ACİLLLL YARDIMMM N8 pinkodu yazamıyorumm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darkppp

Üye
    Konu Sahibi
ACİLLLL YARDIMMM N8 pinkodu yazamıyorumm!!!
Beyler çok acil yardım lzm n8imi bi oyun attım telefon dondu sonra reset attım teli tekrar açın pinkodu yazamıyorum tuşlara basıyorum ama algılamıyo :sss lütfen çok acil telefonu açmam lazm yrm saat sonra yurt dışına çıkacam çok acilllllllll dokunmatik ekran çalışmıyo kısaca

----------Eklendi @ 00:53:05 ---------- Yazıldı @ 00:49:02 ----------

ya lütfen allah aşkına çok acil hayati bi mesele yardım edinn nokia n8 modeli pin kodu yazamıyorum dokunmatik ekran çalışmıyo çok acil yardım lütfennn

lolaman

lolaman

Üye
sim kartı çıkar aç telefonu en son yükledigin oyunu ve onunla ilgili şeyleri sil bir daha dene bakalım.

Darkppp

Üye
    Konu Sahibi
tmm tele açmayı başardım ama dokunmatik ekran çalışmıyo :S ama bilgisayara usb ile bağlıyıp oyunu sildim ama hala dokunmatik ekran çalışmıyoo :S

lolaman

lolaman

Üye
Su falanmı geldi içinde bir şey kısa devre yapmış olabilir.

Darkppp

Üye
    Konu Sahibi
Hayır :S tele reset attım açtım böle oldu :S şu an hala dokunmatik ekran çalışmıyo tuşlar çılışıyo ama dokunmatik ekren felç :S lütfen acil yardım 1 saat sonra uçağım kalkıo ve telefon olmadam ölürümmm

lolaman

lolaman

Üye
şimdilik yanına bir 3310 falan al kardeş o kadar çabuk hallolmaz gibi ya da hard format at ve hard formatın nasıl atıldıgını bilmiyorum malesef.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
hard format at düzelir merak etme yüklediğin oyun sistem dosyalarının içine de birşeyler atıyor oyunu kaldırmak yetmez beş dakikalık iş

ahmetc503

sonuççç ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt