Gulu GuluHindi kim?
Gereksizler den ayrılıyorum ve bazen girerim forumaHe yedim bende.git android bölümünü kontrol et biraz. fazlaca şikayet geliyor o bölümden.
![]()
Misafirlerden de özür dilemek lazım.bu arada admin abiler kusura bakmasın bizimkisi de heves işte bir admincilik oynayalım dedik![]()

BanlanmışGulu Gulu
Bot onlar botMisafirlerden de özür dilemek lazım.![]()

Hakkını helal et. 
Yedik onu biz.Banlanmış
PmAz önce nası misafir bastınız? Yapan bana pm atsın tşk
)Harbiden bot mu?Bot onlar bot![]()

Helal olsun. Sende hakkını helal et.@Legend gulu Allah yolunu açık etsin kardeşim.Hakkını helal et.
Yedik onu biz.
Bilmem öyledir herhalde birden türeyip birden yok oldular belki de adminler bizimle uğraşıyorHarbiden bot mu?![]()

Ciddiyim pm atPm
(senin sims konuna kim okunma kastırdı sanıyorsun anıl)
teşekküronlar da bizi trolllediyse demek kiBilmem öyledir herhalde birden türeyip birden yok oldular belki de adminler bizimle uğraşıyor![]()

Sağol, gelseydin beraber yerdik.Helal olsun. Sende hakkını helal et.
Gulu gulu ya gelince afiyet olsun

helal olsun. ama sen burayı bırakmazsin gibi geliyor bana. 
Bu aynı kişinin masanın her yanına geçerek kendi kendine tavla oynaması gibi.iki tane hesap olunca birinden selam verip birinden selam alanı da görebilirsin dikkat et![]()
Ya zarlar tavla oynarsa o zaman noolcakBu aynı kişinin masanın her yanına geçerek kendi kendine tavla oynaması gibi.

Valla o şekilde olanı da gördük, @Düşünen Adam ve serisi.Bu aynı kişinin masanın her yanına geçerek kendi kendine tavla oynaması gibi.
Hadi dusunen aile tamamda nikah memuru ne yapmisdiValla o şekilde olanı da gördük, @Düşünen Adam ve serisi.

Hepsi aynı kişiHadi dusunen aile tamamda nikah memuru ne yapmisdi![]()

Farkindayimda ondandami trolledi milleti yoksa topdan mi ban attinizHepsi aynı kişi![]()