Adım Adım Kız Tavlama Taktikleri

Sponsorlu Bağlantılar

_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
Adım Adım Kız Tavlama Taktikleri
NOT= TAMAMI KOPY PASTEDİR..ORJİNALLİK BOZULMASIN DİYE DEĞİŞİKLİK YAPMADIM.. dan alıntıdır..

Kız Psikolojisi

Eveet bismillah deyip bu yaratıkları tanımaya başlayalım. Bir kere şunu kesinlikle ama kesinlikle aklınızdan çıkarmayın:Bu kız milleti her daim dokunsan ağlayacak gibi yaşar.Yani sürekli bi sorunları vardır,ya aileleri onları anlamıyodur,ya güzel değillerdir,ya abileri sürekli onları baskı altında tutuyordur yada sırf sorunlu gözükmek için bi sorunu varmış tribi yapıyordur. Peki burda biz ne yapıyoruz?Tabi ki biraz psikologluk oynuyoruz.Biraz sonra Nasıl Karizma Yapılır bölümünde de inceleyeceğimiz üzre siz zaten kıza karizma yapmak için mutlaka psikoloji ve felsefeyle ilgilendiğinizi ona söyliyceksiniz. Bu ilk adım.Sonrada gidip kızı teselli eden centilmen dost tribine yatacaksınız.Ama centilmen olmanız bu durumda pek işe yaramaz o yüzden kızın karşısında zihin okuyan bi tip gibi gözükmeniz lazım.Bunu nasıl yapacağınızı da anlatıyorum? Neden çünkü bu siteyi siz abaza kardeşlerime bir hizmet olsun diye kurdum.

Ama önce kız psikolojisi ve kızların tarihsel gelişim süreçlerine bir bakalım. Bu kız psikolojisi öyle menem bir şeydir ki üstat Freud bile kızların psikolojisini çözemediği için intahara teşebbüs etmiştir. Ama sonunda azmedip bunların psikolojisini çözmeyi başarmıştır. Freud'da aynı bizim gibi abazaydı. Hayatını anlattığı kitabındaki şu cümleler her şeyi çok iyi açıklar "...En uysal kadın hastalarımdan birini çektiği acılardan kurtarmıştım o gün,ipnozla sağlamıştım bunu , hastamın krizlerini geçmişteki nedenlerine bağlayınca bu çok zor işi başarmıştım. Ve hastam uyanır uyanmaz kollarını boynuma dolamıştı. Tam o sırada bir hemşirenin beklenmedik bir şekilde içeri girişi, aramızda tatsız bir soğukluğu önlemiş oldu; ama ikimizde o gün ipnoz tedavisine son vermeyi kararlaştırdık. " Bu satırlar tamamen Freud'dan alıntıdır. Bu site de zaten hayranı olduğum Freud'un teorilerini geliştirerek kurulmuş olunan hipotezlere dayanmaktadır. Ayrıntılı bilgi için bkz:

Dediğimiz gibi kızların beynini okuyacaz ama kız psikolojisini tam anlamıyla özümsememiz lazım. Bakın bu kız milleti biz erkeklerden tamamen değişik bir düşünce sistemi içerisindedir. En önemli özellikleri gruplaşma ve bir şey yaparken bu gruba güvenmektir. Bu kızların hepsi kendilerine gruplar oluştururlar. Diğer gruplar tarafından dışlanmış kızlar uyuz olup kendilerine başka bir grup kurarlar. Ülkemizde metrekareye 8 kız grubu, 6 rock grubu düşmektedir. Yani bunlar o kadar çeşitlidir ki bunları tanımlayıp sınıflandırmak , rockçıları tanımlayıp sınırlandırmaktan çok çok daha zordur. :)))) Ama biz kızları belli durumlarda verdikleri tepkilere göre sınıflandırmaya çalıştık.bu sınıflandırmayı bir sonraki bölümümüzde inceliycez.

Şimdi gelelim kızların beynini okuma yöntemlerine

Bir kere şunu asla ama asla unutmayın:dünyadaki hiçbir varlık beyin okuyamaz. Ama siz kızların beyinsiz olduklarını zaten biliyorsunuz. :))))) O yüzden telaş yapmanıza hiç gerek yok.Bu kızların hepsinin düşünme stilleri aynıdır.O yüzden vereceğimiz taktikleri uygulayarak kızın gözünde bir anda beyin okuyan dahi bir psikolog konumuna gelebilir ve kızı tavlama olayını rahatlıkla aşabilirsiniz.

Bu salakların daha öncede söylediğimiz gibi mutlaka ama mutlaka bi sorun(!)ları vardır.Şimdi tavlamak istediğiniz kızın sıkkın olduğu bir zamanda yanına gidin ve "Sıkkın gözüküyorsun,hayırdır" diyin.Kız size sıkkın olduğunu daha da belli etmek için hemen "yok bişey yaaa!!!" diye cevap verecektir,neden?Çünkü bunlar salaktır. Sorunlu olmayı karizma zanneden bi salaktan daha ne beklenebilir ki. Neyse siz kızın bu cevabı karşısında "İyi o zaman demiycek kadar zeki olduğunuz için hemen "Sanırım senin konuşacak birisine ihtiyacın var" diyin.Kızın yüz şeklinin sıkkın ve trip yapacak birine ihtiyacı olduğunu belli etmek için daha bir buruştuğunu ve tamamen sessizliğe gömüldüğünü farkeder farketmez "Bak bana istediğin her şeyi, anlatabilirsin hem ben son 4 senedir psikoloji eğitimi alıyorum,yani bir psikologdan eksik bir yanım yok"diyin.Kız böyle bir trip anındayken asla "Say lan okuduğun psikoloji kitaplarını" diye bir şey sölemez.Yani bu planınınızın tutması için yeterli bir cümledir.Şimdi aklınızdan çıkarmamanız gereken diğer konuya gelelim. Kızlar bu tripleri sadece ve sadece dikkat çekmek için yaparlar.Sürekli olarak "Kimse benle ilgilenmiyo,kimse beni anlamıyo" diye düşünüp etrafındakilerin dikkatini çekmeye çalışırlar. Amaçları birinin gelip kendilerinin kaprislerini çekmesini sağlamaktan başka bir şey değildir.

Ama siz gidip kızın yanına onla konuşmaya çalıştınız diye kızın sizinle konuşacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Üzgünüm ama asla böyle bir şey yapmazlar.İşte bu yüzden sizin olayınız beyin okumak.Kızların hangi durumlarda hangi tepkileri verdiklerini öğrenebilmek için yıllarımı harcadım ama değdi.Alın size en baba beyin okuma(!) yöntemleri.


Siz kızın yanında olağanüstü insan tribi çizeceksiniz.O yüzden kız söylemeden şıp diye durumu anlayıp sorunu çözün.Bunun için "Dur tahmin edeyim..." cümlesiyle başlayın ve ikinci kuralımızı uygulayın ve uydurun.

Ya tutmazsa gibi bi kaygınız olmasın.Zira uyduracaklarınız yüzdesi yüksek şeyler olacak.

İkinci cümleniz her zaman "Kimse seni anlamıyor,değil mi?" olsun.Kız kesin onaylayacaktır.

Kız onayladıktan sonra her zaman "Neden sorunun ne olduğundan bahsetmiyorsun?" olsun.Kız kesinlikle gerçek sorundan bahsetmeyecektir.Çünkü ortada sorun falan yoktur.amaç triptir.Ve kızlar bu tribe girmeden önce "Ulan bi tribe giriyoz ama birisi gelip sorarsa ne diycem?" diye düşünmezler.O yüzden kızın size vereceği en mantıklı ve tek cevap "Bilmiyorum,ya" olacaktır.Dikkat edin kız size bunları söylerken yüzünüze bakmaktan şiddetle çekinir.Ve sürekli etrafındaki şeylerle uğraşır,kağıt yolar,sigara üstüne sigara yakar ve tam bu esnada sizin hakkınızda bilinçaltında bir fikir oluşturur.

"Sanırım herkes senin üzerine geliyor.Kendini bu ağır baskının altında ezilmiş ve çaresiz hissediyorsun." diye devam edin.İşte bu cümle önceden düşünüpte kendine bir sorun bulmamış olan bu salaklar için çok güzel sanal bir sorundur.Kız sizi derhal onaylar ve "uffffff niye her şeyin sorumlusu ben oluyormuşum sanki?" diye size trip atıyor olduğunu iyiden iyiye belli eder.

Sorunu yaratan siz olduğunuza göre çözecek olanda sizsiniz.Şimdi soğukkanlılığınızdan hiç taviz vermeyerek "Ailenle aran nasıl" diye sorun."Hiç sorma, beni hiç anlamıyolar,neymiş ben şöyleymişim,böyleymişim, hep suçlu benim zaten" tribine girmemesi mucize olacaktır.

"Bak hepimizin ailemizle sorunları var,ama onları suçlarken onların senin yaşında olmadığını ve senin gibi düşünemeyeceklerini asla aklından çıkarma.Seni anlamalarını beklemen bile çok büyük bir hata." diyerek konuşmanızı sürdürün.Bu sırada kız sürekli sizi onaylayacak ama asla ve asla sizi dinlemeyecektir.Siz konuşurken kızın dikkat ettiği tek şey sizin ses tonunuz, hareketleriniz ve onunla ilgileniyor oluşunuzdur.Bu yüzden konuşmanın bu kısmında olabildiğince uydurun.Kız zaten şu sıralarda sizden hoşlanmaya başlamıştır.Sizin olayınız garantilemek.

