korusun ) gibisinden.

Zaten bunlar her forumda olan şeylerdir. &#39;Deneme Mesajları & Özel Mesajlar&#39; bu tür içerikli konular için oluşturulmuş bir bölümdür.

&#39;Zaten Sitede Çoğu Konu Mevcut İlk önce Eğer O konu warsa aynı konu üzerinden Yorumlarınız yapın yoksa Tekrar Topic AÇarsınız&#39; bu cümleninde hoşuma gittiği söylenemez. Çünkü senin anlatmaya çalıştığın şey var olan konunun ikinci kere açılmaması yönünde. Aşağıdaki linkte de senin bu konuda anlatmak istediğin tartışılıyor. Bu durumda da bu konu ikinci bir konu oluyor. Ve senin deyimine göre gereksiz post için açılmış bir konu, hatta gereksiz bir konu..

http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=24263
[/b][/quote]
ARKANDANIM

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(hackercihan &#064; Dec 29 2005, 10&#58;49 AM) [post=240038]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar Hiç bir forumda 1 kullanıcının Mesaj Sayısının 10.000 veya 1000 üzeri olduğunu İlk defa ßen ßu forumda Görüyorum ßence ßunun Sebebi Çok Saçma Konuların AÇılması Tamam İçlerinde Çok yararlı Dökümanlarda war adam yolda takılıp düşerse bile Konu açılıyor hatta ßen geçenlerde Eve Adsl Alıyorum diye bir tane topic açmıştım Amacım Gırgır olsun diye Çünkü Çoğu konular Gereksiz ßenim sadece Size anlatmaya Çalıştığım şey Birazdaha Dikkatli iyi Konular açalım Zaten Sitede Çoğu Konu Mevcut İlk önce Eğer O konu warsa aynı konu üzerinden Yorumlarınız yapın yoksa Tekrar Topic AÇarsınız Haksızsın diyorsanız.Nedenini Yazın oke.
[/b][/quote]

O zaman senin yazdığına göre özellikle gökhan ve ben site için en gereksiz insanlardan biriyiz.&#33; Burası bir forumsa eğer tüm konular açılabilir ama hepsinin yeri vardır. Gırgır yapılacak yer mizah eğlencedir mesaj sayısı artmayan kendinle ilgili şeyleri yazdığın yer ise Deneme mesajlarıdır. Bunlara dikkat ederek konu açar ve cevap yazarsak emin ol dediklerin oluşmaz.

Ayrıca mesaj sayılarına dikkat edilmeside beni açıkçası düşündürmeye başladı. Böyle giderse mesaj sayılarını kaldırırız (ki son ihtimal) yada ben kendi adıma mesaj sayımı sıfırlarım olur biter..

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
aman&#305;&#305;n konu nerele gelmi&#351; arkda&#351;lar nie tak&#305;l&#305;osunuz bu rütbe post say&#305;s&#305; mevzusuna anlamad&#305;m gitti

hay&#305;r önemli olan i&#351;e yaramak payla&#351;mak degilmiydi&#33; ben kend&#305; ad&#305;ma konusay&#305;m (genelde açt&#305;g&#305;m konular mizah üzerinedir)çok spesifik olarak yar&#305;lana kadar güldüklerimi koyar&#305;m buraya bunu açarken "acaba gereksizmi oldu yaf"die dü&#351;ünmem ki... payla&#351;mak için yapm&#305;s&#305;md&#305;r zaten amac&#305;na ula&#351;m&#305;st&#305;r

Ozan

Ozan

Admin
Oyun, deneme mesajlar&#305; ve özel mesaj bölümlerinde, yak&#305;nda birkaç forumda daha aktif olacak mesaj say&#305;s&#305; saymama olay&#305; var.

Eger amac&#305;m&#305;z post say&#305;s&#305; olsa oyun cafe bölümündeki mesajlar&#305; sayd&#305;rsak, inan&#305;n büyük bir art&#305;&#351; olacak yada özel mesajlar bölümünde.

Di&#287;er bölümler için de ( çok kullan&#305;lan, sohbet tarz&#305;na gitmekte olan ) mesaj say&#305;s&#305;n&#305;n artmamas&#305;n&#305; yap&#305;caz. Amac&#305;m&#305;z post say&#305;s&#305; artt&#305;rmak degil bence ki gereksiz mesaj atan kaç arkada&#351;lar&#305;n mesaj say&#305;lar&#305;n&#305; yar&#305;ya dü&#351;ürmr, s&#305;f&#305;rlama veyahut 1000,2000 gibi rakamlarda dü&#351;ürüyoruz.

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(Negative &#064; Dec 29 2005, 07&#58;54 PM) [post=240567]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Oyun, deneme mesajları ve özel mesaj bölümlerinde, yakında birkaç forumda daha aktif olacak mesaj sayısı saymama olayı var.

Eger amacımız post sayısı olsa oyun cafe bölümündeki mesajları saydırsak, inanın büyük bir artış olacak yada özel mesajlar bölümünde.

Diğer bölümler için de ( çok kullanılan, sohbet tarzına gitmekte olan ) mesaj sayısının artmamasını yapıcaz. Amacımız post sayısı arttırmak degil bence ki gereksiz mesaj atan kaç arkadaşların mesaj sayılarını yarıya düşürmr, sıfırlama veyahut 1000,2000 gibi rakamlarda düşürüyoruz.
[/b][/quote]Oke Negative ßen sadece Görüşümü Söyledim Ortam Gerilmesin.

Ozan

Ozan

Admin
Ortam tabiki gerilmez çünkü gereksiz mesaj atan arkadaşın savunacak bir durumu yok ki tartışma olsun, bu böyledir. Biz de diyoruz ki gereksiz mesaj atan arkadaşların mesajlarına ve hatta abarttı ise, mesaj sayılarına müdehale ediyoruz .

abuvice

abuvice

Üye
Çok gereksiz tartışmalar yapılıyor.. Seviye düşüyor arkadaşlar.. Biraz daha dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt