Adınıza Devlete Ödenen 1.1 TL Telsiz Kullanım Ücreti

Sponsorlu Bağlantılar

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Tamamen sömürülüyoruz !

fatih982

fatih982

Üye
nasıl dersen de ister sömürü de ister sağılma de

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
Helal Etmiyorum... Haram Zıkkım Olsun :/

• Beğen
Tepkiler: pegoş
Melih ORMANLI

Melih ORMANLI

Üye
hepsı almaya basladı bu ucretı canımı sıkıyolar. cehennemın dıbıne kadar yolları var =)

• Beğen
Tepkiler: pegoş
kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
bu gidişle telefon kullanmaktan vazgeçeceğiz...

tekgöz38

tekgöz38

Üye
dostlar gidin numaranızı taşıyın.hiç ödemeyin.ben 2-3 ay ödedim.bir dahada ödemedim.vodafone turkcell arasında gidip geliyorum :)

unluyazar

Üye
Hepsinde var diye biliyorum.Bizim kontürlü telefondanda kesiyor.Yüklemiyecem dedim yüklemedim belli bi süre sonra bi yükledim kontür,Devlete ödenen verdi saniyede kesilmiş :))

lazkopat0067

Üye
her şekilde kazıklanıyoruz

phasan

phasan

Üye
vodafone 1.21 tl kesıyor

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
geçende 7tl yükledim 7 sini de hemen aldı ne oldu alamadım..!

plusnettr

plusnettr

Üye
geçende 7tl yükledim 7 sini de hemen aldı ne oldu alamadım..!

Şöyle olabiliyor. Misal aylık nar kullanıyorsunuz Turkcell den nar yapmak için TL yüklediğinizde nar paketi olarak yükleme yapıyorlar post cihazlarından yani 30 TL ise 30 TL telsiz vergisi de buna dahil olmadığı için kesilemiyor. Hesabınızda yeterli bakiye yok ise de bu vergiler birikiyor ve ilk normal TL yüklemenizde hesabınızdan tamamı kesiliyor.

By-HaCk

By-HaCk

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler konu ya gelince zlat devlet bizden her alanda vergi alıyordu buna da şaşırmadım doğrusu ben şahsen 3 ayda bir 12 tl falan yüklüyorum e devlet bunun 3.3 ünü alırsa bana ne kalacak :( isyan ediyorum arkadaş bari operatörlerden vergi almasın yaw :S

Üst Alt