uydu
Üye
-
Konu Sahibi
-
şuanda başka bir FW de deniyorum haydi hayrlısı...
Yok dostum estafurullah ne sıkılması.
Şöyle yapmanı tavsiye ederim. Muhakkak internette birsürü fw görüyorsundur. Fw sinin Resimlerini yayınlayarın içinde İllaki birileri farklı menü icon ları kullanmıştır. Sende bu fw yi indir içini aç ve istediğin *.mif i al kullan derim ben. Zaten başkalarıda aynısı nı yapıyor. Farklı bir nokia model in in menü ikonunu beyeniyorsan nafirim den o dosyaları indir içini açıp ordan al ve kullan.
Ha birde Nokia Editor ün v.7 si ve Nokia Firmrware Editor 0.2 std var. Bu progları kullan. Daha yeni kullanışlı ve sıkıntısız. Son çıkan programları takip et. Repack da sorun yaşamassın. Ayrıca dosyaların içine herşeyi atıp balon gibi şişirme. Bu raf2 nin bi kapasitesi var , 33 mb kadar bişey. daha fazla olursa jaf atarken problem olur.
Orjinal dosyalarda killme taskman falan yokki sen eklersen olur. Anladığım kadarıyla başka birinin hazırladığı fw den çıkarma yapma istiyorsun.
Bu konunun ilk aşamasında anlatılan tema ve program gömme olayı varya, işte bu işlemi tersten uygularsan çıkartabilirsin.
Yani önce silmek istediğin programların sis dosyalarını internetten bul. sonra şu siscontant prg mını aç bakalım hangi klasörlere neler çıkartıyor. Bunları not et yada ekranın bi tarafında dursun sonra da gidip rof2 nin içinden bu dosyaları bulup sil.
Birde dil ekleme ve çıkarma işlemine bak derim.
dostum C6 fw yi yükle ama dikkat etmen gereken şeyler var.çok saol ewet C6 fw de deniyorum...teşekkürler hepsini deniyeceğim...
Eline sağlık hocam çok güzel hazırlamışsın çokta işime yaradı.
Yalnız birşey göremedim menü icon'larını nasıl ayarlıyoruz?
Her firmware de iconların yeri değişik oluyor birinde mesajlar ortada oluyor diyerinde yukarda başta bunu nasıl düzenleyebilirim?
dün nokia maps 3.04 şu anki son sürümü modifiyeye entegre ettim ve başarı ile kurdu, c boyutundan en az 10 mb kazandım, ilk açılış 79.8 mb oldu. şimdi bu bilgiler ışığında diğer kafamdaki programları entgere edeceğim. selamlar
cok tesekkürler peki ev ekranlarını nasıl entegre edicez nokia 5800 için ?
bide hafıza kartında klaösörleri türkçeleştirme işlemi varmıs o nasıl oluyor ?
ilk sayfada fw deki dilleri çıkartmayı anlattım ama dil eklemeyi öğrenmek isteyen var mı?
--------------- Ekleme ---------------
hayırlısı
sonucunu bende merak ediyorum. yaptıklarının görüntüsünü paylaşabilir misin rica etsem
Eywallah hocam. Yorum un ve çalışmaların için teşekkürler. Ekran görüntülerini de paylaşır mısın burda. Birde entegre ederken kullandığın yöntemleri.
Yeni Eklenen Yazıları bu renk te bayayacağım.
Yeni ev ekranı ve program gömme işlemi anlatıldı
Bluetooth ismini nasıl yazıyorlar merak edenler ;
*.CORE\private\100069CC\DefaultBTReg.ini açın ve 'Nokia 5800 XpressMusic' yazan yere istediğinizi yazın !!!
denedim fakat bi farklılk görmedim.nokia fw editörn yenisi yükledim onlada anca dil türkçe yaptm inglzceyi sildm.Oynadığımda PHNT nin C6 sı
Şu entegre etme işlemini bir ben beceremedmmaps falan nasıl yaptn???normade yeni maps bayağı büyük?
hack e ne gerek war rom patcher yükleyin o yapıyo zaten
siscogent link koyarmısın acaba ??
kardeş bu tema gömme işini nasıl yapıyoruz ?
eline sağlık...
bi sorum olacak
ben 5800 xm rm-356 black 0573741 kodlu telefonumu v51 e güncelleyerek hacklemek istiyorum
ama navifirm de benim kodum yok 0573740 black var onu yüklesem bi sorun olurmu ?
Default temayı nasıl değiştiriyoruz, bilgilendirirseniz sevinirim.
Not : UID numarası öğrenmek için , entegre etmek istediğin theme nin sis dosyasını siscontents160 programı ile aç. Dosyaları extract etmeden önce programın sol üst köşesinde Package UID : 0X******** yazıyor.
UID kodun kırmızı ile yazdığım ******** kısmıdır.
Yalnız bu package uid hangi temayı denersem deneyeyim aynı değişmiyor. 0xA00000EB
Hmmm anladım. Şimdi bendeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda yazan konuyu inceliyorum. Olayı çözersem yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?