Açtığım blog sayfası google aramalarında çıkmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Anasayfada yazılarının tamamı görünmüyor yani konuya girmek gerekiyor, onu senmi ayarladın?
Bende bütün konu gozukuyor ana sayfada
Yoo zaten 18 tane yazı mevcut ana sayfada hepsi görünüyor olması lazım! :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Yoo zaten 18 tane yazı mevcut ana sayfada hepsi görünüyor olması lazım! :bilmm

Soyle diyorum; konu ve iceriği gorunuyor ama iceriğin bir bolumu gozukuyor yani gerisini gormek icin konuya girmek gerekiyor :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Soyle diyorum; konu ve iceriği gorunuyor ama iceriğin bir bolumu gozukuyor yani gerisini gormek icin konuya girmek gerekiyor :)
Hmm anladım ! Bilmiyorum vallahi ilk blog oluşturuşum bu acemilik işte, neden öyle oluyor bilmiyorum :bilmm ama bende öyle görünmüyor uzun uzun yazdıklarım bile uzunca gözüküyor konu içerisine girmeye gerek kalmıyor bilemedim şimdi :D

SHS

SHS

Üye
Bloglarla ilgili konu açsak ya herkes tanıtımı yapar :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve ___kaptan___
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hmm anladım ! Bilmiyorum vallahi ilk blog oluşturuşum bu acemilik işte, neden öyle oluyor bilmiyorum :bilmm ama bende öyle görünmüyor uzun uzun yazdıklarım bile uzunca gözüküyor konu içerisine girmeye gerek kalmıyor bilemedim şimdi :D

Mobil gorunumde hepsi gozukmuyor :)
Bende oyle olsun istiyorumda html kodu duzenlemek gerekiyormus bir ara kurcalayım :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bende oyle olsun istiyorumda html kodu duzenlemek gerekiyormus bir ara kurcalayım :)

Haa ben masaüstü görünümde zannetmiştim :) mobilde öyle gözüküyor olsa gerek, ya da Bazı html kodları eklemiştim ondan kaynaklı olabilir blog için sağ tuş ve kopyalama yasağı için Bazı html kodları eklemiştim :tebessüm: vakit olsa çok daha güzel olacak içerik görünüm vs ama işte vakit yok :)

Mobil görünüm için şablon ayarları kısmında mobil versiyonda mobil şablonu kullan seçeneği aktif bende o yüzden mobilde konular o şeklide gözüküyor :kıskıs: mobil versiyonda bloğu açanlar için fazla veri kaybı olmaması için mobil şablon daha iyi olur diye düşünüyorum :tebessüm:

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Haa ben masaüstü görünümde zannetmiştim :) mobilde öyle gözüküyor olsa gerek, ya da Bazı html kodları eklemiştim ondan kaynaklı olabilir blog için sağ tuş ve kopyalama yasağı için Bazı html kodları eklemiştim :tebessüm: vakit olsa çok daha güzel olacak içerik görünüm vs ama işte vakit yok :)

Mobil görünüm için şablon ayarları kısmında mobil versiyonda mobil şablonu kullan seçeneği aktif bende o yüzden mobilde konular o şeklide gözüküyor :kıskıs: mobil versiyonda bloğu açanlar için fazla veri kaybı olmaması için mobil şablon daha iyi olur diye düşünüyorum :tebessüm:

Bendede oyle ama tam konu iceriği gorünüyor nedense :)

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
SHS

SHS

Üye
Blog yazılarım otomatik facebookta paylaşılmıyor, fb apisiyle ilgili sorun var sanırım :(

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
SHS

SHS

Üye
Benim onaylandı hesapta açtım ama yine onay istiyor :(