• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Adil Kullanım Kotası minimum hız seviyesi 3 Mbps'ye yükseltildi

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adil Kullanım Kotası minimum hız seviyesi 3 Mbps'ye yükseltildi
İnternet servis sağlayıcılarının sınırsız internet adı altında sunmuş oldukları tarifelere uyguladıkları Adil Kullanım Kotası uygulaması sebebiyle aylık 50GB download sınırını aşan kullanıcıların hızları 1 megabit seviyesine indiriliyordu.

50GB kotayı kısa bir süre içinde dolduran kullanıcılar içinde bulundukları ayın büyük bir bölümünü 1 megabit internet hızıyla geçirmek zorunda kalmaları sebebiyle, bu uygulamaya büyük tepki gösterdiler.

50GB kotayı kısa bir süre içinde dolduran kullanıcılar içinde bulundukları ayın büyük bir bölümünü 1 megabit internet hızıyla geçirmek zorunda kalmaları sebebiyle, bu uygulamaya büyük tepki gösterdiler.

MrTech

MrTech

Üye
İnternet servis sağlayıcılarının sınırsız internet adı altında sunmuş oldukları tarifelere uyguladıkları Adil Kullanım Kotası uygulaması sebebiyle aylık 50GB download sınırını aşan kullanıcıların hızları 1 megabit seviyesine indiriliyordu.

Bu TTNet Gibi Firmalar İcin Heralde :ehe .Uydunet'te Hic Sınır Yok :yuru

Türe

Türe

Üye
Buna gerçekten çook sevindim :aha:

MrTech

MrTech

Üye
Haydi Baslayalım :eller:

PME 4L

PME 4L

Üye
Daha yeni başlıyoruz :eek:

hayalett38

hayalett38

Üye
çok iii yapmışlar bilgilendirdiğniz için tşk :tşk:

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
benim pcdeki net akk siz 1 mb yi vurmuyorr :D ttneti arıycam bu aralar :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Vodafone'unda bu işe el atması lazım.14 TL'ye 96 kbps hız hiç adil değil bence.

Adilx05

Adilx05

Üye
Benim Net Doping Ama Daha Hiç Düşürmediler Hızı Fazla Download Yapamıyom Mu Acaba ???

u_cosar

u_cosar

Üye
Önceleri bende de geçince hızım düşerdi fakat şimdi mtu diye bir yol buldum mtu ayarını değiştirince eski hız geliyor

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Daha yukselmesi lazim hu sacmaligin temelli kalkmasi lazim ama hic yoktan 1 mbit degil 16 mbitten 1 mbit e dusmek cok kotu

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
:naughty: halen çok yavaş

Jitou

Jitou

Üye
valla bendede aynı :vur

hakaneski

Üye
bende Turkcell multivıın kullanıyorum.Sınırsız dediler .Sırınırsız 15 GB mış :) 15 gün normal kullanıyorum 15 gün 1mb .Çile çektiriyorlar resmen.Buna da bir ayar çekseler iyi olacak

Üst Alt