Kız biraz konuştuktan sonra çok feci rahatlayacak ve size gülümsemeye başlayacaktır.Evet işte başardınız.Kızın kafasında,"hem yakışıklı,hem kültürlü, hem de beni anlıyo,daha ne istiyim yaaa" izlenimini bırakmayı başardınız.Şimdi de bu izlenimi daha da güçlendirmek için şu cümleyi kurun"Bak ben her zaman yanındayım,bi sorunun olduğunda bana gel hem dostlar bugünler içindir,senin için elimden ne geliyosa yaparım " diyin.

Bravo!Kız artık kendi trip ve kaprislerine katlanacak birini buldu.Artık her gün sırf siz yanına gidip konuşun diye trip yapmaya başlayacak.Sizde bunu bildiğiniz için her gün kıza uyduruk problemler yaratıp çözecek ve kızın aklını başından alacaksınız.
Bunları her kıza uygulayabilirsiniz.Sorun çıkmayacaktır emin olun. Bu taktikleri öğrendiğinize göre artık kız hakkında her türlü bilgiyi toplayabilirsiniz.
 


_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
Tanışma

Diğer webmasterlerin @-mail adreslerine hiç abartısız 100lerce mail gelmiş bu konuda.Evet,aslında sizler için çok önemli olan bu konuya neden değinilmemiş olduğumu şöyle açıklıyım : Bence yolda gördüğünüz bir kızı tavlamanın her hangi bir yolu yoktur. Bakmakla yetinirsiniz. Kız köpek gezdiriyosa o başka ama sokakta ve/ya gittiğimiz bir cafede gördüğümüz her kızı tavlamayı sağlayan bir taktik yoktur. Bilen varsa bana da söylesin. Bir kızı tavlamak için mutlaka bir muhabbet ortamına ihtiyacınız var. Ama ortam yoxa bu kız tavlayamayacağınız anlamına gelmez. Aksine ortamınızı kendiniz de yaratabilirsiniz. Az biraz tanıdığımız kızlarla muhabbet kurmak tabi ki daha kolaydır ama hoşlandığımız kızı tanımıyorsak yada önce bi kızla tanışıp kızı daha sonra tavlamak istiyorsak işimiz biraz daha zorlaşır. Ama sizlere hizmet etmeyi kendisine misyon edinmiş olan bu sitemde bu konuda da sizi yalnız bırakmayacak. Ve tabii diğer sitelerde olduğu gibi şuraya tıkla buraya tıkla diye veya popup açarak rahatsız etmeyeceğim de :))))

Neyse,burada kendinize olan güveniniz çok ama çok önemli. Tanımadığımız kızları tavlayabilmek için önce tanışmamız gerekmektedir. Öncelikle kesiştiğiniz fakat tanımadığınız bir kızla tanışacağınıza değinelim.

Yine her ne olursa olsun kızın bulunduğu ortama gireceksiniz. Size tavsiyem kızın arkadaşlarından biriyle arkadaş olup onun vasıtasıyla kıza zıplamanızdır. Yani bir örnek vermek gerekirse : Mesela kantinde bir kız gördünüz ve çok hoşunuza gitti hemen kızı bi kaç tenefüs boyunca takibe alın ve etrafındaki tiplere çok dikkat edin. Sınıfını/bölümünü falan öğrenin. Sonra yine çıkışta çaktırmadan kızı takip ederek hangi serviste olduğunu öğrenin. Ve daha sonra da kızı tanıyan birilerinden bi kaç bilgi alarak kız hakkında toplayabileceğiniz maximum bilgiyi toplayın. Daha öncede söylediğimiz gibi kızlar asla tek başlarına bir yere gitmezler. O yüzden siz ne kadar cesur olursanız olun kızın yanına gidip konuşamazsınız. Ama kızın başka bir arkadaşı ile tanışmışsanız eleman kızın yanındayken onun yanına gidip "naber napıyon? Beni arkadaşlarınla tanıştırmıycakmısın?" muhabbeti yaparak kızla tanışın. Kızın adını öğrenir öğrenmez " aaa ne kadar güzel bir isim peki bir anlamı var mı?" klasik geyiğini yaparak kızın zeka seviyesini ölçün. "Evet karda açan beyaz çiçeğin tepesinde güneşlenen bok böceği demekmiş" tarzı bir cevap verirse(ki verir) o kızı kesin tavlarsınız. Kızla tanıştınız yakınlaşma bir sonraki konu. Ama bu taktik lisede işe yarar.Üniversite de ne yapacaz?

Üniversiteli Kızlar

Diyelim ki üniversiteye geleli aylar oldu ama siz daha bi tane bile kız tanımıyosunuz! Öncelikle bilmeniz gereken üniversiteli kızların hangi psikolojik durum içerisinde olduklarıdır. Bu kızların büyük bir çoğunluğu tüm lise hayatları boyunca "ulan dur şu üniversiteyi bir kazanana kadar derslere veriyim kendimi kazandıktan sonra istediğim çocuklan çıkarım,zaten üniversite erkek kaynıyo" mantığı güderek ve başka bir şehire gelerek üzerlerindeki ezici aile baskısından kurtulmuşlardır. Bu da bir kaç noktaya dikkat edersek üniversitede de tavlanamıycak kız olmadığını gösterir.

Şimdi hangi bölümde okuduğunuzu bilmiyorum ama size söyleyebileceğim tek şey Edebiyat fakültesi kız açısından en bereketli bölüm olduğundan bahsedebilirim (Hayır güzelim fen fakültesinden edebiyata yatay geçiş yapılamıyo :)))) Size ilk tavsiyem gidip herhangi bir dersine girmenizdir. Yüzlerce kişilik sınıfta kimsenin dikkatini çekeceğinizi sanmıyorum. Önünüze kağıt felan gelirse uyduruk bi ad yazıp imzalayın. Mutlaka bi kaç kızla tanışırsınız. Tenefüste edebiyat kantininde takılmakta faydalı bir davranıştır. Bi kızı gözünüze kestirin. Daha sonra bi şekilde kızla tanışın (ne şekilde diye bişey dudum sanki!)Mesela elinize kalem kağıt alın ve bi kız grubunun masasına oturmak için izin isteyin. Sonra sitemizde anlatılan kız özelliklerini aklınızdan çıkarmayarak şu yalanı uydurun :" Kızlar benim yardıma ihtiyacım var ricam etsem bana yardım edermisiniz." Kızlar meraklanıp "ne ki?" diye soracaktır." "Ben üniversiteli kızların sosyopsikolojik gelişim süreçleri ve postmodern çağın kızlar üzerindeki etkileri konulu bir tez hazırlıyorum.Sizinle konuşup düşüncelerinizi alabilirmiyim?" sorusu çok masum ve kimsenin aklına kötü bir şey getirmeyecek bir sorudur. Kızlar mutlaka kabul edecektir. Şimdi kızlara şunu söyleyin " Aslında size soracağım bir kaç soru var. He bu arada ben tamer isimlerinizi alabilirmiyim?" Ve kızların isimlerini kağıda yazın.Unutmazsınız. Neyse bi kaç soru sorun ne biliyim ne tarz müzikler dinliyonuz, ailenizle birlikte mi yaşıyonuz, erkek arkadaşınız var mı, sizce millenyum nedir,internet kullanıyor musunuz vb sizin için stratejik bilgileri kıza sorun. Daha sonra başka bir gün kantinde bu kızlardan birini bekleyin. gördüğünüz anda selamlaşın falan. Teze yardımcı olduğu için tekrar tekrar teşekkür edin ve muhabbet ortamı yaratın. Kızla tanıştınız şu an. Elinizde kıza dair her türlü bilgi de var.Artık siz bu kızı tavlayamazsanız gözüme gözükmeyin. Bu taktik başka bir siteden alınmıştır bir deneyin Denenmiş ve denendiği bütün kızlar üzerinde başarıya ulaşmıştır. Ama siz ben bunu yapamam veya nereye kadar böle devam edebilirim ki diyosanız (ki ikincisinde haklısınız en fazla 5-6 kızdan sonra taktik bayar) alternatif yöntemlerde var tabiki.

En önemli kız tavlama mekanı okulunuzun sosyal klüpleridir. Bu klüplerin asıl kuruluş nedeni de zaten kız tavlamaktır.Okulunuzda bulunan klüpleri araştırın ve kız açısından en zengin kaynaklara sahip olan klüplere üye olun. Özellikle Sinema Klübü, Tiyatro Klübü, ve Çiçek&Böcek&Sevgi&Şiir klüpleri tavlanmayı bekleyen kızlarla dolup taşmaktadır. Bu klüplere üye olarak oradaki ortama girebilir ve girdiğiniz ortamda istemediğiniz kadar çok kızla tanışabilirsiniz. Bunun dışında her yıl yapılan bahar şenliklerinde de bir çok kızla tanışmak ve akabinde tavlamak mümkündür. Biliyorum "hadi leen ne alakası var " diyceksiniz ama en kolay kız tavlayabileceğiniz bir diğer mekan okul kütüphanesidir. Çünkü buraya gelen kızların %90'ının derslerden zaten küçük olan beyinleri sulanmıştır ve bir erkek arkadaşa tahmin ettiğinizden çok daha fazla ihtiyaçları vardır. Cesur olun,kütüphanede güzel bir kız gördüğünüzde hemen oradaki raflara doğru yönelin. Bi şekilde tanışın. Gerisini halledersiniz.

Tüm bunların yanı sıra ben size kendi bölümünüzdeki gruplaşmaya dahil olarak oradan kız tavlamanızı öneririm. Eğer bi gruplaşma söz konusu değilse millete gaz verip sosyal aktivite ayağına milleti kaynaştırın.Mesela tüm öğrencilerin katılımıyla bir piknik düzenlemek yararlı olabilir. Böylece aynı bölümde okuduğunuz bi kaç kızla tanışma ve yakınlaşma imkanı sağlarsınız.

Okullarda bu yöntemleri kullanarak rahatlıkla kız tavlayabilirsiniz. Fakat bu taktiklerin mahallenizdeki kızları tavlama konusunda bir yararı olmayacaktır. Bir sonraki bölümümüzde sizler için mahalledeki kızlarla olan ilişkilerimizi detaylı olarak inceledim.
 

_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
MAHALLEDEKİ KIZLAR

Kendi mahallenizden bir kız tavlamanın yolu mahalleden bir kızla arkadaş olmaktır. Onun sayesinde diğer kızlarla tanışıp mahalledeki maximum 5 kızla çıkabilirsiniz. Hatta olayı abartıp bu 5 kızla çıktıktan sonra sizi bu kızlarla çıkmanıza yardımcı olan kıza,"ben aslında sana uzun zamandır aşığım ,o kızlarla da sırf seni kıskandırmak için çıktım."diyerek bu sayıyı 5+1 de yapmanız mümkün. Şimdi gelelim kızları nasıl tavlayacağımıza...Dediğimiz gibi önce en salaklarından bir kızla normal arkadaş olun (ne demek normal arkadaş! Anormal arkadaş nasıl olunur ki?!). Bunu yapmak zanlettiğiniz kadar zor değil.Bir örnek vermek gerekirse kendi apartmanınızda oturan ve annelerinizin görüştüğü bir kızla normal arkadaşlık kurmak çok ama çok kolay olacaktır. Bu kızla arkadaş olduktan sonra kızların dedikodudan ne kadar hoşlandıklarını aklınızdan çıkarmayarak almak istediğiniz tüm bilgileri alın.Mesela"Ya Oktay Ayşe'yle çıkıyormuş duyduğum göre!"sorusuna bu salak arkadaşınız "yok beee"diye cevap verirse "kimle çıkıyo? sorusunu yöneltin.Sizin Ayşe'ye yöneldiğinizi anlayan salak "Nabıcan?"diye sorar.Sizde sanane belki çıkıcam!diyin. Bunun üzerine kız "Ayarlıyım mı sana Ayşe'yi?"diye sorar."Vallaha çok büyük bir sevap işlersin!diye cevap verin ve ekleyin "Ağzını bi arasana olurmu,olmaz mı?"bu soruya kız "tamam"diye ceavp verir vebu saatten sonra siz %90 Ayşe'yle çıkarsınız. Çünki bu salak arkadaşınız Ayşe'ye "Kızım Ahmet sana aşık ,çıkma teklifi ediyor! "Demez. Tam tersine Ayşe'ye şu şekilde gaz verir :"Hişt Kız,baksana Ahmet'i sana ayarlıyım mı,bak hem yakışıklıda çocuk ,heee?"Bu hareket Ayşe'nin sizinle çıkması için yeterli olacaktır.Bu kızların psikolojileri gereği arkadaşlarının söylediği şeyler onlar için çok önemlidir.Daha önce de söylediğimiz gibi bunlar hep sürü psikolojisi ile hareket ederler.Bu salak arkadaşınız bir süre sonra size gelip "ya ayarlıycam ama naz yapıyor ,sende gelip yavşa biraz kıza "tarzı bir cümle kuracaktır. Aslında bu salak arkadaşınız Ayşe' yi sizinle çıkması için ikna etmiştir fakat ortamı kızıştırmaktadır. Neyse bu yöntemi kullanarak eninde sonunda Ayşe ile çıkmayı başardınız.Fakat asıl önemli olan Ayşe ile çıkmak değildir. Daha sırada diğer kızlar var :))

Öncelikle Ayşe ile bir süre muhabbet kurun,gezin,tozun,sinemaya falan gidin. Daha sonra bir pundura getirip eve atın.Aynı mahallede olduğunuz için bu pek büyük bir problem teşkil etmeyecektir...Neyse bir kaç kez eve attıktan sonra kızla işiniz bitecek.Ne demek olum aşık oldum?Ben sana demedim mi bu salaklara aşık olunmaz diye?Neyse, sizin bu kızla işiniz bitti sıra geldi diğer kızlara...

Ayşe'ye bir miktar gaz vermek suretiyle mahalledeki diğer kızlarla tanışın. Sonra eve gelip Hıncal Uluç (bakınız Güzellik Yarışmaları :)))edasıyla kızları puanlandırın.En yüksek puanı alan kızı ilk sıraya almak şartıyla 4 tane kızdan oluşan listenizi yapın.Daha sonra bu kızlardan ilk sırada olanı hakkında gerekli olan istikbaratı toplayın ve başlayın yavşamaya.Tabi bunu Ayşe'nin yanında yapmayın siz her ne kadar bu yavşama olayını Ayşe'den gizli de yürütseniz bu olay Ayşe'nin kulağına en kısa zamanda gidecektir.Bunu duyan Ayşe birden sizin elden gittiğinizi anlayıp size aşık olacak(niye mi? olm diyoruz ya, salak bunlar :)))İşte kız size aşık olduğunda diğer kıza yavşamaya devam edeceksiniz veee sonunda Ayşe bu veya başka bir sebepten dolayı sizi terk edecek.Yapma, etme geyiği yapın fakat abartmayın. Bırakın terketsin...Size kız mı yok? Ayşe'nin sizi terkettiğinden bir gün sonra gidip yavşadığınız kıza şunları söyleyin." Ya bak...Ben aslında senden çok uzun zamandır hoşlanıyorum.Ayşe ile de zaten sırf senin yüzünden ayrıldık.Seni daha önceden tanısaydım asla Ayşe'yle çıkmazdım.N'olur anla beni..Eee,bişey söylemiycekmisin? "Kız bunları duyunca "Ay inanmıyorum,hiç beklemiyordum,şok oldum vallaha"diyip klasik tribini yapacaktır.Siz buna karşılık "Lütfen biraz düşün hemen karar verme!" taktiğini kullanarak kıza "hadi izin verdim git biraz naz yap!" bilinç altı mesajını vereceksiniz.Öncelikle kız "ulan Ayşe bana bişey dermi acaba ,yakışıklıda çocuk ne yapsam acep kaosuna gelip biraz düşünür.İçindeki şeytan sizinle çıkması için baskı yapmaktadır.Siteyi komple okursanız zaten bu kızı tavlamış olmanız lazım.Veee zafer! İkinci kızı da tavladınız.Bu işte buraya kadar.ama bir sorun var = Ayşe! Gidin bakın bakalım Ayşe yaşıyor mu? zira bu salakların bu durumda yapacakları tek şey "Senin yüzünden canıma kıydım!" şeklinde bir mektup yazıp intihara teşebbüs etmek olacaktır.bu durumda Ayşe 'ye "Bak Ayşe ben sırf o kızla seni birazcık kıskandırmak için çıktım. İtiraf et! Sende beni bana aşıksın."diyin.Ve ekleyim "Ama artık birlikte olmamız imkansız ." kız " "Ama nedenn!öhüöhühöü!" diye karşılık vermezse gelin bana "Abi bana bi GRAND ÇİROK alacan kız öyle demedi!diyin. O derece eminim yani.:)))

Bunu diyen kız artık size istediğiniz herşeyi (mesela ne istiyebilirsiniz?:))) vermeye hazır demektir. Ama siz biraz daha süründürün diğer kızla çıkmaya devam edin (Hatta bu arada diğer kıza da bi isim verelim böyle zor oluyo,mesela adı Dilara olsun.) Dilara" Ayşe ile görüşüyormusun?" diye sorarsa "Ne alakası var ya "diye cevap verin.Fakat Ayşe ile görüşmeye devam edin Ayşe sizi Dilara'dan ayırmak için elinden geleni ardına koymayacaktır.Aldırmayın.Bu esnada Dilara'yla gezin,tozun, sinemaya falan gidin ondan sonra cuupp yatağa!Bu işlemi bir kaç kez tekrarladıktan sonra ikinci kızla da işiniz bitecek. Sıra geldi 3. kıza . Ama şimdi başınızda çok büyük bir bela var Dilara'dan nasıl ayrılacaz? Şu diyalog işinizi fazlasıyla görecektir. "Aşkım seninle çok mutluyuz ama Ayşe olayını biliyosun.Beni sürekli rahatsız ediyo, "Sana deliler gibi aşığım,intahar edecem sorumlusu sen olucaksın " falan diyo.... Onun için çok üzülüyorum gerçekten." Bunları duyan Dilara çılgına dönecektir. En kısa zamanda sizi başka bir nedenden dolayı terkeder. Bırakın terk etsin...Size kız mı yok?:))) Hemen Ayşe'ye gidip konuşmak istediğinizi söyleyin. Ayşe sizin Dilara'dan ayrıldığınızı öğrenmiştir. Es kaza CIA kızlar arasındaki istihbarat teşkilatının nasıl işlediğini görmüş olsaydı adamlar küçük dillerini yutardı,o yüzden" nasıl ve nerden duydu lan bu kız benim ayrıldığımı?" diye sormayın :))))

