Adidas, Reebok ı Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
nike sonuçta ya dünya takımlarına sponsor olmuş bi firma...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
spor aykkabida : Adidas
spor giyimde : Nike

g-unit ayakkabilarida reebok
bu durumda onlar noolcak

abcde

Üye
Bize bi faydası yok ama hayırlı olsun bakalım...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
puma diorum bende kaliteli ve guzel bi seri var

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
bakalım bundan sora ne olcak ???

slayer

Üye
ne yapıyorsun şimdi sen_?? 2 ay önce açmış olduğun konuyu gündeme getirmek için mi_?? Mesaj sayını arttırmak için mi_??
...yaptığınız bu ezik seyler yüzünden sitede adam gibi adam kalmadı... Çöplüğe cevirdiniz ortalığı...

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Mar 24 2006, 07&#58;35 AM) [post=303431]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ne yapıyorsun şimdi sen_?? 2 ay önce açmış olduğun konuyu gündeme getirmek için mi_?? Mesaj sayını arttırmak için mi_??
Lan yaptığınız bu ezik seyler yüzünden sitede adam gibi adam kalmadı... Çöplüğe cevirdiniz ortalığı...
[/b][/quote]

ne alakası var bu konu hala gündemde daha satış işlemleri bitmedi

&#39;&#39;Lan yaptığınız bu ezik seyler yüzünden sitede adam gibi adam kalmadı... Çöplüğe cevirdiniz ortalığı...&#39;&#39;
diye düşünüosanız ben ayrılırım bu siteden sorun bensem gderim ...
ne msj sayısıyla alakası var nede başka bişeyle..
farkındaysan reebok fiyatlarını arttırdı bu satma konusundan sonra
sporla ilgileniosan bunu farketmişindir ...
ben siteye yardımcı olmak için uğraştım hep. ... .

ezik şeyle ne alakası varmış?
eğer öyleyse dier forumları da oku onda yaz aynılarını
o kadar saçma konular varki ...

karar yönetimin . ... .

slayer

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><span style="color:#33CC00">ne alakası var bu konu hala gündemde daha satış işlemleri bitmedi</span>
<span style="color:#66CCCC">diye düşünüosanız ben ayrılırım bu siteden sorun bensem gderim ... </span>
<span style="color:#FF6600">ne msj sayısıyla alakası var nede başka bişeyle..</span>
<span style="color:#33CC00">farkındaysan reebok fiyatlarını arttırdı bu satma konusundan sonra
sporla ilgileniosan bunu farketmişindir ...</span>
ben siteye yardımcı olmak için uğraştım hep. ... .
ezik şeyle ne alakası varmış?
<span style="color:#CC0000">eğer öyleyse dier forumları da oku onda yaz aynılarını
o kadar saçma konular varki</span> ...[/b][/quote]
<span style="color:#33CC00">bu konu gindemdeyse adam gibi yazıyı koyarsın buraya herkes öğrenir_&#33;&#33; "Bakalın ne olacak" denilmez.. Bundan reebok&#39;ın fiyat attırdığı sonucu çıkmaz....</span>
<span style="color:#CC0000">Konu önemlki bir konudur... Açılan amaçsız, gereksiz konulardan deildir.. Farkındaysan buna bir şey söylemedim... </span><span style="color:#FF6600">Yaptığın -ki kirkaç konunda da gördüm- bu sey ezik bir davranıstır benim gözümde... MEsaj sayısını arttırmaya veya konunu gündemde tutmaya çalışmak... </span>
<span style="color:#66CCCC">kimseye git diyemem.. Sitenin sahibi ben deilim... Ama arkadaslarımın ayrılmasına neden olan her türlü şeyle uğrasırım....</span>

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
ayrılmamı istiosan bu sana kalmış bişey deil . ...
haksızmıyım?

slayer

Üye
bende bana kalmış demedim zaten... Turkuaz kısımları oku_&#33;&#33;

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
senin ne düşünüp ne düşünmediğin benim umrumda deilki bikere ne dersen de&#33;
ayrıca bu konuya cvp yazsanda cvp yazmicam sana.bişi diceksen pm den ulaş. 2 li tartışma olmasın . ... .
saygı ve sevgilerimle
gknky

legolas_06

Üye
I Love Thıs Nike

coachman

Üye
bu boku yiyenlerin saçları ağardı mı ****???
:nono:

--------------- Ekleme ---------------

dj olan
adidas giyer her zaman:oke:

zibidi39

zibidi39

Üye
bu konuya yorum yazcaktım 30.01.2006, 16:40:09 konu acılıs tarıhının bu oldugunu gordum kendımden utandım :D

coachman

Üye
avrupalı herzaman
(evry time) zevk sahibidir amerikan ?
:nono:

utanan nike giysin

filmi var amerikalı:mahcup:

zibidi39

zibidi39

Üye
neyı tartısıonus abı anlamadım gıttı yahu

delimakina

Üye
coachman yanlış tarihtesin. Bu konuyu açanlar artık tarz değiştirdi forever kundura diolar :D

Üst Alt