Bahadir_fb
Üye
Ol
Olmadı? O gelen bildirimleri engellemek için. Ben bar daki anahtar işareti görünmesin istiyorum.
Anahtarı gızleme secenegı yok.
Cıhazla ılgılı bır durum sanırım vpn kullandıgı için
Ol
Olmadı? O gelen bildirimleri engellemek için. Ben bar daki anahtar işareti görünmesin istiyorum.
Android sistemi ile ilgili vpn nde simge gizlenemiyor

Anahtarin uygulamayla alakasi yok androidin kendisinde olan birsey vpn icin.Anahtar uygulama kaymalıysa mod yapabilirim
sürekli premium süreniz bitti uyarısı veriyo o anahtarda onun için çıkıyo androidle alakalı değil yaniprogramı kapattınızmı anahtar gidiyo
tr sini indirdim premium sorunlu onda, normalide aynımı premiumsuzmu?

bildirimleri kapasam normal pre çalışıyo dimi? bide bildirimleri kapatınca anahtar yinede çıkıyomu? pre çalışıyosa niye ikidebir o hatayı veriyo ki
bişey daha sorayım sana bu greenify rootsuz kullanmanın bi faydası varmı? birisi artık rootsuz kullanılabiliyo dedi yükledim ama ha bire durdurmaya zorla seçeneği geliyo ekrana öyle uyutup kitliyo bide ekranda şifre olmamalıymış o zaman bi anlamı kalmıyo ki şifreli kullanmak istiyom ben ekranı 
sorunsuz çalışıyoda dediğim gibi sürekli o bildirimi veriyobildirimleri kapasam normal pre çalışıyo dimi? bide bildirimleri kapatınca anahtar yinede çıkıyomu? pre çalışıyosa niye ikidebir o hatayı veriyo ki
bişey daha sorayım sana bu greenify rootsuz kullanmanın bi faydası varmı? birisi artık rootsuz kullanılabiliyo dedi yükledim ama ha bire durdurmaya zorla seçeneği geliyo ekrana öyle uyutup kitliyo bide ekranda şifre olmamalıymış o zaman bi anlamı kalmıyo ki şifreli kullanmak istiyom ben ekranı
![]()

sanırım o anahtar programın çalıştığını gösteriyoaynen sürekli onay istiyo sinir etti kaldırdım gerek yok stamina modu var zaten aynı iş değilmi grenify nin yaptığı sonuçta
teşekkürler.

Teşekkürler
Teşekkürler