Admin olamiyorum bari rutbemin yukseltilmesini istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Atakan

Atakan

Üye
Söyleyeyim. Bu zihinsel engelli arkadaş daha önce bana, Burcu'ya, Praetor'a, beni savcılığa vermeyin diye yalvarmış, sonrasında kürfetmiş ve aldığı tüm nickler banlanmış ezik bir arkadaş. Şimdi de böyle hırsını çıkarıyor. Ama eğlence malzemesi olduğunun farkında değil. Eğlenin gari :)
Hıım anlaşıldı...

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
sitemızın şebeği eksikti oda geLdi artıK AB'ye uygun bi siteyiz beyLer kutLuyorum :kop::kop:

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Bence böyle konuları direk mizah bölümüne taşıyalım :D

"Adem"

Kapalı Hesap
Tel numaram *** bi arayin

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Sadece acıyorum :d

Symbiont

Üye
Msn ni Aç Artist

Odysseus

Odysseus

Üye
Ya gerçek Adem, profilindeki telefon modelin yeni mi çıktı piyasaya. GPS, Wi-Fi var mı onda ?..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gardaşım , Adanadaymış..Görüşelim senle bir o halde...Uğra yanıma..!Ya da sen söyle ben geleyim .?

Ne dersin...Adminliği de konuşuruz hem .. :pro:

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Vay be konu 10 dakikada 6 sayfaya ulaştı :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Ya gerçek Adem, profilindeki telefon modelin yeni mi çıktı piyasaya. GPS, Wi-Fi var mı onda ?..

Bende yeni araştırdım uzaydan yeni düşmüş, otamatik bir cep telefonu :D

Odysseus

Odysseus

Üye
Gerçek Adem'cim Çin Malı telefonlardan anlar mısın ?. Bir iki sorum olacak ta !.

Symbiont

Üye
adana yolcusu varmı arkadaş a toptan olarak gidelim grup indirimi olur

Atakan

Atakan

Üye
:ehe
Bizlerde saçmalamaya başladık...

Symbiont

Üye
ışınlanacazz

zibidi39

zibidi39

Üye
[QUOTE="Adem";1736728]ne mizah bolumu ya.banlarim seni ona gore[/QUOTE]

adem abı ıcımde sıteye uye oldugum ılk gunden berı sana karsı bı nefret var ama admınsın benı banlarsın dıye agzımı acamıyodum madem sımdı normal uyesın sana ıstedıgımı soyleyebılırım.abi sen ne ıllet bı adamsın ya domuz grıbı gıbı mıllete yapısıtın bırakmıon cekgıt bebegım cek gıtte artık bu sıteyı bızım gıbı gencler yonetsın allah vıldan ablaya sabır versın senın gıbı bırını cekmek gercekten cok zor bu ıs yanı nasıl olsa rutben yok hıc bısey yapamassın hahahahaha :coold:

not:usttekı yorumum nıckı yesıl renklı olan adem abıye degıl bu konuyu acan adem abıyedır.

not2:konuyu acan adem kardesım senı bıll gates e dadandırmak lazım mınımum 3 gun oda olmadı 5 gun oda olmassa bır hafta en gec 1 ay ıcınde mıcrosoftu ustune gecırırsın.

not3:allah rızası ıcın su yaratıgı banlamayın su gunlerde gulmeye ıhtıyacımız var bu maluk bıze allahın bı hıkmetı

Odysseus

Odysseus

Üye
Adem bey. Ben uzun zamandır Co-Admin'im, nasıl Admin olabilirim. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.

Atakan

Atakan

Üye
adem abı ıcımde sıteye uye oldugum ılk gunden berı sana karsı bı nefret var ama admınsın benı banlarsın dıye agzımı acamıyodum madem sımdı normal uyesın sana ıstedıgımı soyleyebılırım.abi sen ne ıllet bı adamsın ya domuz grıbı gıbı mıllete yapısıtın bırakmıon cekgıt bebegım cek gıtte artık bu sıteyı bızım gıbı gencler yonetsın allah vıldan ablaya sabır versın senın gıbı bırını cekmek gercekten cok zor bu ıs yanı nasıl olsa rutben yok hıc bısey yapamassın hahahahaha :coold:

not:usttekı yorumum nıckı yesıl renklı olan adem abıye degıl bu konuyu acan adem abıyedır.

not2:konuyu acan adem kardesım senı bıll gates e dadandırmak lazım mınımum 3 gun oda olmadı 5 gun oda olmassa bır hafta en gec 1 ay ıcınde mıcrosoftu ustune gecırırsın.

not3:allah rızası ıcın su yaratıgı banlamayın su gunlerde gulmeye ıhtıyacımız var bu maluk bıze allahın bı hıkmetı
:kop::kop:

"Adem"

Kapalı Hesap
sacmalamaya basladiniz.yeter artik ben maymun deyilim.ben onbasiyim.hadi hep birlikte yasasin adem abi.

Üst Alt