Neyse Ayşe'ye "Bak Ayşe ben Dilara!yla sırf seni unutmak için çıkmıştım. Kıza geçen gün" Ben Ayşe'yi unutamadım hala ona deliler gibi aşığım dedim o da beni terk etti doğal olarak.Ama biliyorum artık seninle birlikte olmamız imkansız" diyin. Kızın ağlamamak için kendini zor tuttuğunu göreceksiniz . Bu konuşma ileri de Ayşe ile yeniden çıkmanıza yardımcı olacak .Şimdilik Ayşe mevzuğunu bir kenara bırakın. Ve şu salak arkadaşınızla tekrar samimiyeti arttırın.Daha sonra bu salak kızların ortamında olabildiğince çok bulunmaya özen gösterin. Mahallede ortam yoxa ortam yaratın. Ve yarattığınız ortamdan bir kız daha seçip, sitemizdeki yöntemlerden şaşmayarak ona da yavşayın. Bir süre sonra onu da tavlarsınız. Bu kızın adı da Emel olsun. Bu kızı yalnız yakaladığınız bir anda şu konuşmayı yapın "Emel ben....eeee...Nasıl anlatsam ki....Hiç kendimi böyle hissetmemiştim gerçekten bak! Günlerdir bir an bile aklımdan çıkmıyorsun... Galiba sana aşık oldum... İnan hayatımda ilk kez bir kız hakkında bu kadar ciddi düşünüyorum... Etrafındaki kızlara bir bak! Hepsi salak!Ama sen farklısın!" Bunları duyan Emel her salak kız gibi " Ay hiç beklemiyodum, çok ani oldu" tribine girecektir. Siz de klasik taktiğimiz olan "iyi düşün o zaman biraz" geyiğini yapın. Bu da 2-3 düşündükten sonra çıkma teklifinizi kabul edecek. Tabi bu 2-3 gün boyunca neler yapmanız gerektiği Çıkma Teklifi sayfamızda yazıyo. Ama şimdi başınızda 2 büyük bela var :Ayşe ve Dilara. Bu ikisi şu an birbirine feci şekilde kıl kapıyor. İkisine de gidip ayrı ayrı şunları söyleyin " Sana ne kadar aşık olduğumu biliyorsun ama beni terk eden sensin.Artık birlikte olamayacağımızdan eminim.Ve seni unutmam lazım anla beni!" diyin. bu ikisi de şu an size köpek gibi aşık bunu gerektiği zaman kullanırsınız. Acele etmeyin.

Neyse Emel'le de aynı şekilde gezin,tozun,sinemaya gidin ve nihayet eve bi uğrayın.Bu işlemi bi kaç kez tekrarlayın. Buraya kadar gelebildiyseniz o mahalleden 2 kız daha tavlayıp onlarla da güzel maceralar yaşadıktan sonra Ayşe'ye geri dönebilir ve devam edebilirsiniz. Artık aştınız demektir:)))
 

_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
Kızla Yakınlaşma

Kızlara nasıl yakınlaşacağınız bir ilişkiye başlamanın ilk ve de en önemli adımı. O yüzden dikkatli okuyun. Kızlara her şekilde yakınlaşabilirsiniz. Kızlarla her şekilde yakınlaşabilirsiniz. Şunu aklınızdan çıkarmayın : Bu kızlar salak değil mi? (Bütün ziyaretçiler koro halinde : salaaaaaaaakkkkk!!!!!) Öyleyse siz bir salakla konuşmaktan niye tırsıyosunuz? Hayvanat bahçesindeki maymunla iletişim kurarken tırsıyomusunuz? Hayır!Neden? Çünkü siz maymundan her açıdan 1000 lerce kat daha üstün olduğunuzu biliyorsunuz. Kızlarında maymundan pek farkı yok yani :))))) Tırsmayın! Şimdi gelelim taktiklere...

"Kitabına bakabilir miyim?" taktiği: Özellikle liseli kızların bir kısmında sınıfta kitap okuma(!) gibi bir hareket gözlenir. Bu kızlar entel görünmeye çalışarak karizma yapmaya çalışırlar. Genelde gözlükleri vardır. Ve saçlarını tepeden toplarlar. Böyle bir kız gördüğünüzde yapılacak tek bir şey vardır. Kızın yanına gidip , aşağılayıcı bir şekilde "Kitabına bakabilir miyim?" diye sorun. "Hayır bakamazsın" diyenine daha rastlamadım. Kitabı alıp inceledikten sonra kıza geri verin.Kitabın türü mesela roman diyelim kıza "Romanları sever misin?" diye sorun. " evet,hem de çok..." falan gibi şeyler saçmalayacaktır. Hemen " Hayal gücün çok kuvvetli olmalı " diyin. Bu salak hemen atlayıp " Evet, sürekli hayal kurarım zaten " falan diye zırvalamaya devam edecektir. Aslında hayal gücüyle alakası olmadığını sizde biliyorsunuz zaten ama unutmayın amacımız kızı tavlamak.Biraz götünü kaldırmak lazım. " Hayal gücü zeka ile doğru orantılıdır...Benim de çok kuvvetli bir hayal gücüm var...Çok severim o yüzden romanları.Hatta bir hayal dünyası yarattım kendime bu aptal dünyadan farklı, tamamen benim fantezilerimden oluşan bir dünya burası ve zamanımın çoğunu burada geçiriyorum" diyin.Aha işte yine bir taşla kuş katliamı yaptınız. Durmayın...Uydurmaya devam edin " Şunun kitabını okudun mu? Bunun kitabı çok güzel" falan diye muhabbeti iyice abartın. Sizin kitaplarla alakanız olduğunu sana kızın bu andan itibaren size olan ilgisi artarak büyüyecektir. Çünkü bu salaklar çok kitap okuyan erkekleri bi bok sanarlar. Neyse kıza " Bak şunu kitabını okudun mu? İnanıyorum ki çok hoşuna gidecek. Mutlaka okumalısın!İstersen yarın sana getireyim" diyin. "Şunun" kısmına söylenebilecek uygun bir yazar ve kitap adı bulun , bulamazsanız bana mail atın. Sonrada ertesi gün kıza o kitabı götürün.Kızla bir sürü muhabbet kurdunuz artık gerisi kolay. Paso geyik yapıp kızı tavlayacaksınız. Tabi önce bu siteyi sonuna kadar okumalısınız.

Walkman'ini versene yada ne dinniyosun kız? Taktiği: Bu taktik ise sürekli walkman ile dolaşıp müzik dinleyen kızlara yakınlaşmanız için üretildi. Bu tarz kızlar genellikle sürekli müzik dinlerler. Böyle bir kız tavlamaya çalışıyorsanız önce bir iki gün kızı uzaktan ve fakat göstere göstere kesin ve sonra yanına yaklaşıp " walkmanini alabilirmiyim?" diye sorun. Kız verirse içinde çalan kaset hakkında yorum yapmaya başlayın.Mesela kız Soner Arıca dinliyorsa hmen kıza Soner Arıca'yı ne kadar sevdiğinizden falan bahsedin." Başka kimleri dinlersin " diye sorun. Kız size şakır şakır döktürecektir. Söylediği şarkıcıların adlarını sakın unutmayın ve o şarkıcılar hakkında her türlü bilgiyi edinin. Hatta gidip kasetlerini falan alın. Sonrası kolay.Ertesi gün siz kızı tekrar walkman dinlerken bulacaksınız, yanına gidip " ne dinniyosun?" geyiği yapın. Muhabbete girin. Saydığı bütün şarkıcıları hatırlıyorsunuz zaten. Ama kız burada size "Sende Tarkan'ın son kaseti var mı?" gibi salak bir soru sorarsa hiç tereddüt etmeden " var tabii,olmaz mı!" diyin. Kız " getirsene yarın ban" diyecektir. "Tamam getiririm " diyip ,hemen o akşam en yakın müzik marketten Tarkan'ın son kasedini alın. Teybe koyun ve sabaha kadar sesi tamamen kısarak çalın. Kasedin kağıdını biraz buruşturun, ve kasedin dış kabını evdeki eski kasetlerden biriyle değiştirin.Bunları yapmanızın tek nedeni kızın kasedi yeni aldığınızı anlamasını engellemektir. Anlarsa asla o kızla çıkamazsınız. Ya da hiç kaset masrafına girmek istemiyorsanız " Bende Tarkan'ın full MP3 'ü var " yalanını uydurun.Kız asla "iyi o zaman yarın getir senin harddiski" demeyecektir.Bi gün eve gelipte bilgisayarda Tarkan'dan eser olmadığını görüp sorarsa da " Ya sorma daha yeni format bastım makineye, 4 Gb'lık MP3 arşivim gitmiş sen ne Tarkan'ın dan bahsediyon?"diye bi yalan uydurursunuz olur biter :))))

