___kaptan___
Üye
Yoo zaten 18 tane yazı mevcut ana sayfada hepsi görünüyor olması lazım!Anasayfada yazılarının tamamı görünmüyor yani konuya girmek gerekiyor, onu senmi ayarladın?
Bende bütün konu gozukuyor ana sayfada

Yoo zaten 18 tane yazı mevcut ana sayfada hepsi görünüyor olması lazım!Anasayfada yazılarının tamamı görünmüyor yani konuya girmek gerekiyor, onu senmi ayarladın?
Bende bütün konu gozukuyor ana sayfada

Yoo zaten 18 tane yazı mevcut ana sayfada hepsi görünüyor olması lazım!![]()

Hmm anladım ! Bilmiyorum vallahi ilk blog oluşturuşum bu acemilik işte, neden öyle oluyor bilmiyorumSoyle diyorum; konu ve iceriği gorunuyor ama iceriğin bir bolumu gozukuyor yani gerisini gormek icin konuya girmek gerekiyor![]()
ama bende öyle görünmüyor uzun uzun yazdıklarım bile uzunca gözüküyor konu içerisine girmeye gerek kalmıyor bilemedim şimdi 
Bloglarla ilgili konu açsak ya herkes tanıtımı yapar![]()
süper ötesi bir fikir
hemen yönetime danışmak lazım bunu 
Hmm anladım ! Bilmiyorum vallahi ilk blog oluşturuşum bu acemilik işte, neden öyle oluyor bilmiyorumama bende öyle görünmüyor uzun uzun yazdıklarım bile uzunca gözüküyor konu içerisine girmeye gerek kalmıyor bilemedim şimdi
![]()

Haa ben masaüstü görünümde zannetmiştimMobil gorunumde hepsi gozukmuyor
Bende oyle olsun istiyorumda html kodu duzenlemek gerekiyormus bir ara kurcalayım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mobilde öyle gözüküyor olsa gerek, ya da Bazı html kodları eklemiştim ondan kaynaklı olabilir blog için sağ tuş ve kopyalama yasağı için Bazı html kodları eklemiştim
vakit olsa çok daha güzel olacak içerik görünüm vs ama işte vakit yok 
Mobil görünüm için şablon ayarları kısmında mobil versiyonda mobil şablonu kullan seçeneği aktif bende o yüzden mobilde konular o şeklide gözüküyorMobil gorunumde hepsi gozukmuyor
Bende oyle olsun istiyorumda html kodu duzenlemek gerekiyormus bir ara kurcalayım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mobil versiyonda bloğu açanlar için fazla veri kaybı olmaması için mobil şablon daha iyi olur diye düşünüyorum 
Haa ben masaüstü görünümde zannetmiştimmobilde öyle gözüküyor olsa gerek, ya da Bazı html kodları eklemiştim ondan kaynaklı olabilir blog için sağ tuş ve kopyalama yasağı için Bazı html kodları eklemiştim
vakit olsa çok daha güzel olacak içerik görünüm vs ama işte vakit yok
Mobil görünüm için şablon ayarları kısmında mobil versiyonda mobil şablonu kullan seçeneği aktif bende o yüzden mobilde konular o şeklide gözüküyormobil versiyonda bloğu açanlar için fazla veri kaybı olmaması için mobil şablon daha iyi olur diye düşünüyorum
![]()

sorun değildir inşallah buBendede oyle ama tam konu iceriği gorünüyor nedense![]()

sorun değildir inşallah bu![]()
![]()

Adsenseye başvuru yaptım büyüde gel dedi![]()

bende şuan şablonu kişiselleştiriyorum
cafcaflı olsun biraz 
![]()
![]()
bende şuan şablonu kişiselleştiriyorum
![]()
![]()
cafcaflı olsun biraz
nasıl olmuş ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

şimdi nasıl böyle daha iyi gibi gibi?çok siyah olmuş
Açık renkler kullansan iç açıçı olur

şimdi nasıl böyle daha iyi gibi gibi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

beyaz da çok parlak duruyor sanki yaaaOncekinin aynısı olmuş
Arka plan rengi beyaz daha iyi oluyor bence![]()

bu da olmazsa bordoya döncem ya da siyaha 
beyaz da çok parlak duruyor sanki yaaa
yeşil yaptımbu da olmazsa bordoya döncem ya da siyaha
![]()

bi de öyle deneyelimBuda olmamış
Siyah yaparsan yazıları beyaz yap kırmızı iyi durmuyor![]()

Blog yazılarım otomatik facebookta paylaşılmıyor, fb apisiyle ilgili sorun var sanırım![]()
ben yavaş yavaş kavrıyorum ilk blogum olduğundan yeni yeni keşfediyorum yani 
Bende az önce baktım benim de başvuru için sistem aktif olmuş hemen başvurdum şuan onay bekliyorumAdsenseye başvuru yaptım büyüde gel dedi![]()