Acr kalıntısı

Sponsorlu Bağlantılar

baybafra

Üye
    Konu Sahibi
Acr kalıntısı
Selamlar
Telefonum p30. Daha önce kullandığım kırılmış acr ses kaydedici uygulamasını kaldırıp yenisini yüklemek istedim ama uygulama kalktığı halde kaldırılması görünüyor çünkü yüklemek istediğimde güncellemeyi yüklemek istediğinize emin misiniz diyor evet diyorum yükleme yapamıyor playstore üzerinden de yükleme yapılamıyor bir sürü program indirdim kurdum arattırdım ama acr uygulama kalıntısını bulamadım. Format harici bildiğiniz yöntem var mı? Telefonda root yok.
 


arslan3332

arslan3332

Üye
Dahili depolama>android>data içerisinde dosyaları vardır.Orada bulamazsan Dahili depolama>android>obb içerisini kontrol et
 

baybafra

Üye
    Konu Sahibi
Onları temizledim daha önce ama hala yüklüymüş gibi duruyor.
 
arslan3332

arslan3332

Üye
Yüklü uygulamalar onların içerisinde olur orada mutlaka kalıntısı vardır.
 

baybafra

Üye
    Konu Sahibi
Sorun da orada zaten uygulama yüklü görünmüyor dosya yöneticilerinde herhangi bir veri yok. Uygulamayı silmeden kayıt verileri kalsın mı diye sorduğunda kalsın demiştim sonra yükleme olmayınca onu da sildim uygulama yöneticisinde OBB ve datada yok acr diye hiç bir şey yok ama ne storedan ne de apk yükleme olmuyor.
 
arslan3332

arslan3332

Üye
dosya yöneticisi indir ayarlardan gizli dosya klasörleri göster aç tekrar data ve obb içerisine bak.Olmazsa dahili depolama üzerine uzun bas araya tıkla acr arattır.X-plore içerinde ki uygulama yöneticisinide kontrol etmeyi unutma.
Mesaj birleştirildi:

Bunlarda olmazsa cihazda zararlı yazılım vardır. uygulamayı yükle tarattır.
 

baybafra

Üye
    Konu Sahibi
Sağol hocam xplore ile de dediğin herşeyi yaptım ama yok maalesef kalıntı gözükmüyor ama hala yükleme yapamıyorum var olduğunda inat ediyor sistem. Kapat aç yaptım ön bellek sildim yine olmadı. Çok tuhaf bir sorun.
 
arslan3332

arslan3332

Üye
Zararlı yazılım taraması yaptır oda olmazsa benim aklıma başka birşey gelmiyor belki başka arkadaşlar yardımcı olur geçmiş olsun
 
Wandeta

Wandeta

Üye
Telefonda kalıntı var dıye yüklenmme olayı yasamadım hiç ilginç bir durum.

Dısardan apk şeklinde yüklüyorsan yükledigin apk sorun vardır .

Veya marketten yükle önce önbellek ve veriyi sil sonra kaldır teli kapat aç kurmayı dene.

birde bunu dene

 
Son düzenleme:

baybafra

Üye
    Konu Sahibi
@Wandeta dediğin herşeyi yaptığımı zaten yukarıda yazdım. Sd maid proyu da denedim ayrıca. Ben Android in yabancısı değilim ilk Android cihazlardan bu yana Android cihaz kullanırım ama ilk defa başıma böyle bir şey geldi ve çözüm bulamadım.
 
Wandeta

Wandeta

Üye
Herşeyi yaptı isen gözden kaçırdıgın birşeyde yoksa sıfırlayacaksın ...
 


Üst Alt