Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen BuluşmalarAdana&Mersin buluşması tarih belirlemesi!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih_lee
Üye
adanalıyak allahın adamıyak şalvarı giyer asfaltta yatarak ben adanalı mınçıkacı tüm hemşerilerime selamlar.....
asdefrt
Üye
hadi beyler vizeler bitti
tolga_tolga33
Üye
merhabalar ben mersin
nuhcagatay91
Üye
mersin !!! her ne kadar sevmesemde
POWER
Üye
Konu Sahibi
Buluşma bayram sonrasın kaldı maalesef. Bayramdan sonra buluşma tarihi belirlenir umarım
er_han33
Üye
mersinliyim
Mustafa Furkan
Üye
Bayramda Ayarlarsanız Gelebilirim..
Zira Bayramda Adana'da Olacam Büyük İhtimalle..
crazy_gokhan
Üye
Bayram bittiiiiiii hadi bakalım POWER bir gün ver ama hafta sonu olsun...Hafta içi iş var...
asdefrt
Üye
belirlensin şu gün artık
bermudaber
Üye
Adanalıyım ve mersinde yaşıyom
system_start()
Üye
eywallah mersinliyiz nezamana ayarlandı tarih
Mustafa Furkan
Üye
Ben Gelemeyeceğim Malesef..
USAForever
Üye
sanki toplu buluşacağız ? )
altı üstü web üzerinden ..
mersin - m.kemal mah. crazy boy
and just like punk listener !!!
POWER
Üye
Konu Sahibi
Bayram bitti ve ben dahil herkes tatilden döndü sanırım. Buluşma bu hafta sonu olacak C.tsi veya Pazar günü.
crazy_gokhan
Üye
eğer bu hafta sonu olursa saat kaç gibi buluşuruz benim için çok önemli hafta sonu açıköğretime gittiğim için saat 3,30 da çıkıyorum dersten...
DiaBLoS
Admin
Cumartesi günü çalışıyorum..Bana uyacak gün Pazar
POWER
Üye
Konu Sahibi
Buluşmayı erken bir saate yapmayı düşünüyorum tabi gelecekler için bir sorun teşkil etmezse. Tarih olarak bu pazar uygun gibi gözüküyor. Bugün karar verilecek ona göre görüşlerinizi belirtin lütfen.
Mustafa Furkan
Üye
Bayramda Adana'ya Gittiğim İçin Yakın Tarihlerde Gitmem İmkânsız.. Ayrıca Dersane Falan Var..