Kötü gözüküyosun biraz konuşalım mı?Taktiği: Daha sonra Yavşama bölümünde de değineceğimiz bir konudur bu. Ama burada açıklanması gereken yerleri de açıklamadan geçmeyelim.Kızlar hayatlarının %90'ı nı sıkılarak geçirirler.Bunlar sürekli sıkkındır yani. Bunun nedenini bulmak zor değil.Siz şu an beyninizin ortalama %10-12 sini kullanıyorsunuz.Bu kız milleti ise %2-3 gibi küçük bir kısmını kullanır.Bu da zaten yaşamsal faaliyetler için gerekli olan miktar.Yani kısacası bu salaklar düşünecek bir beyne sahip olmadıklarından sürekli tribe girerler.Bu tarz kızlara yakınlaşmanın "Kötü gözüküyorsun biraz konuşalım mı?" cümlesini kurmaktır.Kız bu durumdayken asla hayır konuşmayalım " demiyecektir.Hemen kıza " neyin var yaa?Uzun zmandır senin için endişeleniyorum..." diyin. "Yok bişey yaaaaa!" demezse gelin bize tıklayın:))) Tabi ki sizi süründürmeye çalışıyor. Asıl problem bir şeyin olmaması zaten.Kızın üstüne gidin.Sizi dinlemesede dostça yaklaşıyomuş ayağına yatıp anlatın yani uydurun.Bu salak kız sizin onunla ilgilenmenizden çok etkilenecek ve ne zaman bu sıkkınlık durumuna düşse sizi düşünecektir.Bunu kimseye söylemezler ama bu böyledir.Bir süre kızla böyle bir muhabbet kurduktan sonra kızı güldürmeye çalışın.Bütün yaptığınız esprilere rağmen kızda en ufak bir gülümseme bile yaratamazsanız " Yaa bak seni güldürmek için yapmadığım maymunluk kalmadı asma artık suratını" gibisinden şeyler söyleyerek kızın gönlünü alın.Genellikle bu muhabbetler kurulduktan sonra kızla iyice samimiyeti arttırmış olursunuz.

"Ya Sen Şu Problemi Çözebildin Mi?" Taktiği: Genellikle inek okul ve dersane ortamındaki kızları tavlamaya yönelik bir taktik olarak göze çarpan bu taktiğimizde ise ders çalışıyom ayağına yatarak kız tavlamayı öğreneceğiz.Şimdi Matematik yada bu tarz kazık bir ders çıkışı tenefüste hali zaırda ders çalışmakta olan inek kıza gidip "Ya sen şu problemi çözebildin mi?Senin matematiğin iyidir..." gibi bir cümle kurun.Bu salak kendisine yavşayabileceğinizi düşünmeyerek size cevabı anlatır.Siz anlamamakta ısrar edin.Daha sonra da kurmuş olduğunuz samimiyetin size verdiği güç ile kıza istediğiniz kadar yavşayabilirsiniz. "

Fazla Sigaran Var Mı?" taktiği: Genelde çok sigara içilen ortamlarda (mesela:Okul kantini, lisenizin arka bahçesi ,sigarayla savaşanlar vakfı vb.:))))) bulunan kızlarla muhabbet kurmak için ideal bir taktiktir.Kızdan sigarayı aldıktan sonra ,"Nazmi size gelio mu?" gibi bir soru sorun.Kız doğal olarak hangi Nazmi ?" diye bir soru soracaktır." Yaa şu yeni gelen matematikçi"diyin. Kız "yoo girmiyo derse " sizin matematiğe kim gelio " sorusunu yöneltin. "Ahmet gelio" derse kızın fen yada tm sınıfında olduğundan emin olursunuz.Yok kız sosyal yada dil sınıfındaysa onu da size "Bizim matematik dersimiz yok ki" diye açık seçik söyleyecektir.Siz tam bu sırada "ya daha tanışmadık bile ...Ben Ahmet 10TMC 'deyim." diyerek adınızı ve sınıfınızı kıza söyleyin.Bu salak kızda birazdan size sınıf ve adını söyleyecektir. Bak işte yok yerden muhabbet çıktı.Gerisi kolay zaten :))))
 

_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi Toplama

Şimdi de sırada kızı tavlamanız için hayati önem taşıyan bir başka konu var. Kıza sürekli "senin beynini okuyorum" tribi yapacağınıza göre kız hakkında maximum bilgiye sahip olmanız lazım.Mesela gidip bi şekilde kızın doğum gününü öğrenin . Bunu yapmanın en kolay yolu başka ve samimi olmadığınız bi arkadaşınıza sordurmaktır.

Bi şekilde kızın doğum gününü öğrendikten sora hangi burç olduğunu kesin olarak öğrenin ve başka bir zaman kız bi şey yaptığı zaman "Zaten bu senin burcunun en belirgin özelliği "diye başlayın.Hangi durumda bunu kullanacağınız önemli değil. Astrolojinin en güzel tarafı tamamen uydurma üzerine kurulu bir bilim olması. Kız "Hayır,bu benim burcumun özelliği falan değil" derse(ki demez ama hani derse diye yazıyorum) "Ben Amerikanın en büyük astroloğu Bilmem kim'in kitabında böyle okumuştum.Ama yine de gider başka kaynaklardan da araştırırım" dersiniz olur biter.

Uydurmakta sınır tanımayan bizler için hiçte zor bir şey değil.Zaten kızın bundan önce soracağı "Sen benim burcumu nerden biliyosun ki?" 10 puanlık uzman sorusuna vereceğiniz "Uzun süre astrolojiyle uğraştım ve insanların hareketlerini gözlemleyerek hangi burca dahil olduklarını anlayabiliyorum." cevabı az önce sorması muhtemel olan soruyu zaten eler.Ama kız bu sefer de "Peki doğum günüm ne?" gibi az önceki olağan üstü zihin okuma(!) gösterisini yapan size küfür içerikli bir soru soracaktır.

Sakın nasıl olsa gerçek tarihi biliyorsunuz diye direk tarihi sölemeyin,bu yeterince etkili olmaz.Bunun yerine mesela kız 22 ekim doğumluysa "kesin birşey söylemem için doğum yerini bilmem lazım ,ama sanırım 19 ile 23 Ekim arası bir tarih çünkü Mars her yıl bu tarihlerde Akrep burcunu etkisine alarak astrofizyolojik semptomların gelişmesine neden olur buda sana aşırı duygusallık olarak geri döner." diyin. Tebrikler yine bir taşla kuş katliamı yaptınız.Bu konuşma sayesinde hem kıza inanılmaz derecede astrofizik bildiğinizi, hem onunla aşırı derecede ilgilendiğinizi hem de onun aşırı duygusallığının (Unutmayın bütün kızlar kendini aşırı duygusal sanar) kaynağını kanıtlamış oldunuz. Kızın gözünde artık ilahsınız.

Kız sizin az önceki gösteriyi nasıl yaptığınızı çözemeden(Ki asla çözemez) siz hemen "Bana doğum yerini söylersen sana ayrıntılı bir yıldız haritası çıkarabilirim" diyin.Kız hemen atlayıp doğum yerini söyleyecektir. Sizde hemen bir kalem kağıt çıkarın ve kağıdın üzerine anlamsız şekiller daireler falan çizin.Sonra uzun uzun düşünüyormuş gibi yapmak suretiyle kağıda bakın.Kağıdı ters çevirin ,düz çevirin,bi kaç bişey daha çizin.

Ve sonra kıza dönüp "22 Ekimde doğmuşsun.Yükselen burcun Aslan strenekopotolojik gelişimin inanılmaz.İnsanlar seni mutlu sanıyorlar ama çok büyük bir sorunun var.Çok yakında hiç beklemediğin birinden bir çıkma teklifi alacaksın,çok düşüneceksin ama sonunda sende ondan hoşlandığını farkedip kabul edeceksin ve çok mutlu bir ilişkiniz olacak. "diyin.Kız kendini kaybetmiş bir şekilde size bakıyor olacaktır.Sizde onun gözlerinin içine bakın.

Doğum tarihi tam olarak sölemeniz kızın diğer söylediklerinizede inanmasını sağlayacak.Birincisi kimsenin yükselen burcu kesin değildir.Yanılma şansınız yok.İkincisi strenekopotolojik gelişimin astrolojiyle alakası yok(merak ediyosanız söyliyim, kemik gelişimi demek) ordan da yırtarsın,üçüncüsü daha öncede söylediğimiz gibi sürekli büyük bir orana sahiptir,bunuda bildiniz,ve son söylediğinize de inanmaması için hiç bir neden kalmadı.Tabiki burada çıkma teklif edecek olan siz oluyorsunuz.:)))))))

Böylece kızın bilinçaltına bir erkek ona çıkma ettikten sonra bir süre düşünmesi ve sonra kabul etmesi komutunu yerleştirmiş oluyorsunuz. Artık siz istesenizde o komutu ordan silemezsiniz.Kızın gözünde artık siz Cooperfieldsınız.
 

_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
İstihbarat

Yukarda bahsettiğimiz şey sadece bir tek örnekti.Daha bu şekilde kullanabileceğimiz o kadar çok şey var ki....

Ama daha önce kız hakkında öğrenmeniz gereken hayati bilgileri mutlaka öğrenip bir kenara kaydetmeniz lazım. Bunlar sırasıyla:

Kızın sevgilisinin olup olmadığı:Bunu mutlaka bilmeniz lazım.Ve bunu öğrenmenin en emin yolu gidip kıza "Sevgilin seni aldatıyo" demektir.Bu salak sevgilisi yoksa "Benim sevgilim yokki",sevgilisi varsa " sen nerden biliyosun?" diyecektir.Salak işte.Bariz sölüyo.

