Admin olamiyorum bari rutbemin yukseltilmesini istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Senin nasıl bir tip olduğunu merak ettim !

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şuanda yönetim olarak toplantı halindeyiz, karar vermiş değiliz senin konu için. 1 saate kadar karar alıcaz, sen isteklerini yazmaya devam et. :oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konular birleşiyor

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Kamera şakası falanmı ya:):)

akaca38

akaca38

Üye
" bilimum alın teri değerlendirilir " diyorum çavuş olmak isteyen arkadaşa :) :)

teluzmani

Üye
    Konu Sahibi
sevgili van hocidonk nolur toplantida ikna et onlari.admin yaparsaniz beni siteyi cekip ceviririm.bu siteyi kral yaparim kral.yalniz uye gribi isimli arkadas lutfen hakaret etme bana.admin oldugumda uyari verecem sana.herkese saygilar sevgiler

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
sevgili van hocidonk nolur toplantida ikna et onlari.admin yaparsaniz beni siteyi cekip ceviririm.bu siteyi kral yaparim kral.yalniz uye gribi isimli arkadas lutfen hakaret etme bana.admin oldugumda uyari verecem sana.herkese saygilar sevgiler

Uğraşıyorum ama Burcu Hanım biraz zorluk çıkartıyor, kendisi Fairy burdan ona da seslenebilirsin. Arkadaşlar sadece benimle ilgili konuştuğunu söylüyorlar, biraz da onlar hakkında yorumlarını görmek istiyorlar :oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Teluzmanı rusentas arkadaşım Pm ile iki saattir uğraştırdın beni al bak şimdi o konuyu tartışıyoruz. Senin çin iyi bir karar vereceğiz. Katkın ortada.

Bu arada savcılık işi ne oldu. Nöbetçi mahkemeler var bu saatte :ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bu işin içinde bişi var :cool

Odysseus

Odysseus

Üye
Burcu hanım olmaz bu iş diyor :hmmm

Pure Life

Pure Life

Üye
Uğraşıyorum ama Burcu Hanım biraz zorluk çıkartıyor, kendisi Fairy burdan ona da seslenebilirsin. Arkadaşlar sadece benimle ilgili konuştuğunu söylüyorlar, biraz da onlar hakkında yorumlarını görmek istiyorlar :oke:
evet sadece senınle ilgili konuşuyor böyle olmaz onaylamıyorum:nono:

meboli

meboli

Üye

Evet..Herkes suskun yeni adminimiz hakkımızda yorum yapıyor..Buyrun hocam sıra sizde..:D :D

Pure Life

Pure Life

Üye
olmaz olmaz

teluzmani

Üye
    Konu Sahibi
burcu hanima saygilar sevgiler.sayin adem savciliktan vazgectim bi hata yaptim.ama baristik.bu siteyi kral yaparim kral bi sans verin bana.burcu hanim size sesleniyorum 1 sans verin admin yapin.herkese saygilar.adem beye,van hojdonka,burcu hanima sonsuz saygilarimi sunuyorum

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Oha bu ne lan :D şaka gibi :D akşam akşam güldürdün beni Allah da seni güldürsün :D
Bana da bi rütbe yalvarırım... :D

Salihyet

Salihyet

Üye

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
burcu hanima saygilar sevgiler.sayin adem savciliktan vazgectim bi hata yaptim.ama baristik.bu siteyi kral yaparim kral bi sans verin bana.burcu hanim size sesleniyorum 1 sans verin admin yapin.herkese saygilar.adem beye,van hojdonka,burcu hanima sonsuz saygilarimi sunuyorum

Sizi pek tanımıyoruz ama bize kendinizi tanıtabilir misiniz?

Üst Alt