Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adil Kullanım Kotası minimum hız seviyesi 3 Mbps'ye yükseltildi
Sponsorlu Bağlantılar
MaxipmaN
Üye
tahmin etmiştim yoksa hayatta çekemezdi
hakan572123
Üye
3 mbps hizda az bnce hiz kisiti koymamalari lazim eskiden oyle bisey yoktu zaten adam gibi bi hiza cikmiyo ki ttnet in hizi bnm 8 mbps hizi ama 8 mbps e arada bir cikiyo genel olarak 4-5-6 mbps hizlarda bnce yanlis yapiyolar uydunet e gecicem o olucak
deLudoLu
Üye
uydu net pişmanlıktır abi bize bi ara cok cektirdiler
evet bunu bende merak ettim. çünkü 1 haftada 50 cgbyt doluyo bende ondan sonrası zulum ...
- - - Eklendi - - -
hafif bi araştırma sonucu MTU nun torentde işe yaradıgını gördüm.normal internet hızında degişme yok
H3LLBOY43
Üye
Turkiyenin net hizi dunyanin en dusuk net hizlari icinde bazi ulkelerde indirme hizi 50mb geciyo rahatlikla, upload hizi da 7mb i gecmekte bizim netin yuz kati daha hizli kisaca :-) Turkiye gelisiyo bakalim yavas yavas hizlanir heralde torunlarimiz a kaldi hadi hayirlisi :-)
BeratShark
Üye
iyi oldu diyen arkadaşlar eminim ki limitli kullanıyorlar.bizim net de sınırsız ve çok can sıkıcı bişey size de olursa görürsünüz *.*
ibrahimoh
Üye
işte bu çok iyi oldu. 1 mbps dayanılmaz yavaş oluyor
baran441907
Üye
ben 3 yıldır netlimitsiz 8mbite kadar internet paketini kullanıyorum. kullandığım günden bugüne kadar her ay akk'yi geçtim ve hiçbir şekilde hızımda düşme olmadı. bunun sebebini bilmiyorum ama aklım agelen tek şey modemimin gece gündüz açık olması. nedenini bilen bir arkadaş varsa açıklayabilir
EroL
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Evin dağıtıcıya çok yakındır ve bulunduğun dağıtıcı fazla yoğunluk yaşamıyordur. 8 mbit'e kadar internetin açıklamasında da yazar, ev/ofis dağıtıcıya ulan uzaklık ve dağıtıcıdaki yoğunluğa bağlı olarak internet hızınız değişir diye. Benim babamın evi Vodafone baz istasyonuyla dip dibe 2G'yle bile çok güzel hızlar alıyordum mesela o evdeyken. ADSL'de de durum böyle.