Kızın telefonu:Soyadını zaten biliyorsunuz ama kızın telefonunu öğrenmek için babasının yada annesinin adını öğrenmeniz lazım.Bunu yapmanın en kolay yolu kızı gaza getirip nüfus cüzdanına bakmaktır.Kız mesela 1984 doğumlu olsun,siz gidip bir şekilde sen kaçlısın diye sorun.Salak hemen 84 diycektir.Ama siz "Hadi ya,82li gibi gösteriyosun" şeklinde iddalaşın ve nüfus kağıdını görene kadar iddanızdan vazgeçmeyin.Hatta bunu size kanıtlamsı halinde onu yemeğe götürceğinizi söyleyip iyice gaz verin.Büyük ihtimal bir süre sonra nüfus cüzdanını görürsünüz.Bu iş için bir diğer yolsa bir şekilde kızla muhabbet ederken "Ahmet abiye ne diyceksin?"diye bir soru yöneltin.Kızların hepsi salak olduğu kadar sazanda olduklarından hemen "Ahmet abi kim ki?" diye bir soru soracaktır. Sizde "Babanın adı Ahmet değil miydi?" Diye sorun ,dedik ya sazan olduğu için hemen "Yoo,babamın adı Mustafa" diycektir.Sadece "yoo" deyip bırakırsa hemen "Neydi babanın adı?" sorusunu sorun.Hiç kıllanmadan cevabı vereceklerdir. Sizde hemen 118'i arayıp telefonu alırsınız.

Kızın adresi:Bunu bulmak biraz daha zor.Eğer kızla aynı sınıftaysanız çok kolay bir yolu var.Aynı mahallede oturuyorsanız zaten evi şahsen biliyorsunuz. Neyse,eğer aynı sınıftaysanız,uygun bir beden dersine bir arkadaşınızla birlikte girmeyin,kızlar soyunduktan sonra herşeylerini sınıfta yada soyunma odasında bırakırlar.Sınıfta bırakmışsa işiniz çantada keklik.Hemen diğer arkadaşınızı kapıya nöbetçi olarak koyun ve gidip kızın cüzdanını açın.Öğrenci belgesinin arka yüzünde kızın açık ev adresi yazar.Hemen onu başka bir kağıda yazın.Öğrenci belgesini aldığınız yere koyun ve hemen o gün adresi kontrol edin.Bakalım ordamı?Bu iş için kullanabileceğiniz bir diğer metot ise kızın gittiği servisten bir çocuğa rüşvet vermek suretiyle adresi öğrenmektir.Ama sizin tavlamak istediğiniz kız servisle gitmiyor olabilir.Hiç sorun değil,okuldan olmayan ve tavlamak istediğiniz kızın asla tanıyamayacağı bir arkadaşınızı bir gün okul çıkışına getirerek kızı gösterin ve ertesi gün bu arkadaşınız kızı çaktırmadan takip etsin.Artık kızın adreside elinizde.

Kızın en sevdiği şarkıcı:Bunu ögrenmek çocuk oyuncağı.Ama sakın gidip kendisine direk sormayın.Mesela gidin kızla "şu şarkıcı şöyle şu şarkıcı böyle,yok şunada uyuz oluyom" gibi ancak bir kızın hoşuna gidebilecek kadar salak bir muhabbet açın.Kız size burda bütün ipuçlarını verecektir.

Kızın en sevdiği çiçek:Bu genellikle kırmızı güldür.Fakat bazı salaklıkta sınır tanımayan kızlar orkide sevdiklerini idda ederler.Bunlar emin olun ki hayatlarında hiç orkide görmemiş tiplerdir ve sırf artistlik olsun diye orkide derler.Neyse bunu öğrenmenin en kolay yolu kıza"Kızlar en çok hangi çiçeği sever?" sorusunu sormaktır.Böyle gerizekalı bir soru sormak kesinlikle sizin karizmanızı sarsmaz,sarsçak olsa yazmam zaten,ve aynı zamanda size kızın en çok sevdiği çiçeği öğrenme fırsatını verecektir.Olaki orkide derse şehirdeki bütün çiçekçileri gezip orkide arama aptallığına düşmeyin.Çünkü Ankara'da gezmediğim çiçekçi bırakmadım.Kırmızı gül alırsınız."Ne lan bu?Ben orkide severim" diycek hali yok ya. :)))))

Kızın E-Mail adresi:Adım başı internet cafenin varolduğu günümüzde ülke salaklarının büyük bir kısmını oluşturan kızların bile birer e-mail adresi var. Bunu öğrenmenin en kolay yolu Outlook Express programını kullanmaktır.Eğer kızın kendi üzerine kayıtlı bir e-mail varsa kesin bulur.Evet biraz uzun sürer ama bulur.Ama kızın e-mail adresi olmayabilir.O yüzden önce kıza" e-mail'ın varmı?"sorusunu yöneltmekte fayda var.Var derse."Adresi versene" tribine girmenizde hiçbir sakınca yok.Salak hemen verir adresi.

Kızın ICQ numarası:Eğer kızın kendi adına kayıtlı ICQ'su varsa bulmak için gereken tek şey white pages!Onunda nasıl kullanılacağını bana sorma artık.Kızlar bile rahatlıkla ICQ kullanabiliyorsa siz hayli hayli kullanırsınız

Kızın nicki:Kızın nickini bulmanız için kendisine yada bunu bilen bir arkadaşına sormaktan başka çareniz yok.ayrıca yeri gelmişken söylemekte fayda var,sakın IRC'de bir kanal açıp kıza op vermeye kalkışmayın çünkü bu kızların hemen hemen hepsi /NICKSERV diye bir servisin varlığından habersizdir.
Arık elinizde kıza ait yeterince bilgi var.Peki bunlar ne işe yarayacak? Bunları Yavşama bölümünde anlatacağımız taktkleri uygularken kullanacağız. Bunlar her kız için değişen özelliklerdi.Şimdi ise sırada her kız için standart özellikler var.
 

rapci_cariye

Üye
wala hepsini okumadım amma aptalca 1 konu olduğu başlığından wee ilk cümlelerden anlaşılıooo...! yanlış anlaşılmasın arkadaşa 1 şee dedğim yok bu da benım görüşüm...!
 

Aeon

Üye
Kızları biraz aşağılarmış gibi ama bunun dışında müthiş çok güldüm yaa :lol2:
emeğine sağlık
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
walla yaw ne o öle kızların hepsi aynımıki bu sayılanlar gerçek olsun :eksi:
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Okurken Hayıtımdan 1 yıl gitti yaw..gülme krizi geçirdim çogu öle zati.. :artı:
 

slayer

Üye
Problem taktiği
+
kitap olayı garanti_!!!


"kızların beyni" konusunda yazdıklarındada haklı gibi.. :ehe:
 

UndeRqRo.uNd

Üye
qüzel yazı teşekkürler fakat bu kadar kasmasak diyorum : ))
 

_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar işin sadece esprisi için paylaştım sizlerle..bayan arkadaşlarımız bozulmasınlar lütfen..onlara bir söz söyleyecek olsak zaten böyle saçma sapan söylemeyiz..bunlar sadece gülüp eylenmek için...yanlış anlaşılmasın lütfen..beğendiyseniz devamıda gelir..yapıştırıyımmı ???daha çok taktik war.
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Sen Devam et baba..


Rapin Oglu arkanda.




Peace...
 

_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
Çıkma Teklifi

Bu kadar bilgiyi almış olmanız kızın sizinle çıkması için yeterli değil.Çünkü daha kız sizin ondan hoşlandığınızı bile bilmiyor.Bunu kıza bir şekilde sölemeniz lazım.Ama nasıl?Tabi ki bizden.Şunu sakın unutmayın çıkma teklifi olayın en önemli kısımlearından biridir.Siz kızı ne kadar tavlarsanız tavlayın,kızın üzernde ne kadar büyük bir imaj bırakırsanız bırakın kıza doğru yerde,doğru zamanda ve doğru şekilde çıkma teklif edemezseniz olayınız biter.O yüzden bu bölümü çok ama çok dikkatli okuyun.

Bir kere en başta bilmeniz gereken şey kızların daima sürü halinde dolaşan yaratıklar olduklarıdır.Ve en baştada söylediğimiz gibi kızların en büyük korkusu arkadaşlarının alay konusu olmaktır.O yüzden çıkma teklif edeceğiniz kızı mutlaka yanlız başına yakalamalısınız.Ama bunlar tuvalete bile birlikte giderler. O yüzden bir şekilde kızı sürüden ayırmanız lazım.Bunu nasıl yapacağınıza gelince:

Önce kızın yanına gidin,her zamanki klasik muhabbetinizi yapın.Ve kıza "Seninle biraz konuşmamız lazım" diyin.Bu cümlenin Türkçeye tam çevirisi "Benimle çıkarmısın?" dır.Bütün kızlar bunun ne anlama geldiğini bilir ve kız eğer konuşalım derse olay bitti.Çıkıyorsunuz.Ama kız "Ne konuşcaz?" diye bir soru sorarsa daha kızı tavlayamamışsınız demektir.Sakın o gün çıkma teklif etmeyin.Biraz daha uğraşmanız lazım.Kurallarımızı baştan okuyun.Ama kızla konuşmanız lazım.

