acillll yardım lütfenn 1 yorum olsa bile yeter

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
123kn456

123kn456

Üye
    Konu Sahibi
acillll yardım lütfenn 1 yorum olsa bile yeter
samsung monte kullanıyorum fm radyoya girdim kannalları arrattım yürütme tuşuna bastım ama kulak lık takılı değil dedi kulaklığı taktım yine kulaklık takılı değil onun ayarlanması varmı yoksa kulaklık mı bozuk yoksa kulaklığın içi temassızlık mı yapıyo yoksa kulaklığın ucunun girdiği yermi bozuk:aha::aha::aha::off::off::off::off::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

yusfcuk

yusfcuk

Üye
başka bir kulaklıkla dene yine olmassa servise gönder :hmmm

123kn456

123kn456

Üye
    Konu Sahibi
Daha yorum yokmuuuuuuuu

fibonacci1046

Üye
kulaklıgı ne zamandır kullanıosun?

papyruss

papyruss

Üye
telefon tus kılıdındeyken kulaklıgı gırıse soktugunda ısık yanıyorsa kulaklık yerın calısıyo anlamına gelır yanı telefonunda sorun yoktur. ancak kulaklık algılanıyoda hala radyo acmıyorsa kulaklıkta sorun olabılır. bunları kendı bılgılerıme dayanarak soyluyorum kesın dogru olmayabılır soyledıklerım

123kn456

123kn456

Üye
    Konu Sahibi
kulaklıgı ne zamandır kullanıosun?

daha telefonu alalı 2 gün oluyor :evet:

--------------- Ekleme ---------------

telefon tus kılıdındeyken kulaklıgı gırıse soktugunda ısık yanıyorsa kulaklık yerın calısıyo anlamına gelır yanı telefonunda sorun yoktur. ancak kulaklık algılanıyoda hala radyo acmıyorsa kulaklıkta sorun olabılır. bunları kendı bılgılerıme dayanarak soyluyorum kesın dogru olmayabılır soyledıklerım

saol bi bakayım :oke:

denedim ekran parlamadı

ekran parlamadı demekki giriş yerinde bir bozukluk var kulaklığın ucunda bir problem olabilir mi

123kn456

123kn456

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar sorunu çözdüm aldığım yerde yaptılar sorunu merak ettiniz mi xD ===== TAM YERLEŞTİREMİYOMUŞUM TELEFONDA HALİYLE ALGILAYAMIYORMUŞ xD YARDIM EDEN HERKZE TEŞEKKÜRLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...