Symbiont Üye Adama Bak Ya tip Nasıl bir Mantıkdır Buraya Böle Konu Açar Ayrıca Arkadaşlar Bu İş Co-Adminler Ve Adminlerin Hepsinin Genel Kararı İle Seçilmekte
Adama Bak Ya tip Nasıl bir Mantıkdır Buraya Böle Konu Açar Ayrıca Arkadaşlar Bu İş Co-Adminler Ve Adminlerin Hepsinin Genel Kararı İle Seçilmekte
"Adem" Kapalı Hesap msn adresim: insanoglu_222@hotmail.com girin adminlik icin toplanti yapalim.kararimizi verelim.
Symbiont Üye Arkadaşlar konuya daha fazla mesaj atmayın kekleniyorsunuz adam yalancı uğraşmayın artisin teki adem abiye mesaj atıyorum şimdi
Arkadaşlar konuya daha fazla mesaj atmayın kekleniyorsunuz adam yalancı uğraşmayın artisin teki adem abiye mesaj atıyorum şimdi
"Adem" Kapalı Hesap Diger nickimi acamiyorum.beni admin yaparmisin hemen kardesim.ben adem be.diger nickimi kullanamiyorum.
Diger nickimi acamiyorum.beni admin yaparmisin hemen kardesim.ben adem be.diger nickimi kullanamiyorum.
"Adem" Kapalı Hesap symbiot kardesim gercek diyorum ya.ne keklemesi.admin olmak isteyenler pm atsin.cok talep geldi.
Odysseus Üye Bu ben miyim şimdi Hepinizi Admin yapıyorum arkadaşlar. Hayde bre Bir bakalım kimmişsin sen ?.
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Bir de nerden kısmına adana yazmış adem abi 1 saat önce ıstanbul daydi ne çabuk gitti acaba
oguzkagan11 Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Bir de nerden kısmına adana yazmış adem abi 1 saat önce ıstanbul daydi ne çabuk gitti acaba Genişletmek için tıkla ... ışınlanma makinesi çıktı
TuRkiShCowboy' Alıntı: Bir de nerden kısmına adana yazmış adem abi 1 saat önce ıstanbul daydi ne çabuk gitti acaba Genişletmek için tıkla ... ışınlanma makinesi çıktı