Sidretül Münteha
Üye
delirtcen mi yahu beni
sen hariç dedim yanı sana cevap vermicem dedim
Senlee Problemım Yok Bea Profılın Nıye Kapalı 
delirtcen mi yahu beni
sen hariç dedim yanı sana cevap vermicem dedim
Senlee Problemım Yok Bea Profılın Nıye Kapalı 
açtım şimdi .ama böyle giderse anlaşamıcaz galibaVesselάm;3231200' Alıntı:Senlee Problemım Yok Bea Profılın Nıye Kapalı
![]()

admine mesaj attım uygun görürse açar ama bu hesabımı da uyarmadan banlıcağına eminimablanız buradayken kavga mı ediyorsunuz sizzz ne kadar ayıııpppp
ya anketi açsın mı çocuk ozan ne der?

[/QUOTE]z Önce CvRash Vardı Yok Oldu 
Yok Yokkkaçtım şimdi .ama böyle giderse anlaşamıcaz galiba![]()

ben çok özledim sizi yaSülo gel yaa. Özledik seni![]()

z Önce CvRash Vardı Yok OlduVesselάm;3231220' Alıntı:Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) Revengeful, Mert+, Vesselάm+, MAVERİCKS
Az önce admin de vardı![]()

[/QUOTE]
bende banlanmıştım 2 sene girmedim ama ozan 2 etmedi banı kaldırdı... haksızlık yapacağını sanmamKaranlıƘ Ƈoƈuq;3231211' Alıntı:admine mesaj attım uygun görürse açar ama bu hesabımı da uyarmadan banlıcağına eminim
çünkü bi kere adım çıkmış ..
![]()
demekki hala bi umudum varbende banlanmıştım 2 sene girmedim ama ozan 2 etmedi banı kaldırdı... haksızlık yapacağını sanmam

umarım olur ozan abinin büyüklük yapıp affetcegine inanıyorumKaranlıƘ Ƈoƈuq;3231235' Alıntı:ben çok özledim sizi ya
ama forumda 2.000.000 kişiye yer var beni fazlalık olarak görüyolar![]()

2 senede girmememin sebebi ozan değil... kendim bir talepte bulunmadım...KaranlıƘ Ƈoƈuq;3231253' Alıntı:demekki hala bi umudum var![]()

haklısın galibaçok büyütüyorsun bence
öylesine yazdım onuayrıca bir ona bir buna yönlendirmenin sebebi ne ?

kimeGarip biri diyoruz ya
![]()