Hemen ikinci kuralımızı uygulamaya sok ve başla uydurmaya:"Ahmet'e bugünlerde noluyor anlamıyorum.Bana çok soğuk davranıyo.Sence ne yapmalıyım" diye bir soru yöneltirseniz kız asla kıllanmayacaktır.Kız sizi dinlemek için suratınıza salak salak bakmaya başlamışsa konuya başlayabilirsiniz demektir.Burada yeri gelmişken uyaralım:Kızı ikna etmeniz gerekebilir ve bu soruyu aynı kıza ikinciye sorma şansınız yok.O yüzden özellikle liseli arkadaşlar için söylüyoruz:Kıza çıkma teklif edeceğiniz zaman ikinizinde vakti geniş olmalı.Yani 5 dakkalık tenefüste olacak bir iş değil.Liseli arkadaşlar öğle tatilinde yada okul çıkışı bu işe kalkışsalar kendileri açısından çok daha iyi olur.Neyse,Kız sizden bir şeyler anlatmanızı bekliyor.

Zaten kızda biliyor o sırada sizin ne söyleyeceğinizi ama salaklıklarından kaynaklanan bir şey olsa gerek bunu mutlaka sizin sölemeniz gerektiğini düşünürler.Bu esnada sakın panik yapmayın. Direk olarak "Benimle çıkar mısın?" demek aptallağına ise hiç ama hiç kalkışmayın.Kızın çıkacağı varsa da çıkmaz.Şimdi derin bir nefes alın ve kıza dönüp aynen şunları söyleyin,sakın değiştirmeyin.Bugüne kadar bu durumdayken bu cümleleri sarfettiğimiz hiçbir kız bize hayır demedi."Bak Ayşe(tabiki Ayşe ismi burda örnek bunu değiştirceksiniz :))) sana uzun zamandır söylemek istediğim çok önemli bir şey var.Ben aslında çok uzun zamandır senden hoşlanıyorum.Benim küçük dünyama renk getirdin.İnan hiçbir kız bugüne kadar beni bu kadar etkileyememişti.Benimle romantik,çılgın,ve bir o kadar da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin?

İkimizinde çok mutlu olacağından eminim." Bunları duyan kız size mutlaka ama mutlaka "Aaa,inanamıyorum çok şaşırdım yani hiç beklemiyordum" şeklinde karşılık verecektir.İnanmayın kesin triptir.Başta da söylediğimiz gibi kız zaten sizin ona ne soracağınızı başından beri biliyordu. Neyse,şimdi eğer bu kızın size hemen cevap vereceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Kız size burda kesinlikle "Biraz düşüniyim." diyecektir.Peki düşün diyin.Çünkü kızlar asla "hayır" diyecekleri erkeklere bu şekilde davranmazlar. Kızın eve gidince ne düşüneceği ise size kalmış.Yani kız burda "düşüniyim" dedi diye düşünecek sanmayın.Kızın eve gidince sizi düşünmesini sağlamak sizin göreviniz.Peki bunu nasıl yapacaksınız?Onu da açıklıyoruz.

Kızlar bu lafı dediğimiz gibi sadece çıkmak istedikleri erkeklere söylerler. Ama kız "düşiniyim" dedikten sonra size gelip "Ben düşündümde arkadaş olarak kalmamız ikimiz içinde daha iyi olur" diyorsa bunun sebebi sizin kızı düşünürken yanlız bırakmış olmanızdan başka bir şey olamaz.Öyleyse neymiş?Kız bizimle çıkıp çıkmayacağını düşündüğü sırada yanlız bırakmayacakmışız.Kızın bu süreyi istediği kadar uzatma hakkı vardır.Ama bu süre genellikle 3 gün ile 1 hafta arasında değişir.Şimdi gelelim sizin bu süre içerisinde yapmanız gerekenlere.
 

Aeon

Üye
Evet bilader sen devam et devam
 

_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
İkna Etme

Öncelikle kıza mutlak jestlerde bulunun.Bu salakları en çok etkileyen jest ise 90'lık bir kasete en romantik aşk şarkılarını çekip "Bak bu kaset düşünmene yardımcı olacak.Bunu hazırlamak için 8 saat uğraştım ama değdi.Yalnız bu kasetin bir özelliği var:gece hava karardıktan sonra,yanlız başınayken dinlemen lazım. Yoksa kasetten hiçbirşey anlamazsın" diyerek kıza vermektir.Gerçekte kız bunları ne şekilde dinlerse dinlesin anlayacak bir beyin kapasitesine sahip değildir.Ama kızın gecenin bir saati karanlık bir odada ve yanlız başına sizin verdiğiniz bir kaseti dinlemesi bile çoğu zaman size "Evet" demesi için yeterli.Evinizde yıllardır binbir güçlükle biriktirilmiş 1500 albümden oluşan bir slow müzik arşivi yoksa bunu yapmanız pek olası değil tabiki.Peki kasete hangi şarkıları koyacaksın?

Tabiki bunuda biliyoruz ama onu da kendi zevkinize göre yapın artık.Ama dur ya şimdi gidip saçma sapan şarkılar koyarsın falan.Sen en iyisimi kendini sakata atma ve bana bi mail atta sana bi liste yollayalım.Var ya kullanıcısını bizim kadar düşünen bir başka site yoktur şerefsizim.Varsa bize de söyleyin de hemen bookmarklayalım.Ama sakın büyük bir salaklık yapıp bizden kasedin çekilmiş halini istemeyin.Uğraşacak zamanımız yok.Zamanımız olsa biliyorsunuz hiç sorun değil.Biz sana listeyi veririz sende büyük bir müzik markete gidip kasedi çektiririrsiniz.Kızın eve gidince sizi düşünmesini sağlamak için yapılacak bir diğer önemli şey ise kıza daha önceden yazmış olduğunuz aşk mektupşlarını vermektir.Şimdi siz aşk mektubuda yazmayıp onuda bizden isterseniz dayak yersiniz. Yazın artık yaa.Neyse bu mektupların içeriğinide söyleyelim bari.Bu mektuplarda kıza nasıl deliler gibi aşık olduğunuzdan ,gözlerinin güzelliğinden,ne kadar sempatik olduğundan geceler boyu nasıl onu düşündüğünüzden falan bahsedin. Mektupların altına tarih ve hangi saatte yazılmış olduğunu yazmayı ihmal etmeyin. Ama mektupları saat kaçta yazarsanız yazın mektubun altına 02:47 gibi ve her mektupta değişen saatler yazın.Bu kızın kafasında "Ulan bu çocuk bana galiba harbiden aşık,baksana gecenin ikisine kadar beni düşünmüş,aslında fena çocukta değil hee,bi kere çıksam mı acaba?Çıkıyım çıkıyım!" şeklinde bir düşüncenin oluşmasına neden olur. Siz bizi dinleyin.

Bu iş için uygulanabilecek bir diğer yöntemse sürekli kızın yanında "Düşünen adam" tribi yapmaktır.Ama bunu kızla konuşurken değilde kız sizin yanınızde değilken yapmalısınız.Mesela sınıftasınız diyelim.Bu tribi yapmak için en uygun yerler cam kenarlarıdır.Gidin cam kenarına,ellerinizi cebinize sokun ve uzun uzun uzaklara bakın.En geç 5 dakika sonra kız sizin yanınıza gelip "Neyin var?" diye soracaktır.Sakın burda "Kare as, sende ne var?" demeyin,tiksiniyolar. "Bişeyim yok" diyin,bir önceki akşam sabaha kadar sizin mektuplarınızı okuyan ve sizin verdiğiniz kasedi dinleyen bu kız tabiki sorunun kendisi olduğunu anlayacaktır. Ama bunu kıza siz daha fazla belli etmelisiniz.Çünkü kızların en başta "Biraz düşüniyim " derken ilk amaçları sizi biraz süründürüp ilişkide her zaman söz sahibi olmak istemeleridir.

Sizde trip yaparak kıza "Tamam yeter artık çektirdiğin,yeterince sürünüyorum işte" bilinçaltı mesajını vermiş olursunuz.Kız sizin yanınızdayken minumum konuşun.Ve sonra uffflayıp,puflayarak ve inanılmaz derecede sıkkın görünerek "Naptın?Bi karar verbildin mi?" diye sorun.Bunu yaparken sakın tribi bozmayın ve uzaklara bakın.Kız muhtemelen" Cevabım kesinleşmeye başladı ama izin verde biraz daha düşiniyim" diyecektir."Bunu duyduktan sonra o kızın sizin çıkma teklifinizi kabul etme ihtimali %1.000.000'dur.Eve gidince bunu kutlarsınız. Ama kıza sadece "Peki biraz daha düşün ama düşündüğün her saniyenin benim için ölümden beter olduğunu aklından çıkartma olurmu?" diyin.Ertesi gün kız yanınıza gelip "Ben düşündümde,aslında denemekte fayda var" şeklinde bir şeyler zırvalayacaktır.Bunun öztürkçesi "Evet kabul ediyorum ama seni her an bırakabilirim" demektir."İyi 30 gün dene beğenirsen register edersin,beğenmezsen de beni hayatından uninstall edersin " tarzı bir espri güzel olmakla birlikte kızın zeka seviyesi için gayet anlaşılmazdır.O yüzden yapmayın.

