Admin olamiyorum bari rutbemin yukseltilmesini istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sen ajdar mısın ?

Odysseus

Odysseus

Üye
burcu hanima saygilar sevgiler.sayin adem savciliktan vazgectim bi hata yaptim.ama baristik.bu siteyi kral yaparim kral bi sans verin bana.burcu hanim size sesleniyorum 1 sans verin admin yapin.herkese saygilar.adem beye,van hojdonka,burcu hanima sonsuz saygilarimi sunuyorum

Ben admin olmanızı sonuna kadar destekliyorum. Sizde bir ışık görüyorum. O ışıktan faydalanmak şart. Burcu hanımı ikna edeceğim sizin için.

Pure Life

Pure Life

Üye
Evet boyunuz kilonuz ne

teluzmani

Üye
    Konu Sahibi
sevgili fairy saygilar.nolur izin verin cok katkim olur size nolur fairy.burcu hanim siteyi kral yaparim.nolur evet deyin

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
vay be, çok eğlenceli yorumlar.. :P: kolay gelsin, ne diyelim.. :gul:

teluzmani

Üye
    Konu Sahibi
cok sagolun arkadaslar destekleriniz icin.fairy hanim hadi sizde kabul edin nolur.saygilar fairy,saygilar adem,saygilar van hocidonk

ibrahim

Üye
Cok yazık alay konusu olmusun kardesim......

Pure Life

Pure Life

Üye
Boyunuz kilonuz kaç efendım her geleni admin yapamam burda

teluzmani

Üye
    Konu Sahibi
herkes sagolsun.fairy hanim hadi admin yapin beni.adem bey tamam midir artik.admin oldum mu saygilar van hocidonk destegin icin tesekurler

--------------- Ekleme ---------------

boyum kilom kac derken van hocidonk adem adminlige yukseltin artik beni allah rizasi icin artik ya

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:D:D garibana verin bi masa başı

Pure Life

Pure Life

Üye
herkes sagolsun.fairy hanim hadi admin yapin beni.adem bey tamam midir artik.admin oldum mu saygilar van hocidonk destegin icin tesekurler

boyum kilom kac derken van hocidonk adem adminlige yukseltin artik beni allah rizasi icin artik ya
Ben onay vermeden yükseltemezler kardeşım boyunu kilonu söyleyecekmisin söylemeyecekmisin

teluzmani

Üye
    Konu Sahibi
hadi ama adminligimi adem kardesim,van hocidonk nerdesin,fairy nolur evet de

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
az kaldı birazdan başçavuş olcaksın . Benim hislerim çıkar . Ayrıca bana da selam yolla , ben sitenin ağabeyiyim , vallaha yaptırmam bak

Pure Life

Pure Life

Üye
Madem kilonu boyunu söylemıyorsun onaylamıyorum işte

Odysseus

Odysseus

Üye
Fairy hanım problem çıkarıyor. Maalesef olmayacak gibi bu iş...

teluzmani

Üye
    Konu Sahibi
boyum 1.72 kilom 62

boyum 1.72 kilo 62

zibidi39

zibidi39

Üye
şimdi bırıncısı trakyadan bozuk adam cıkmaz ama bu arkadas ıstısna heralde kardesım bende kırklarelılıyım sen yanlıs yere muraacaat etmıssın bu sıtenın sahıbı benım ıs temposu yuzunden kendımden aldım rutbelerı burcu ya adem abıye salıhe vanHOCDONK a verdım o arkadsalr ılgılenıyo dıye ınanmıyosan onlara sor sen sımdı kırklarelı otobusune bın turkoglu turızm var o kaldırıyo kırklarelıne otobus gel kırklarelı otogarına ben sana bızzat takıcam rutbenı ama yuz yuze gorusmem taktıgım kısıyı tanımam lazım mesela adem abı olsun salıh olsun HOCDONK olsun burcu hanım olsun hepsı bırebır tanıdıgım ınsanlar onlarda sneın gıbıydıler ılk basta tanıstık hepsıyle gayette saglam ınsanlar dedım rutbeler sızındır.

2.si admın olmak ıcın savcılıga basvurmak gerekıyosa ben AVRUPA INSAN HAKLARI MAHKEMESINE basvurdum bugun haberınız olsun ayagınızı denk alın..

not:yukarıdakı mesajı hangı dusunceyle yazdıgımı benı tanıyan uyeler bılırler lutfen konuyu carpıtmayın

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Neyse arkadaşlar bu kadar gırgır şamata yeter. Arkadaş bizimle bilmiyorum dalga mı geçti ama böyle yönetici olunamayacağını biliyor. Kendisi tespit ettiğimize göre bir fake nickmiş, eski üyelerden birisinin.

Biz de kendisine yeni rütbeyi layık görerek, ona cezalı rütbesini veriyoruz...

Bilginize. :oke:

elive

elive

Emekli Yönetici
istemeyen varmıki :)

Üst Alt