Tüyler Ürpeten Olaylar Ama Gerçek

Sponsorlu Bağlantılar

jotem173

jotem173

Üye
    Konu Sahibi
Tüyler Ürpeten Olaylar Ama Gerçek


Şeytanın Ayakizleri: İngiltere’nin Devon kentinde 8 Aralık 1855 gecesi ve bunu takip eden 2 gece karın üzerinde insan ayak izine benzemeyen izler görülmüş. 6 cm genişliğinde, 20 cm uzunluğundaki bu ayak izleri 160 km boyunca hep aynı şekilde görülebiliyormuş.



Geceyarısından sabaha kadar bedeni görülmeyen bir ayakizi tüm Devon şehrini gezmiş ve ayak izlerini her yere bırakmış. Herkes bu ayak izlerinin sahibini merak etmiş ancak kimse ne olduğu belli olmayan bu şeyi görmeyi başaramamış. Bazıları bu ayak izlerinin şeytana ait olduğuna inanıyor.



Felicia Felix-Zombi: Vodoo inancına göre ölmüş bir kişi yeniden diriltilip zombi olarak hayatına devam edebilir. Felicia, 1907 yılında henüz 29 yaşındayken ölmüş. Ölümünden tam 30 yıl sonra köylüler Felicia’yı yollarda sersem bir şekilde ve yanında birkaç kişi ile birlikte yürürken gördüklerini söylemişler.



Araştırılan bu olayda bunu gören insanlara çok güçlü ilaçlar verilerek halüsinasyon görmelerine neden olundu söylentilerinin peşine düşüldüyse de daha fazla bilgi vermeye istekli bireyler bulunamamış.



UFO ların gizemini daha çözen olmadı. Ama tarihte UFO gördüğünü iddia eden birçok insana rastlanmıştır. 18 Ekim 1973 yılında Ordu kuvvetlerinde bulunan 4 pilot, Ohio yakınlarında bir UFO ile karşılaştıklarını iddia ederler.



Bu olay UFO olayları arasında önemli bir yere sahiptir çünkü hem birden çok kişi tarafından görülmüş hem de tehlikeli bir karşılaşma olmuştur. Bildirilenlere göre uçaktaki dört pilot Ohio üzerinde uçarlarken bir anda kırmızı bir ışık görürler.



Bu her ne kadar bir uçağın kanatlarına benzese de uçaktan çok daha parlakmış. Bir süre sonra bu parlak ışık ordu kuvvetlerinin bulunduğu helikopterin yanında uçmaya başlar. Hemen alçalan helikopter bu şekilde çarpışmayı da engellemiş olur. Balona benzeyen ve bir otobüs büyüklüğünde olduğu varsayılan bu cisim, aşağıda bulunan insanlar tarafından da doğrulanır. Ancak olaya net bir açıklama getirelemez.



Hayalet Gemisi- Ourang Medan: Ourang Medan bir Hollanda kargo gemisiydi ve Endonezya sularında içerisinde bulunan mürettebatı ile birlikte suların derinliklerine gömüldü hem de arkasında açıklanamayan bir sürü sır bırakarak.



Bu gemide tüm mürettebat, köpeklerde olmak üzere suratlarındaki korku dolu ifadelerle suların derinliklerinde bulundular. Neydi herkesi bu kadar korkutan şey? Bir çok insan onları UFO’nun ya da gökyüzünden gelen hayaletlerin öldürdüğünü düşünüyor. Ya da gemide kimyasal bir zehirlenme olmuş olabilir. Hatta bu gemi hiç var olmamış bile olabilir. Bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz!



GEF-Konuşan Yaratık: 1931 yılının Eylül ayında Yahudi bir aile James, Margaret ve kızları Voirrey(13) çiftliklerinden devamlı olarak kazı sesleri duymaya başlamışlar.



Ama daha sonra görünmeyen yaratık farklı sesler çıkarmaya başlamış. Bir bebek gibi ağlıyor, bir hayvan gibi tükürüyor ve bir köpek gibi havlıyormuş.



Daha sonra bu yaratık konuşmaya karar vermiş ve kendini Gef olarak tanıtmış, o bir firavun faresiymiş. Söylediğine göre 1852 yılında Yeni Delphi’de dünyaya gelmiş.



Küçük kız Voirrey’nin söylediğine göre ise Gef, küçük bir fareye benziyormuş. Ama bir fareden çok daha akıllıymış. Voirrey bu yaratığı yanına almış ama ne olduğu hiçbir zaman anlaşılamamış. 2005 yılında da ölmüş.
 
  • Beğen
Tepkiler: cemihsancam


Üst Alt