sevgili van hocidonk nolur toplantida ikna et onlari.admin yaparsaniz beni siteyi cekip ceviririm.bu siteyi kral yaparim kral.yalniz uye gribi isimli arkadas lutfen hakaret etme bana.admin oldugumda uyari verecem sana.herkese saygilar sevgiler

evet sadece senınle ilgili konuşuyor böyle olmaz onaylamıyorumUğraşıyorum ama Burcu Hanım biraz zorluk çıkartıyor, kendisi Fairy burdan ona da seslenebilirsin. Arkadaşlar sadece benimle ilgili konuştuğunu söylüyorlar, biraz da onlar hakkında yorumlarını görmek istiyorlar![]()

Uğraşıyorum ama Burcu Hanım biraz zorluk çıkartıyor, kendisi Fairy burdan ona da seslenebilirsin. Arkadaşlar sadece benimle ilgili konuştuğunu söylüyorlar, biraz da onlar hakkında yorumlarını görmek istiyorlar![]()

olmaz olmaz

Bu işin içinde bişi var![]()

Hayır olmaz benden hiç bahsetmediPeşin hükümlü olmayın Burcu hanım. Faydalı bir arkadaş![]()
burcu hanima saygilar sevgiler.sayin adem savciliktan vazgectim bi hata yaptim.ama baristik.bu siteyi kral yaparim kral bi sans verin bana.burcu hanim size sesleniyorum 1 sans verin admin yapin.herkese saygilar.adem beye,van hojdonka,burcu hanima sonsuz saygilarimi sunuyorum