Adguard Premium v1.1.835 Patched (Reklam Engelleyici - No Root)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Ol
Olmadı? O gelen bildirimleri engellemek için. Ben bar daki anahtar işareti görünmesin istiyorum.

Anahtarı gızleme secenegı yok.
Cıhazla ılgılı bır durum sanırım vpn kullandıgı için

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Android sistemi ile ilgili vpn nde simge gizlenemiyor

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Bildigij vpn uygulamasi ancak reklamlari engelliyor.
Ancak şu anahtar benimde canimi sıktı.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Anahtar uygulama kaymalıysa mod yapabilirim

212celal

212celal

Üye
Teşekkürler Allah razı olsun deneyelim

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

oceangoing

Üye
10 numara 5 yildiz paylaşım için teşekkürler

najanaja

najanaja

Üye
sürekli premium süreniz bitti uyarısı veriyo o anahtarda onun için çıkıyo androidle alakalı değil yani :) programı kapattınızmı anahtar gidiyo :) tr sini indirdim premium sorunlu onda, normalide aynımı premiumsuzmu?

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
sürekli premium süreniz bitti uyarısı veriyo o anahtarda onun için çıkıyo androidle alakalı değil yani :) programı kapattınızmı anahtar gidiyo :) tr sini indirdim premium sorunlu onda, normalide aynımı premiumsuzmu?

Ben 2 gun kullandım sorunsuz calısıyor.
Uygulama yamalı uygulama yonetıcısınden bıldırımlerı goster ısaretını kaldır dostum :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
sorunsuz çalışıyoda dediğim gibi sürekli o bildirimi veriyo :) bildirimleri kapasam normal pre çalışıyo dimi? bide bildirimleri kapatınca anahtar yinede çıkıyomu? pre çalışıyosa niye ikidebir o hatayı veriyo ki :) bişey daha sorayım sana bu greenify rootsuz kullanmanın bi faydası varmı? birisi artık rootsuz kullanılabiliyo dedi yükledim ama ha bire durdurmaya zorla seçeneği geliyo ekrana öyle uyutup kitliyo bide ekranda şifre olmamalıymış o zaman bi anlamı kalmıyo ki şifreli kullanmak istiyom ben ekranı :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
sorunsuz çalışıyoda dediğim gibi sürekli o bildirimi veriyo :) bildirimleri kapasam normal pre çalışıyo dimi? bide bildirimleri kapatınca anahtar yinede çıkıyomu? pre çalışıyosa niye ikidebir o hatayı veriyo ki :) bişey daha sorayım sana bu greenify rootsuz kullanmanın bi faydası varmı? birisi artık rootsuz kullanılabiliyo dedi yükledim ama ha bire durdurmaya zorla seçeneği geliyo ekrana öyle uyutup kitliyo bide ekranda şifre olmamalıymış o zaman bi anlamı kalmıyo ki şifreli kullanmak istiyom ben ekranı :)

Bıldırımlerı goster ısaretını kaldırırsan uyarı gelmez ama anahtar duruyor :)

Greenıfy zaten eskıden berı rootsuz kullanılabılıyor ama Root olmadıgı için devamlı durdurmaya calısırken onay ıster :)
Root oldugunda kendı kendıne halledıyor ve sıstem ıygulamalarınıda uyutabılıyor. :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
sanırım o anahtar programın çalıştığını gösteriyo :) aynen sürekli onay istiyo sinir etti kaldırdım gerek yok stamina modu var zaten aynı iş değilmi grenify nin yaptığı sonuçta :) teşekkürler.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
sanırım o anahtar programın çalıştığını gösteriyo :) aynen sürekli onay istiyo sinir etti kaldırdım gerek yok stamina modu var zaten aynı iş değilmi grenify nin yaptığı sonuçta :) teşekkürler.

Anahtar vpn olusturdugu için cıkıyor olmalı :)

Evet stamına rootsuz aynı işi yapıyor :)

• Beğen
akman_12

akman_12

Üye
Teşekkürler

• Beğen
civcivim76

civcivim76

Üye
Teşekkürler