Adım Adım Nokia 5800 Modification - by uydu

SİZCE BU BİLGİLER KULLANIŞLI ve İŞE YARAR BİLGİLER MİDİR?

• EVET

Kullanılan: 227 87.0%
  • HAYIR

Kullanılan: 34 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    261
hocam öyle yaptım fakat arka planda çalışıyor. Telefonun kırmızı tuşuna bastığımızda çıkıyor uygulamadan

--------------- Ekleme ---------------

hocam öyle yaptım fakat arka planda çalışıyor. Telefonun kırmızı tuşuna bastığımızda çıkıyor uygulamadan

uydu

Üye
    Konu Sahibi

dikkat et extract butonunun yanında Repack/rebuilt var. Zaten kaç tane duğme var ki programda deneyerek bulmaya çalış

webersin

Üye
Beyler istemediğim programı çıkartmak istiyorum nasıl yaparım acaba 11 sayfa okudum göremedim birşey

meraba sonunda açtıgım firmware dosyasını tekrar paketlemeyi başarabıldım
nasılmı eklemek istedıgım dosyaları dırek nfe programında ilgili yerlere surukle bırak yaparak rpack tusuna basınca oldu

mardok

Üye
gerçekten güzel bi anlatım ama bi de telefonun ram'ini artırmak için hangi dosyaları kullanıcaz onlarıda koyup anlatırmısn nereye koyucağımı şimdiden teşekkürler

uydu

Üye
    Konu Sahibi
Mesala hocam podcasting,Haritalar, Yer, Quickoffice, adobe pdf drawling bunları kaldırmak istiyorum.

zaten orjinal cwf de adobe pdf ve drawling yok. Yer ve Quickoffice dahili bileşen şimdiye kadar kaldıran olmadı. Haritalar ve podcasting bu telefonun olmassa olmazları.

webersin

Üye
zaten orjinal cwf de adobe pdf ve drawling yok. Yer ve Quickoffice dahili bileşen şimdiye kadar kaldıran olmadı. Haritalar ve podcasting bu telefonun olmassa olmazları.

Vallahi ihtiyaç olmadığı için durmasına gerek yok bunları kaldırmak için ne yapmalayız mesala başka programları fw eklerken extsis.exe programı ile önce extrac ediyorum .sis dosyalarını sonra o dosyalara göre fwden temizlik yapıyorum.

Bu saydıklarım içinde bana orjinal adresler lazım

Ek olarak hocam bir şey daha sorayım şimdi bu defualt temanın iconları kötü Videolar/TV mesala bu iconu değiştirmek için ne yapılmalı ?

arfter

Üye
@webersin
Eğer PNHT nin C6 tabanli yazılımı kullanıyorsaniz, dahili programları silmek için *.app dosyalarini kullanabilirsiniz. Bu dosyalar PNHT forumunda modding bölümünde bulunuyor. (cepten yazdığım için tam adres veremiyorum)
silmek istediğin programın app dosyasıni NfeST 0.2 Programında tool sekmesinde app manager a gösteriyorsunuz delete diyorsunuz. Bu kadar.

Simge konusuna gelirsek
siscontents programı ile temayi acıp *.skn dosyasına tıklayip istediğin simgeyi değiştirebilirsin.

Kolay gelsin.

webersin

Üye

Bilgi için teşekkürler dostum araştırıyorum

badsubh

Üye

uydu

Üye
    Konu Sahibi

merabalar bende bu firmwareyi yukledım gayet guzel kusuru yok gibi fakat bır sorunum var LCGJukebox programını açıp 3-4 muzık dinledikten sonra LCGJukebox programı kapanıyor bırdaha açıyorum tekrar kapanıyor bu sorunu çözebilirmiyiz

uydu kardeş şu silme işlemeini ayrıntılı olarak bi anlatsan.. dosya silmek için app dosyası niye ekliyoruz garip durum anlmadım ben?

--------------- Ekleme ---------------

nese çözdüm olayı ama program silince c sürücüsü artmadı ki ne gerek var o zaman ugraşmaya degmez....

üyeliği : ıd : aaaaaa
pw: aaaaaa

menü düzenini 4x5 yapmak için ne değiştirmemiz gerekecek ?