Çatlasın tüm düşmanlar/Artık benimde bir sevgilim var

Evet işte başardınız artık sizinde bir sevgiliniz var.Siz kıza ddönüp elinizi uzatın ve "Küçük dünyama hoşgeldin!" deyin.O da patisini(pati:Kedi yada köpeklerin ön ayaklarına verilen ad) uzatacaktır.Çünkü küçükken bunları bu şekilde eğitmişlerdir. :)))) Ve "Hoşbulduk" diyecektir."Pişman olmayacağından emin ol.İkimizde çok mutlu olacağız" diye ekleyin ve artık geyiğe başlayın.Daha önce de anlattığımız şeyleri uygulayarak kızla sürekli konuşun.Yani uydurun.Artık daha feci uydurabilirsiniz. Kız tam bu sıralarda size daha önce "hiç beklemiyordum" dediğini unutarak "En başından beri biliyordum diyecektir" inanmayın.Ve daha önce telefonuna, mailına,posta kutusuna ve Icq'suna mesaj bırakanın siz olup olmadığınızı soracaktır."Başka kim olabilir ki?" diye cevap verin.Hemen oracıkta bir kağıt kalem bulup kıza mail adresinizi,Icq numaranızı,ev ve cep telefonlarınızı verin. ister istemez sizi arayacaktır.

İşte bu etabıda başarıyla geçtiniz.Ama işiniz bitmedi.Daha o kız sizin sevgiliniz değil.Önce bir kere çıkmanız lazım.Onu da anlattık tabi.Hemde en ince ayrıntısına kadar.
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
yaa bunun özeti yok mu valla hepsini okuyamadım ama okuduum kadarıyla bazı yerleri dogru şimdi hakkını yemeyelim :P ama bi özet gecerseniz cok ei olur :(
 

_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
CAFE'DE NASIL DAVRANILIR?

Tüm bunları uyguladıktan sonra olayın pis kısmına gelmiş bulunuyoruz.Cafe'ye gittiniz.Kapıyı açın önce kız geçsin!Sonra uygun bir yer bulup oturun.Kızla havadan sudan ilk muhabbeti yapın.Bu sırada garson çoktan gelmiş olacak.Size büyük ihtimalle Anabritanika ansiklopedisi gibi birer menü verecekler.Bu tarz cafelerde en uyuz konu "ne alacam lan ben şimdi?"sorusudur.Bunuda açıklıyorum!Sakın kıza hava atıcam diye bilmediğiniz bir şey ısmarlamayın!Mesela Guatemela Kahvesi diye bir şey gördün ve onu istedin diyelim.Direk babalara gelirsin!Çünkü bu kahve filtre kahvedir ve özel bir makinayla birlikte masaya gelir.

O makinaya 5 dakika sonra basıp kahveni fincana koyarsın.Ama eğer biraz fazla basarsan makina fışkırır.Buda kızın sizi terketmesi için yeterli bir neden.Neymiş bilmediğimiz şeyleri söylemiyormuşuz. Ayrıca erkekler tarafından yapılan en büyük aptallıklardan biride kız bir şey istedikten sonra "Aynısından" demektir.Sakın böyle bir şeye kalkışmayın.Siz en iyisi menüyü uzun uzun inceledikten sonra çay içmek istediğinizi söyleyin!Garson "Ne çayı?" diye sorarsa "Rize çayı" diyin bu hem kızı güldürür hemde Rize çayı çok güzel bir çaydır.Niye içeceklerden bahsettiğimizi de açıklıyayım.Bu tarz cafe'ler inanılmaz pahalıdır.Yani az önce söylediğiniz çay bile sizi finalsal açıdan göçertir.O yüzden başka bir şeye özenmeyin.Efendi gibi için çayınızı!

Siparişinizi verdiniz,sıra geldi konuşulacak konulara.Öncelikle konuşurken sürekli gözlerinin içine bakın!Ve sakın masadaki bir şeyle oynamayın.İlk bir kaç dakika geyik yapın,okuldan,derslerden bahdedin! Sonra da o gün neden orada olduğunuzu kıza açıklayın.Yani ondan ne kadar çok hoşlandığınızdan falan bahsedin. Ama sakın Bu sırada geyiğe vermeyin.Kız en geç bu dakikalarda sizin ondan önce kaç kızla çıktığınızı soracaktır.Hiç tereddüt etmeden "15-16" diyin.Kız zaten bu eski ilişkileri bızıklamaz ama olaki sorarsa ikinci kuralımızı uygulayıp uydurun.Diyoruz olm salak bunlar,kesinlikle uydurduğunuzu düşünmeyeceklerdir.Ama mesela tutup ta kıza gerçeği söylerseniz,yani ilk çıktığınız kızın o olduğunu öğrenirse direk olarak sizi terkeder.Kızlar acemi erkekleri hiç sevmez.O yüzden siz beni dinleyin ve uydurun.

Kızla ilk buluşmanızda aşağıdakine benzer bir konuşma yapın. "İnan her an,seni düşünüyorum,o güzel gözlerini düşünükçe tarifi imkansız bir huzur doluyor içime,hele gülüşün yok mu ; karanlık gecelerin soğuk rüzgarlarında donmaktan koruyabilecek tek ateş misali ısıtıyor içimi.Birden hayatım değişti, inan senden önce bu kadar fazla ilişkim olmasına rağmen hiç kimseyi bu kadar sevmedim.Ne olur sen son ol.Diğerleri gibi ihanet etme bu büyük sevgime...

" Bunu uydurabilme kabiliyetinize göre arttırın.Kızın gözlerinin içinin parladığının ve gitgide size daha yakın davranmaya başladığının farkına varacaksınız. Bu konuşma kızın sizi aklından çıkaramamasını sağlayacak olan bir bilinçaltı komutudur.Denenmiş ve sonuçlarda herhangi bir aksaklığa rastlanmamıştır.Yalnız bu konuşma kızın sizi en fazla iki gün düşünmesini sağlar,daha sonra kız bunların hepsini unutur (salakların beyin kapasitesi biz erkekler gibi yıllar önce olan bir konuşmayı bile hatırlayacak kadar geniş değildir) Bu yüzden konuşmanın 2 günde bir tekrarlanması ilişkinin geleceği açısından çok önemlidir.

Baya bir konuşup kızın eve gidince de sizi düşünmesini sağladıktan sonra artık cafeden ayrılma vakti gelmiştir.İşte olayın en pis tarafı!Nasıl hesap istiyceksin? Garsonu masaya çağırıp alçak sesle " Hesabı alabirmiyim?" diyin.Kız milleti hesap gelince hemen atlar "Ben veriyim " diye.Sakın bunu ciddiye almayın.Kesin trip yapıyordur.Kız milleti gittiğiniz her yere hesabı sizin ödeyeceğinizi düşünerek gider.Ama hesap geldiğinde ezilmemek içinde "Ben veriyim" tribine girerler. Bunun her zaman trip için yapıldığını sakın unutmayın.Hesabı özellikle ilk seferde mutlaka siz ödeyin.Kız kesinlikle itiraz edecektir,bu durumda da ,eğer kız çok ısrar ederse "Bir dahaki sefere sen ödersin" diyip konuyu kapatın
 

_GiTaRisT_

Üye
    Konu Sahibi
Kültür-Sanat

Bu bölümümüzde ise kıza yavşarken kullanacağınız yöntemlerden ve gideceğiniz cafe ve sinemalardan bahsederek sizleri bilgilendireceğiz. Yani kızı tavladınız hadi bizle işiniz bitti demiyor kız sizi terkedene kadar kullanıcılarımızla ilgilenmeye devam ediyoruz.

Yakında açacağım Cafeler bölümü ile eeehh işteadı üstünde gezdiğimiz gördüğümüz ve kızla gidebileceğiniz cafelerin yorumları sizlerle paylaşacım. Mesela bi cafeyi beğenmezsek size bunu açık açık söylücem şerefsizim. bu bölümüzde standart olarak hangi cafeye gitsem,kızla gidince bana en az ne kadar girer, çıkışta kızla gidilebilecek alternatif mekan (sahil felan)var mı, garsonlar kıl mı, oranın en meşhur şeyi ne gibi sizin bi kızla çıktığınızda mutlaka bilemeniz gereken stratejik bilgiler yer alacak.

Kızla çıkıyosunuz diye eve gideceksiniz diye bi kaide yok! Olayı garantilemeniz lazım. Aslında içerik olarak burada bulunması gereken bir şiirlere anasayfadan ulaşabilirsiniz. Şiirler bölümü sırf bunun için hazırlandı ve şiirler özenle seçildi. Kendi sevgililerime verdiklerimi koydum. Şu yaşa gelmiş ve henüz bir kız tavlamayı bile ancak web sitesi ile öğrenen ziyaretçim sakın haa şiirlerin altında yazan şairleri değiştirmeyin. Kız bu şiiri daha önce duymuş olabilir ve olayınız bitiverir aman dikkat! Sizden önce sitemizin müdavimi bi çocukla çıkmadığı sürece kız mektupları ona yazmış olduğunuzdan kıllanmaz.:)))) hoş zaten daha yayın hayatın gireli ne kadar olduk ki...
 


Üst Alt