Standart temayı değiştirmek için bir ekleme yapayım. 0x14 satırına yazdığınız yeni tema kodunuzu hexadecimalden decimale çevirip 0x2 satırındaki tırnak içindeki alana da yazmanız gerekiyor.
Aşağıdaki linkten indireceğiniz swf dosyasını internet explorerle açıp bahsettiğim işlemi yapabilirsiniz.
hocam ben N97 gibi algıladım. N70 de Symbian OS üzerinde S60 yazılımı var. Onlar çok eskidi artık. Series40 ve S60 dan sonra S60v3 , S60v5 ve son olarak Symbian^3 çıktı.
S60v5 ile symbian işletim sisteminin kodaları halka açıldı ve isteyen istediği değişikliği yapmaya başladı.
N70 de böyle bir özellik yok ama telefonunun versiyonunu yükseltmek te yarar var.
teşekkür ederim
halka açmaları iyi olmuş,
yeni telefon alacam android işletim sistemli samsung almayı düşünüyorum
hagi işletim sistemi kullanan telefon alınmamı önerirsin
Arkadaşlar 5800 yeni çıkan c6 sürümlerde menüye girince üst taraf yok oluyor sadece menüler gözüküyor bu üst tarafı nasıl standart hala getirebilirim yani üstte menüye girince eskisi gibi görünsün umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır
beklediğim ilgiyi ve desteği görmedim onun için yazmaktan vazgeçtim. o kadar cfw hazırlayan arkadaş var burda. bir tanesi çıkıp da benim yazdıklarımı yazmayı bırak destek olmadı. onun için benden paydos dostum
beklediğim ilgiyi ve desteği görmedim onun için yazmaktan vazgeçtim. o kadar cfw hazırlayan arkadaş var burda. bir tanesi çıkıp da benim yazdıklarımı yazmayı bırak destek olmadı. onun için benden paydos dostum
kardeş haklısın inan bu knu hakettiği değeri göremedi bırak bu siteyi yabancı forumlarda bile adam akıllı anlatım yok sanki FW yapnların tekelinde gibi o kadar kolay ve güzel anlatım yapmışşsın ki çook teşekkür ederim dostum
kardeş haklısın inan bu knu hakettiği değeri göremedi bırak bu siteyi yabancı forumlarda bile adam akıllı anlatım yok sanki FW yapnların tekelinde gibi o kadar kolay ve güzel anlatım yapmışşsın ki çook teşekkür ederim dostum
@uydu kardeşim, bugüne kadarki paylaşım ve anlatımların için teşekkür ederim.
Eğer artık paydos dediysen MODERATOR'lere haber verelim bu başlığı kilitlesinler. Yok sadece biraz kırgınım ama sonra devam edeceğim diyorsan başka tabi.
Bu başlıktaki yeni çalışmalarını bekliyoruz.
uyudu teeşekürler senın sayende azda olsa kendıme özgü bir fw yapabılıyorum bu faydalı acıklamalrınnın devamını beklıyorum . kafama takılıp çözemedıgım konu var şu jpg dosyalarını mif dönusturme işini yapamadım önerdıgın prg varsa çok sevınecegım tekrar tsk elıne saglık
arkadaşlar konu kitlensede silinsede problem değil benim için belki cevap vermek isteyen olur sorulara ! ama özelden mesaj yazanlara boş oldukça yardımcı olmaya çalışıcam !
selam arkadaşım benim telefonumç 6110 navigotor. ben dosyayı acıyorum sonra kapatıyorumç hiç bir değişiklik yapmıyorum. telefona yazdırıyorum ama telefon acılmıyor neden acaba. ben anlamadım. değişiklik yapsamda acılmıyor neden acaba yardım. ayrıca nerede ben göremedim acıklama adım adım.
selam arkadaşım benim telefonumç 6110 navigotor. ben dosyayı acıyorum sonra kapatıyorumç hiç bir değişiklik yapmıyorum. telefona yazdırıyorum ama telefon acılmıyor neden acaba. ben anlamadım. değişiklik yapsamda acılmıyor neden acaba yardım. ayrıca nerede ben göremedim acıklama adım adım.